МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Червень » 3 » На Експрес-АМ6 відключили ще 18 транспондерів.
10:39
На Експрес-АМ6 відключили ще 18 транспондерів.
Експрес-АМ6
   Підприємство Космічний зв'язок оголосило про часткове припинення роботи супутника Експрес-АМ6. Причиною послужив вихід з ладу системи охолодження космічного апарату.

   Як відомо, ще в березні Космічний зв'язок заявив, що більше не може надавати широкосмуговий доступ до інтернету через супутник Експрес-АМ6, оскільки був змушений відключити транспондери в Ка-діапазоні через аномальну роботу системи охолодження. Але в подальшому проблема виявилася набагато серйознішою. Через кілька днів після відключення транспондерів в Ка-діапазоні, було констатовано «повну відмову рідинного контуру системи терморегулювання». У зв'язку з цим оператор був змушений відключити два транспондери C-діапазону, два - L-діапазону і 14 - Ku-діапазону. Як результат - 30 з 72 транспондерів на Експрес-АМ6 не функціонують. Таким чином супутник не працює більш ніж на третину.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 210 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика