МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
« 1 2 3 4 5 ... 23 24 »
 Запуск APStar-6D
   Сьогодні о 20:11 за пекінським часом з космодрому Сичан за допомогою ракети-носія Чанчжен-3B (Великий похід-3B, Long March-3B) був успішно запущений комерційний телекомунікаційний супутник APSTAR-6D.

  Космічний апарат APStar-6D був розроблений Китайською академією космічних технологій (CAST) на базі вдосконаленої супутникової платформи Dongfanghong-4Е. Маса супутника становить 5,5 тонн. Термін активного існування - 15 років. На APStar-6D застосовується передова супутникова технологія з високою пропускною спроможністю Ku і Ka діапазону.
 
   Він був виготовлений для компанії APT Mobile SatCom Limited для надання супутникових широкосмугових комунікаційних послуг для додатків мобільної комунікації, які працюють на літаках, кораблях і на автомобілях.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 184 | Додав: Игорь | Дата: 09.07.2020

Експрес-АМ6
   Підприємство Космічний зв'язок оголосило про часткове припинення роботи супутника Експрес-АМ6. Причиною послужив вихід з ладу системи охолодження космічного апарату.

   Як відомо, ще в березні Космічний зв'язок заявив, що ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 210 | Додав: Игорь | Дата: 03.06.2020

MEV-1 і Intelsat 901
   На позиції 27,5 ° Е в останні дні сталися значні зміни. Телекомунікаційний супутник Intelsat 907 був замінений іншим супутником американського супутникового оператора Intelsat - Intelsat 901.  Заміна супутника сталася в першій декаді цього місяця.
   Intelsat 901 був переведений на орбіту поховання в минулому році тому, що він вичерпав наявні на борту запаси палива. Він був запущений ракетою-носієм Ariane 4 9 червня 2001 року із розрахунковим терміном служби 13 років. Завдяки своїм параметрам і якості супутник зміг надавати свої послуги набагато довше.
    Орбіту поховання супутник покинув завдяки апарату розширення місії (MEV-1), який був запущений разом із супутником Eutelsat 5 West B. Після стикування двох космічних апаратів, супутник MEV-1 задіяв свої електричні двигуни для виведення супутника Intelsat 901 на необхідну орбіту, продовживши таким чином ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 207 | Додав: Игорь | Дата: 17.04.2020

Запуск Palapa-N1      9 квітня 2020 року о 11:48 UTC (14:48 за київським часом) з другого майданчика космодрому Сичан здійснений пуск РН "Чанчжен-3В / G2" (Y71) з індонезійським телекомунікаційним супутником Palapa-N1 [Nusantara-2]. Перша і друга ступені триступеневої ракети-носія Long March 3B відпрацювали в штатному режимі, повідомляє Spacecom з посиланням на інформацію агентства Сіньхуа. Третя ступінь ракети носія вибухнула і знищила космічний апарат Palapa-N1 / Nusantara Dua.

    Супутник Palapa-N1 масою понад 5000 кг був ... Читати далі »
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 199 | Додав: Игорь | Дата: 10.04.2020

Експрес-А4     Телекомунікаційний супутник Експрес-А4 виведений з експлуатації, повідомляє РІА Новини з посиланням на дані підприємства Космічний зв'язок.
   Супутник Експрес-А4 був запущений на орбіту в 2002 році і відпрацював в 2,5 рази більше за встановлений термін. Він був найстарішим з діючих російських супутників зв'язку.
   На початку 2004 року на супутнику відмовила ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 214 | Додав: Игорь | Дата: 27.03.2020

VeneSat-1     Перший венесуельський державний супутник зв'язку був виведений з експлуатації 13 березня після серії маневрів, в результаті яких апарат виявився на орбіті, яка не дозволяє його експлуатувати.
   За повідомленнями видання Space News, венесуельський супутник VeneSat-1 ось уже на протязі багатьох днів бовтається на еліптичній орбіті над геостаціонарній дугою. Це було зафіксовано двома американськими компаніями, що ведуть спостереження за супутниками.
    Супутник VeneSat-1 був побудований венесуельським космічним агентством ABAE за участю китайської корпорації China Great Wall Industry Corp. і був запущений на орбіту в кінці 2008 року. Мета запуску супутника на орбіту полягала в забезпеченні на території Венесуели роботи служб супутникового телерадіомовлення та широкосмугового зв'язку.
     Видання повідомляє, що в січні поточного року Венесуела ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 189 | Додав: Игорь | Дата: 26.03.2020

Експрес-АМ6   Космічний зв'язок повідомив провайдерів-споживачів сигналу широкосмугового інтернету в Ка-діапазоні з супутника Експрес-АМ6, що після проведення 25 березня 2020 року позапланових профілактичних робіт на космічному апараті Експрес-АМ6 транспондери Ка-діапазону будуть відключені.
    Згідно з даними, таке рішення було прийнято, оскільки апарат не може надавати послуги в повному обсязі з технічних причин. В результаті такого відключення ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 157 | Додав: Игорь | Дата: 26.03.2020

Шаблон для новин Eutelsat
W3A    Телекомунікаційний супутник Eutelsat 7A від французького оператора Eutelsat завершив перехід на нову орбітальну позицію. В даний час він розташований на 59,7 ° східної довготи, звідки він може надавати нові послуги.
     Супутник, що раніше називався Eutelsat W3A, був запущений в ніч на 16 березня 2004 року пусковою установкою Proton. З моменту запуску супутник надавав послуги з однієї орбітальної позиції - 7 ° східної довготи .
    Eutelsat W3A побудований компанією EADS Astrium на основі платформи Eurostar-3000S. ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 188 | Додав: Игорь | Дата: 25.03.2020

 MEV-1 успішно стикувався з Intelsat 901    Корпорація Northrop Grumman повідомила про перше в історії успішне стикування сервісного апарату MEV-1 зі старим телекомунікаційним супутником, який тепер отримає друге життя і зможе прослужити ще кілька років.
    Space Logistics - підрозділ корпорації Northrop Grumman, який 25 лютого 2020 провів успішне стикування важкого (майже п'ятитонного) телекомунікаційного супутника Intelsat 901 з сервісним апаратом Mission Extension Vehicle (MEV-1). Сам Intelsat 901 знаходиться в польоті вже близько 19 років і майже виробив власні запаси палива.
   Нова експериментальна місія повинна продовжити термін його служби ще на п'ять років. 2300-кілограмовий зонд MEV-1 був розроблений компанією ViviSat і запущений в жовтні 2019 року на борту ракети-носія «Протон-М» в якості попутного навантаження до супутника Eutelsat 5WB. Приблизно через три місяці він ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 234 | Додав: Игорь | Дата: 27.02.2020

Logo    19 лютого 2020 року о 00:18, із космодрому Куру в Французькій Гвіані ракетою-носієм Ariane 5 ECA. компанія Arianespace успішно вивела на геостаціонарну трансферну орбіту два супутники загальною масою понад 10 тон. На орбіту вивели телекомунікаційний супутник зв'язку JCSAT 17 для японського оператора і океанографічний супутник GEO-Kompsat 2B для Південної Кореї.
    Супутник зв'язку JCSAT 17 компанії SKY Perfect JSAT оснащений транспондерами в діапазонах С, Ku і S для надання послуг телемовлення і забезпечення мобільним зв'язком східної Азії, зокрема Японії і Далекого Сходу Росії.
   JCSAT-17 зібраний американською компанією Lockheed Martin на базі модернізованої платформи A2100. Розрахунковий термін служби – 15 років, стартова маса – 5 857 кілограм. Супутник буде працювати в S-, С- і Ku-діапазонах над 136 меридіаном східної довготи.
    Космічний апарат GEO-KOMPSAT 2B Корейського аерокосмічного дослідницького інституту (KARI) призначений для ... Читати далі »
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 200 | Додав: Игорь | Дата: 19.02.2020

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика