МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення України
Новини телебачення України
ИгорьДата: Субота, 12.07.2014, 12:03 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
 
ИгорьДата: П`ятниця, 25.11.2016, 10:23 | Повідомлення # 161
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
1+1 media буде розвивати сегмент платного телебачення
Logo
Наступного року група 1+1 media планує зайнятися розвитком сегмента платного телебачення. Про це в інтерв'ю повідомив генеральний директор 1+1 media Олександр Ткаченко.

"Збитки великі. І нам би хотілося їх бачити меншими", – сказав він.

Щоб скоротити збитки, наступного року група збирається, крім іншого, розпочати розвиток сегменту платного телебачення – в онлайні, в кабельних мережах і на супутнику. "Зараз ми заробляємо лише на рекламі. Але наш ринок може подвоїтися завдяки платному телебаченню. Не завтра. Проте за якийсь час", – додав Ткаченко.
 
JavorivДата: Субота, 26.11.2016, 14:25 | Повідомлення # 162
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Корейський KBS World тепер в Україні.
Logo
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення включила у адаптований список іноземних телеканалів міжнародну версію громадського мовника Південної Кореї KBS World.

Статус мовника – суспільне мовлення, жанр програм – інформація, бізнес, фільмопоказ. Телеканал мовитиме корейською мовою з англійськими субтитрами 24 години на добу.

"Можливість трансляції в Україні міжнародної версії корейського громадського мовника обговорювалася серед інших питань під час офіційного візиту української делегації в складі членів Національної ради і представників медійної галузі. Зі свого боку Україна зможе запропонувати корейській стороні трансляцію українського міжнародного телеканалу після запуску української мультимедійної платформи", – зазначають у регуляторі.
 
JavorivДата: Четвер, 01.12.2016, 11:31 | Повідомлення # 163
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Україна припинила співпрацю з Росією у сфері теле - і радіомовлення
Logo
Україна розірвала угоду з Росією про співпрацю у сфері телебачення і радіомовлення. Як передає телеканал "112 Україна", рішення було прийнято на засіданні українського кабінету міністрів.

Також було денонсовано угоду з РФ про співпрацю у сфері інформації. Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман оголосив рішення "прийнятим".

На Україні заборонений ряд російських ЗМІ, зокрема телеканалів. Так, на початку липня була заборонена ретрансляція дев'яти каналів, серед яких "Улыбка ребенка", "Психология 21", "Охота и рыбалка", "Православная телекомпания „Союз"", Amazing Life, Look TV, "Мини Муви", "Настоящее Смешное Телевидение" и Footschool TV.
 
JavorivДата: П`ятниця, 02.12.2016, 23:43 | Повідомлення # 164
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Україні з’явився патріотичний телеканал ZALP TV

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення новому українському мовнику – національно-патріотичному телеканалу ZALP TV. Про це у своєму Facebook повідомляє член Нацради Сергій Костинський.

Канал заснований з ініціативи «Фонду ветеранів війни та учасників АТО» і найближчим часом розпочне мовлення на супутнику ASTRA-4A і в українських кабельних мережах.

"Місією ZALP TV є висвітлення досягнень українців у всіх сферах життя. Передусім – у війні з зовнішнім агресором", – пише Костинський.

Нагадаємо, на минулому засіданні Нацрада видала ліцензію на супутникове мовлення терміном на 10 років компанії «Наше медіа» з с. Мамаївці Чернівецької області (телеканал «Етно канал»).
 
JavorivДата: Понеділок, 26.12.2016, 13:39 | Повідомлення # 165
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Україні з’явився новий розважальний телеканал із Британії
Logo
Нацрада з телебачення і радіомовлення дозволила ретранслювати в Україні телеканал FunboxUHD британської компанії Media Broadcasting International Ltd, повідомляє прес-служба регулятора.

Таким чином, внесені зміни в Перелік іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та законодавства України.

Канал має ліцензію на мовлення британського регулятора медіа Оfcom. За жанром це - розважальне телебачення, спорт та кінопоказ. FunboxUHD віщає цілодобово на англійській мові.Моніторинг Нацради не зафіксував у програмах телеканалу реклами.

Нагадаємо, в липні регулятор дав дозвіл на ретрансляцію в Україні телеканалу Current Time, який є спільним каналом «Голосу Америки» та «Радіо Свобода».
 
ИгорьДата: Четвер, 12.01.2017, 17:12 | Повідомлення # 166
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нацрада дала провайдерам місяць на заміну телеканалу «Дождь»
Logo

У кабельних мережах українських провайдерів більше не буде російського телеканалу «Дождь».

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення одностайно прибрала телеканал «Дождь» з переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та законодавства України, і дала провайдерам місяць, щоб замінити російський телеканал на інший.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент «Телекритики».

Так, Нацрадою було зафіксовано розміщення комерційної реклами, що є порушенням вимог закону «Про рекламу». До того ж, зі слів голови Нацради Юрія Артеменка, були зафіксовані порушення Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

"Зокрема, телеканал транслював сюжети з інформацією, яка свідчить про незнання державних кордонів і зазіхає на територіальну цілісність України", – сказав Артеменко.

Член Нацради Сергій Костинський заявив, що телеканал гарантував дотримання українського законодавства, однак на практиці цього не сталося.

"Річ у тім, що протягом усього 2016 року ми неодноразово фіксували порушення державного законодавства України з боку «Дождя». Вони транслювали російську рекламу. Ми зробили крок назустріч телеканалу і звернулися до них з проханням усунути порушення. Нам обіцяли припинити це і за два місяці з'явилася українська версія «Дождя» без реклами. Але вона так і не надійшла в Нацраду", – сказав він.

Також Костинський додав, що журналісти телеканалу регулярно порушували українське законодавство у питанні Криму.

"Ключова проблема, яку ми зафіксували, – це питання Криму. Ми знаємо, що відповідь на запитання "Чий Крим?" ставить крапки над і, як сприймати ту чи іншу людину. Журналісти «Дождя» їздять в Крим з порушенням українського законодавства. Вони називають кордон Херсонської області та АР Крим українсько-російським кордоном. Також вони показують карту РФ, на якій Крим показаний як територія Росії. Це регулярні випадки", – заявив він.

Таким чином, Нацрада одностайно проголосувала за виключення каналу зі списку іноземних програм, які відповідають списку Європейської конвенції, і дала провайдерам місяць для набуття чинності рішенням, щоб вони замінили цей канал на інший.

Також Нацрада на три місяці заборонила трансляцію каналу «Телеклуб» за показ заборонених українським законодавством фільмів російського виробництва. За цей час Нацрада має звернутися до ліцензіата (в Німеччину) і повідомити про своє рішення.
 
ИгорьДата: Четвер, 12.01.2017, 17:28 | Повідомлення # 167
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Український державний телеканал для жителів Криму

Logo

Супутниковий телеканал громадського мовника України "UA:Крим" офіційно запустив трансляції для жителів кримського півострова з 1 січня 2017 року.

Мовлення організоване з супутникового угруповання AMOS у позиції 4 градуси західної довготи. Канал віщає цілодобово українською, російською та кримськотатарською мовами.

"Головна аудиторія телеканалу – жителі Криму, переселенці і всі, хто цікавиться Кримом в Україні та за кордоном. В ефірі телеканалу – кращі програми суспільного мовника України та програми власного виробництва творчого об'єднання "UA: Крим", - йдеться в повідомленні оператора.

Крім трансляцій з супутника, телеканал організував інтернет-мовлення на своєму сайті.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 10.02.2017, 15:25 | Повідомлення # 168
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канал National Geographic відтепер транслюватиметься українською

Logo   
Телепрограми каналу National Geographic Channel будуть доступні українською мовою.
   Зміни до переліку іноземних програм внесла Нацрада з питань телебачення і радіомовлення.

Окрім трансляцій National Geographic, доступними в Україні на українській мові також будуть італійські телеканалами Novela TV і Water Planet, а також латвійськіспортивні – Sport 1 (Baltic) і Sport 2 (Baltic).
    Мовлення відбуватиметься російською, українською та англійською. Канал Novela TV цілодобово транслюватиме фільми польською мовою, як і пізнавальний Water Planet.
    Нацрада запевнила, що у всіх программах, які стануть україномовними, немає передач еротичного та сексуального змісту, зі сценами надмірного насилля чи жахів, фільмів, демонстрування яких заборонено на території України, а також реклами.
 
JavorivДата: Понеділок, 13.02.2017, 10:59 | Повідомлення # 169
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Україні запустили корейський телеканал KBS World
Logo

В Україні тепер можна дивитися програми південнокорейської громадської телерадіокомпанії.

Холдинг «Медіа Група Україна» запускає мовлення південнокорейського каналу KBS World в пакеті сервісу інтерактивного телебачення OLL.TV. Про це стало відомо в ході прес-конференції, присвяченій запуску каналу в Україні.

«Мета запуску – познайомити українського глядача з корейською культурою і традиціями, унікальним контентом, надати додаткову можливість вивчати мову».

KBS World, разом з каналами France 24, Deutsche Welle та іншими, доступний користувачам відеосервісу OLL.TV в пакеті «Ефір».

Нагадаємо, в листопаді минулого року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення включив KBS World в список адаптованих іноземних телеканалів.

Мовлення каналу здійснюється на корейській мові, без адаптації на українську або російську мову. Субтитри: англійські (80% передач), китайські (4,3 години в день), також є японські, іспанські, індонезійські, малайські. В ефірі – інформаційні програми, передачі про бізнес і фільми.

Чи Янг Гу, Посол Республіки Корея в Україні, впевнений, що партнерство з українським ринком буде успішним і сприятливим для культурного обміну. «Мені приємно бачити, що в Україні цікавляться корейською культурою, вона затребувана».
 
JavorivДата: Вівторок, 21.02.2017, 23:41 | Повідомлення # 170
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
«UA|TV» розширив мовлення в Болгарії
Logo
Телеканал «UA|TV», який є частиною Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), збільшив свою присутність в інформаційному просторі Болгарії.

Програми каналу стали доступні абонентам кабельного оператора «Global Net Technology Corp», який надає послуги кабельного телебачення в містах-курортах Бургас і Поморіє, розташованих на узбережжі Чорного моря.

Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко коментує: «Завершення реформи державного іномовлення та реалізація Концепції популяризації України – це два важливих завдання, які МІП впроваджує в цьому році у сфері зовнішньої політики. Тому розширення мережі UA|TV» у світі, особливо в сусідніх країнах, як Болгарія, це – хороший крок до реалізації цих завдань».
 
JavorivДата: Четвер, 30.03.2017, 23:02 | Повідомлення # 171
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Супутникові канали FilmUaDrama і Bolt транслюватимуть у Молдові

Logo
З першого квітня українські супутникові телеканали FilmUaDrama і Bolt здійснюватимуть мовлення у Молдові.

"Це дуже важливий і відповідальний момент для нас, адже Молдова стала першою країною нашої «експансії», проте точно не останньою", – зазначає директор з управління та координації платних каналів і digital-контенту компанії Віктор Шкробот.

У свою чергу генеральний продюсер телеканалів Star Media і виконавчий директор телеканалу Bolt Олексій Шульдешов зазначив, що створюючи канал вони хотіли завоювати світовий телеринок.

"Перший крок зроблено. Детективні і воєнні серіали завжди були сильною стороною Star Media і той факт, що наш канал дивляться не лише в Україні, підтверджує це. Для побудови подальшої стратегії розвитку каналу для нас також важливе і необхідне вивчення аудиторії близького зарубіжжя", – розповів він.

У жовтні 2015 почав роботу перший супутниковий канал українських серіалів – FilmUaDrama , заснований на контенті виробництва Film.ua Group. У червні 2016 року розпочав мовлення супутниковий канал Bolt.

Крім українських фільмів і серіалів, програмна концепція передбачає цикли розважальних і тематичних програм, пов'язаних із кіно і телевиробництвом, інтерв'ю з відомими акторами, а також історії зі знімальних майданчиків.
 
JavorivДата: Неділя, 23.04.2017, 12:47 | Повідомлення # 172
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Нацрада заборонила російський телеканал Multimania TV і дозволила три європейські
Logo
Нацрада з телебачення і радіомовлення вилучила російський телеканал Multimania TV з Переліку іноземних програм, які відповідають вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і українському законодавству для ретрансляції українськими провайдерами.

Як повідомляє прес-служба регулятора, цей телеканал вказував, що є латвійським, проте моніторинг його ефіру зафіксував заставку, в якій говорилося про те, що дозвільні документи (свідоцтво про реєстрацію та ліцензію) йому видав Роскомнагляд, та ж інформація міститься і на його сайті. Крім того, телеканал показував рекламу, що, згідно з українським законодавством, заборонено, оскільки Росія не ратифікувала Європейську конвенцію про транскордонне ТБ і не є країною-членом Євросоюзу.

У латвійському регуляторі Нацраді пояснили, що 1 грудня 2016 року ліцензія компанії Voxell Baltic на мовлення каналу Multimania була анульована.

Водночас регулятор дозволив мовлення в Україні трьом телеканалам – латвійському Sea TV, хорватському Fight Channel World НD й італійському Тele 5.

Sea TV – розважальний телеканал, на якому російською та англійською мовами транслюються програми переважно на морську тематику. Fight Channel World HD – спортивний телеканал, який веде мовлення англійською мовою. Тele 5 – розважальний телеканал із фільмопоказом, який здійснює мовлення польською мовою. Серед фільмів, які він показує, є еротичного та сексуального змісту.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення України
  • Сторінка 9 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 7
  • 8
  • 9
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика