МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
« 1 2 ... 22 23 24
Logo   Термін експлуатації на орбіті першого телекомунікаційного супутника Азербайджану "Azerspace/Africasat-1a" продовжено до 17 років.
    Про це йдеться в повідомленні ВАТ "Азеркосмос" міністерства зв'язку і високих технологій Азербайджану, поширеному в п'ятницю.
     Раніше виробник космічного апарату - американська компанія "Orbital Sciences Corp." - вказала в документах, що містять технічні параметри супутника, що термін його експлуатації на орбіті складе 15 років. Завдяки успішному запуску і ефективному управлінню супутником за останні два роки, планований раніше період експлуатації був збільшений до 16,7 року, наголошується в повідомленні.
    Запуск "Azerspace/Africasat-1a" був здійснений зі стартового комплексу ELA-3 Гвіанського космічного центру восьмого лютого 2013 року ракетоносієм "Ariane 5 ECA" французької компанії "Arianespace".
    В даний час управління супутником здійснюють фахівці ВАТ "Азеркосмос" з головного та резервного центрів управління.
      Корисне навантаження супутника "Azerspace/Africasat-1a" складається з 36 транспондерів (24 транспондера C-band - і 12 транспондерів Ku-band-діапазонів). Частотна смуга кожного транспондера - 36 MHz. Вага супутника становить приблизно 3275 кілограмів.
    В зону обслуговування "Azerspace/Africasat-1a" входять країни Європи, Кавказу, Центральної Азії, Близького Сходу і Африки.
      Телекомунікаційний супутник Азербайджану "Azerspace/Africasat-1a" призначений для надання послуг цифрового телерадіомовлення, доступу до мережі інтернет, передачі даних, створення мультисервісних мереж VSAT, а також забезпечення урядового зв'язку.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 344 | Додав: Игорь | Дата: 06.02.2015

Logo     Міністерство зв'язку і масових комунікацій Росії продовжує вести моніторинг ситуації з телемовленням після аварії із супутником "Експрес-АМ33" і прийняв рішення розробити план по організації додаткового резервування сигналу, повідомили РІА Новини в міністерстві.
     "В даний час робота "Експрес-АМ33" відновлена, супутник працює в штатному режимі, у повному обсязі виконуються всі заведені на нього сервіси. Ведеться пильний моніторинг за ситуацією з телемовленням", - сказали в Мінкомзв'язку.
   У відомстві також зазначили, що прийнято рішення розробити план по організації додаткового резервування сигналу супутника.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 352 | Додав: Игорь | Дата: 06.02.2015

Експрес-АМ33     Працездатність російського космічного апарату "Експрес-АМ33" відновлено, повідомили ТАСС в прес-службі компанії "Космічний зв'язок".
    "4 лютого в 15:00 фахівцям державного підприємства "Космічний зв'язок" та "Інформаційні супутникові системи" ім. Решетньова вдалося повністю відновити використання космічного апарату "Експрес - АМ33" за цільовим призначенням і відновити надання послуг зв'язку та мовлення на базі даного ресурсу супутника", - сказали в прес-службі.
      Раніше інформагентство ІТАР-ТАСС з посиланням на джерело в ракетно-космічній галузі повідомило, що в роботі телекомунікаційного супутника відбувся збій.
     Вранці в середу в Мінкомзв'язку РФ повідомили, що в перші ж хвилини після припинення мовлення спрацювала система екстреного перемикання, і трансляція пішла через супутник "Ямал-401". В результаті "в перший час у більшості населення заробили всі телевізійні канали, а Перший канал охопив відразу 90% своїх глядачів".
     За даними відомства, проблеми з "Експресом-АМ33" почалися напередодні ввечері - в 22:35 мск. Зв'язок із супутником було втрачено, а також стало відомо про втрату орієнтації апарату.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 332 | Додав: Игорь | Дата: 04.02.2015

Logo     Запущена в неділю 1 лютого о 14 год.31 хв. (за київським часом) з космодрому Байконур ракета космічного призначення «Протон-М» 2 лютого успішно вивела супутник зв'язку Inmarsat-5F2 на геосинхронну орбіту. Супутник переданий оператору - компанії Inmarasat. Комерційна експлуатація почнеться в кінці лютого після виведення супутника в робочу точку і тестування всіх систем.
     Контракт на використання ракети-носія «Протон-М» для запуску КА Inmarsat 5F-1 уклало російсько-американське підприємство International Launch Services Inc. (ILS). Для ILS це перший в 2015 році і 88-ій пуск ракети-носія «Протон» з початку її комерційної експлуатації.
     Inmarsat-5F2 - другий із трьох супутників Inmarsat п'ятого покоління I-5, розроблений і виготовлений підрозділом космічних програм компанії Boeing /«Боїнг»/ (США). Супутник буде розміщений на геостаціонарній орбіті в точці стояння 55° градусів західної довготи і надасть послуги зв'язку на території Північної і Південної Америки і Атлантики.
     Супутники угруповання GX, оснащені транспондерами Ka-діапазону, забезпечать послуги глобального безпосереднього високошвидкісного широкосмугового зв'язку (з пропускною здатністю до 50 Мбіт/с), у тому числі для обслуговування судноплавства і мореплавання, авіаперевезень, урядових та державних структур, промислового сектора. Перший з трьох супутників серії I-5, який є ключовим елементом розгортання оператором мережі Inmarsat Global Xpress, був успішно запущений на ракеті «Протон-М» в грудні 2013 року.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 349 | Додав: Игорь | Дата: 02.02.2015

1-10 11-20 ... 211-220 221-230 231-234
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика