МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Березень » 27 » Експрес-А4 виведений з експлуатації.
13:01
Експрес-А4 виведений з експлуатації.
Експрес-А4     Телекомунікаційний супутник Експрес-А4 виведений з експлуатації, повідомляє РІА Новини з посиланням на дані підприємства Космічний зв'язок.
   Супутник Експрес-А4 був запущений на орбіту в 2002 році і відпрацював в 2,5 рази більше за встановлений термін. Він був найстарішим з діючих російських супутників зв'язку.
   На початку 2004 року на супутнику відмовила коригувальна рухова установка, яка відповідала за його стан на орбіті, що викликало судові суперечки зі страховиком космічного об'єкту.
    На зміну виведеному з експлуатації Експресу-А4 виготовляється Експрес-АМУ7. В даний час в складі орбітального угрупування цього оператора функціонує десять супутників.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 214 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика