МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Квітень » 17 » Intelsat 901 взяв на себе послуги Intelsat 907.
14:14
Intelsat 901 взяв на себе послуги Intelsat 907.
MEV-1 і Intelsat 901
   На позиції 27,5 ° Е в останні дні сталися значні зміни. Телекомунікаційний супутник Intelsat 907 був замінений іншим супутником американського супутникового оператора Intelsat - Intelsat 901.  Заміна супутника сталася в першій декаді цього місяця.
   Intelsat 901 був переведений на орбіту поховання в минулому році тому, що він вичерпав наявні на борту запаси палива. Він був запущений ракетою-носієм Ariane 4 9 червня 2001 року із розрахунковим терміном служби 13 років. Завдяки своїм параметрам і якості супутник зміг надавати свої послуги набагато довше.
    Орбіту поховання супутник покинув завдяки апарату розширення місії (MEV-1), який був запущений разом із супутником Eutelsat 5 West B. Після стикування двох космічних апаратів, супутник MEV-1 задіяв свої електричні двигуни для виведення супутника Intelsat 901 на необхідну орбіту, продовживши таким чином термін його експлуатації на п'ять років, що призвело до зниження експлуатаційних витрат.
   Intelsat 901 оснащений 72 транспондерами C діапазону і 22 транспондерами Ku діапазону.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 207 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика