МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення України
Новини телебачення України
ИгорьДата: Субота, 12.07.2014, 12:03 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
 
JavorivДата: П`ятниця, 29.04.2016, 20:08 | Повідомлення # 141
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Одразу два польські телеканали з'являться в Україні
Logo
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення дозволила транслювати в Україні два польські канали.

На сайті регулятора зазначено, що йдеться про канали Kino Polska Muzyka International і Kino Polska International.

Обсяг мовлення становитиме по 23 години на добу. Реклами в ефірі каналів не буде, а мовлення відбуватиметься польською мовою.

У програмах немає передач еротичного та сексуального змісту, зі сценами надмірного насильства чи жахів, заборонених на території України фільмів,
— йдеться у заяві Нацради.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 29.04.2016, 21:01 | Повідомлення # 142
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Спільний телеканал FILM.UA і Star Media отримав ліцензію
Logo
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про видачу супутникової ліцензії телеканалу BOLT - спільного телеканалу найбільших українських продакшнів FILM.UA і Star Media.

Ліцензіатом стала компанія ТОВ «Дорослі канали», що належить Сергію Созановському і Владу Ряшину в рівних частках. BOLT буде платним.

Новий канал планує транслювати контент, орієнтований на чоловічу аудиторію середнього віку. Причому вітчизняний контент. «Це кращі серіали FILM.UA Group і Star Media, широко відомі не тільки в СНД, але і у всьому світі. Серед найбільш відомих – «Нюхач», «Шулер», «Володимирська, 15», «Ніконов і Ко», «Правила викрадення», «Культ», «Винищувачі», «Балада про Бомбера» і багато інших», - уточнили в компанії Star Media.

Також на телеканалі плануються прем'єрні покази найновіших українських серіалів, тематичні програми про закулісся світу кіно і серіалів, історії створення відомих фільмів, огляд світових кіноновинок та ін.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 29.04.2016, 21:11 | Повідомлення # 143
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Перший український документальний канал «EPOQUE» мовитиме на супутнику.

Logo

Під час засідання 28 квітня Національна рада задовольнила заяву ТОВ «ТРК «Корисне ТБ», м. Київ (логотип «EPOQUE» (з французької – «епоха»), видавши йому ліцензію на супутникове мовлення терміном 10 років.

Директор телеканалу Андрій Медвєдь під час розгляду питання повідомив, що це перший у Україні спеціалізований канал, присвячений документалістиці. Охоплення передач – від давнього Єгипту до сьогодення. Більшу частину контенту канал купує у Медіа Групи Україна і українських продашн-студій. Власне виробництво програм заплановано запустити через рік.

Під час обговорення перший заступник голови Національної ради Ольга Герасим’юк звернула увагу очільника каналу на необхідність створення програм і передач українською мовою.

Член Національної ради Сергій Костинський зауважив, що Національна рада недавно вилучила російський документальний телеканал з Переліку дозволених для ретрансляції каналів, і цей телеканал входить в ту нішу, яка зараз вільна. І це є крок вперед, – наголосив Сергій Костинський.

Телеканал «EPOQUE» мовитиме у науково-просвітницькому форматі. Основне наповнення телеканалу – це програми пізнавального та історичного характеру, розповіді про відомих особистостей, особливості культурного розвитку, характерні для певних епох.

Програмна концепція передбачає 17 годин національного продукту та 7 годин - іноземного. Власного виробництва на каналі поки що не буде, тільки покупний продукт.

За повідомленнями з відкритих джерел, тестове мовлення телеканалу Epoque на супутнику Amos 3 триває з 1 березня. Сигнал каналу, згідно ліцензії, буде кодованим.
 
ИгорьДата: Неділя, 08.05.2016, 16:04 | Повідомлення # 144
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Для українських телеканалів почали діяти нові позначки контенту
Logo
06.05.2016 набули чинності зміни до Системи візуальних позначок з індексом кіновідеопродукції залежно від віку аудиторії, на яку вона розрахована. Про це повідомила прес-служба Національної ради з питань телебачення та радіомовлення.

Відтепер ця система налічує три категорії перегляду кіновідеопродукції: категорія І (без позначки) – без обмежень, тобто загальнодоступна; категорія ІІ (жовті кружечки з позначками «12+» і «16+») – перегляд неповнолітніми глядачами рекомендується разом з батьками (особами, що їх замінюють) або з відома батьків (осіб, що їх замінюють); категорія ІІІ (червоний кружечок з позначкою «18+») – перегляд рекомендується тільки повнолітніми глядачами.

Фільми із позначками «12+» і «16+» можуть демонструватися у будь-який ефірний час із обов’язковою наявністю цих позначок упродовж усього показу, а фільми «18+» дозволено транслювати з 22.00 до 6.00.

Крім того, згідно зі змінами, телерадіоорганізації мають право транслювати й анонсувати програми та передачі, які можуть зашкодити фізичному, інтелектуальному і духовному розвитку неповнолітніх, лише з 23.00 до 6.00 та на каналах із обмеженим доступом. Ці матеріали також мають бути позначені спеціальними графічними попередженнями упродовж всієї передачі.
 
JavorivДата: П`ятниця, 20.05.2016, 13:22 | Повідомлення # 145
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Громадському ТБ видано ліцензію на супутникове мовлення
Logo
19 травня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення терміном на 10 років телеканалу Громадське ТБ.
Мовлення планується вести через супутник Astra 4.8° E, після завершення технічної підготовки.Також це дозволить "Громадському ТБ" транслюватися через кабельні мережі.
До кінця року «Громадське» планує розробити дорожню карту на наступні 5 років. Крім того, голова ГО «Громадське» Гуменюк запевнила членів Нацради, що організація є незалежною від олігархів, що це «єдиний телевізійний незалежний формат».
 
JavorivДата: Неділя, 05.06.2016, 15:37 | Повідомлення # 146
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Україні з'являться три нових супутникових телеканали
Logo
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення на вчорашньому засіданні видала телерадіокомпанії «Алма» супутникові ліцензії на 10 років на мовлення трьох телеканалів - «Наука», «Терра» і «Фауна».

Обсяг мовлення зазначених телеканалів - 24 години на добу. Територія розповсюдження - Україна та інші країни в межах зони впевненого прийому сигналу із супутника.

Формат усіх телеканалів - науково-просвітницький. Так, канал «Наука» присвячений технічним відкриттям, новаціям та винаходам у сфері науки, «Терра» - канал про подорожі, а «Фауна» розповідатиме про тварин.

Представник компанії «Алма» зазначив, що цього року в ефірі каналів будуть переважно іноземні передачі, багато з яких російського виробництва, а у 2017 році ліцензіат має намір організувати виробництво власних телепрограм.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 10.06.2016, 21:08 | Повідомлення # 147
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Мінкульт хоче забрати під своє керування канал «Культура»
Logo
Міністерство культури України розмірковує над тим, щоб ініціювати передачу телеканалу «Культура» під його юрисдикцію, повідомив керівник відомства Євген Ніщук в інтерв'ю інформагентству «Укрінформ».

«У нас зараз є ідея: а чи не забрати під юрисдикцію міністерства канал «Культура», що нині опинився у Спільнобаченні», - сказав міністр.

Через це скоротилися редакція і час мовлення каналу, який, за словами Ніщука, робив дуже важливу роботу, за яку ніхто більше не брався, - знімав вистави в театрах, створював фахові передачі про митців та висвітлював різноманітні культурні події. «Тож з'явилася ідея, щоб я став голосом культури на такому каналі», - додав він.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 10.06.2016, 21:14 | Повідомлення # 148
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Квартал 95» і FILM.UA не змогли запустити спільний телеканал
Logo
Нацрада з питань телерадіомовлення на вчорашньому засіданні внесла зміни у структуру власності каналу FILMUAction (раніше - KVARTAL TV), виключивши з його власників Володимира Зеленського, Андрія Яковлєва, Бориса і Сергія Шефиров, повідомляє портал Mediasat.

Тепер каналом володіють тільки засновники FILM.UA Сергій Созановський (64%) і Віктор Мирський (36%).

Як пояснила під час засідання регулятора представник «Студії «Квартал 95», компанії не прийшли до загальних умов співпраці.

Нагадаємо, в грудні минулого року «Студія «Квартал 95» стала власником 50% акцій ТОВ «Справжні канали», яке в квітні того ж року отримало дві супутникові ліцензії на мовлення каналів FILMUADrama і FILMUAction. Останній згодом повинен був стати телеканалом KVARTAL TV, програмне наповнення якого складалося б з контенту виробництва «Кварталу 95».
 
ИгорьДата: Неділя, 19.06.2016, 12:36 | Повідомлення # 149
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нацрада визнала адаптованими спортивний і релігійний канали з ЄС.
Logo
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення визнала такими, зміст яких відповідає Європейській конвенції про транскордонне телебачення і українському законодавству, французький телеканал Eurosport 2 Wimbledon SD і польський TRWAM.
Eurosport 2 Wimbledon SD - спортивний телеканал, що транслюватиметься тимчасово – у період із 20 червня до 10 липня під час Уімблдона. Мови програми – англійська і російська. Обсяг мовлення - 24 години на добу.

TRWAM - релігійний канал. Мова програми - польська. Обсяг мовлення - 24 години на добу.

Згідно з результатами моніторингу Нацради, в обох програмах немає передач еротичного та сексуального змісту, передач зі сценами надмірного насилля чи жахів, фільмів, демонстрування яких заборонено в Україні. Також у програмах телеканалів немає реклами.
 
ИгорьДата: Четвер, 07.07.2016, 21:27 | Повідомлення # 150
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Доля української редакції Euronews вирішиться не раніше кінця року
Logo
Майбутнє української редакції телеканалу Euronews залишається невизначеним. У штаб-квартирі телекомпанії в Ліоні рекомендують звертатися за інформацією наприкінці року, повідомляє DW.

Коли у серпні 2011 року Euronews розпочав цілодобове мовлення українською, багато хто вважав прихід європейського інформаційного каналу в український медіапростір знаковою подією. Останнім часом, однак, українська служба була змушена боротися за виживання. Після Євромайдану Euronews змінив партнера в Україні - з НТКУ на Inter Media Group, а цього року взагалі може припинити мовлення українською.

Функціонування української редакції Euronews щороку коштувало НТКУ приблизно 5,5 мільйона євро. Коли 2014 року державну телекомпанію очолив Зураб Аласанія, НТКУ вже заборгувала Euronews за ліцензійною угодою приблизно 11 мільйонів євро. "Так і не добившись від уряду хоч якихось гарантій, що буде сплачено борг, у 2015 році я не продовжив контракт з Euronews, щоб не накопичувати борги. Якби я цього не зробив, то в лютому 2016 року стало би автоматично 17 мільйонів євро боргу", - розповів Аласанія.

Зараз між НТКУ та Euronews триває судовий процес.

У березні 2015 року Нацрада з питань телебачення і радіомовлення анулювала ліцензію НТКУ на супутникову трансляцію української версії Euronews. Натомість партнером європейського каналу в Україні стала медіагрупа бізнесмена Дмитра Фірташа Inter Media Group, яка в квітні того ж року отримала ліцензію на супутникове мовлення українського Euronews.

Сторони мали амбітні плани щодо розвитку проекту, зокрема йшлося про створення нової студії в Києві. Однак ці плани так і не реалізувалися. А серед працівників української служби Euronews ширяться чутки, що вже незабаром має розпочатися офіційна процедура ліквідації української редакції та до кінця року її співробітників звільнять.

У штаб-квартирі Euгonews не підтвердили, але й не спростували такі побоювання. Там сказали, що будь-яку інформацію щодо перспектив української версії канал зможе надати тільки наприкінці року.
 
ИгорьДата: Четвер, 07.07.2016, 21:31 | Повідомлення # 151
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Трансляція Євро 2016 в Україні під загрозою зриву через глушіння сигналу - «Медіа Група Україна»
Logo
Під час вчорашньої прямої трансляції півфіналу Євро-2016 за участю національних збірних команд Португалії та Уельсу телеканал «Україна» (входить до «Медіа Групу Україна») в черговий раз піддався зовнішньому втручанню у супутникове мовлення, що перешкоджало його мовлення, повідомили в прес-службі компанії.

"Під час вечірнього ефіру з 21:30:26 до 22:30:35 годин було зафіксовано незаконне глушіння сигналу, який поширюється через супутник ASTRA 4A, транспондер B22. Телеглядачі на території всієї України відчували технічні проблеми з прийомом сигналу загальнонаціонального телеканалу «Україна», а у багатьох взагалі не було можливості дивитися трансляцію Євро 2016 - із-за відсутності сигналу з супутника", - розповіли в компанії.

За даними технічного спостереження, причина проблем з сигналом - незаконне зовнішнє втручання. "Зловмисники, використовуючи потужне обладнання, глушили трансляцію Чемпіонату Європи", - уточнили в «Медіа Групі Україна».

У зв'язку з цим компанія вимагає від компетентних органів вжити необхідні заходи і виявити джерело втручання в роботу супутника.
 
JavorivДата: Вівторок, 12.07.2016, 11:29 | Повідомлення # 152
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Нацрада зобов’язала український Euronews транслювати національні програми
Logo

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення здійснила планову перевірку ТОВ «Видавництво «Чистий прибуток» (супутникове мовлення, логотип Euronews), повідомляє регулятор.

У ході перевірки було зафіксовані такі порушення: відсутність програм власного виробництва та національного продукту, а також збільшення максимальних обсягів ретрансляції та обсягів продукції іноземного виробництва (наприклад, іноземний продукт за ліцензією має складати 11 год. 58 хв./доб., а фактично складає 24 год./доб.).

Нацрада вирішила взяти наявність цих порушень до відома та зобов’язати видавництво «Чистий прибуток» протягом трьох місяців привести свою діяльність у відповідність до вимог законодавства. "У разі невиконання ліцензіатом цього рішення Національна рада може призначити позапланову перевірку або застосувати до ліцензіата санкції, передбачені чинним законодавством України", - йдеться у рішенні регулятора.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 22.07.2016, 07:18 | Повідомлення # 153
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Спільний канал «Кварталу 95» та «1+1 медіа» отримав ліцензію і 8 серпня починає мовити
Logo

Національна рада з питань телерадіомовлення видала ТОВ «Квартал ТВ» супутникову ліцензію на мовлення строком на 10 років, повідомляє прес-служба регулятора.

"Доступним у кабелі Kvartal TV планує бути з 8 серпня цього року", - йдеться у повідомленні. Формат нового телеканалу – розважальний із фільмопоказом. Його творці - студія «Квартал 95» та «1+1 медіа» - пропонуватимуть глядачам фільми, серіали, а також шоу «Кварталу 95».

За словами представників компанії, на каналі вестиметься цілодобове мовлення без реклами. Водночас він буде платним для тих, хто дивитиметься його в кабельних мережах, через IPTV чи за допомогою гаджетів. "Із супутника сигнал розповсюджуватиметься в кодованому вигляді, спосіб кодування – BISS-код, картка умовного доступу", - зазначили у Нацраді.

Канал транслюватиметься в Україні та інших країнах в межах зони впевненого прийому сигналу із супутника.

Про те, чому українські продакшени и телегрупи запускають платні канали, читайте у нашому матеріалі.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 22.07.2016, 07:32 | Повідомлення # 154
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Львівський телеканал НТА обзавівся супутниковою ліцензією.

Logo

Львівський ефірний аналоговий телеканал НТА (ПП «НТА – Незалежне телевізійне агентство») отримав супутникову ліцензію, видачу якої минулого тижня погодила Нацрада з питань телебачення і радіомовлення. За словами директора НТА Ростислава Ваврива, мовник планує розширювати мовлення на західні регіони України, виготовляючи як власні програми, так і спільні програми з київським телеканалом RTI – власником НТА.

З січня 2013 року по червень 2015-го – у телеканалу НТА вже була супутникова ліцензія, але мовив він під логотипом канал «2». Ребрендинг телеканалу НТА в канал «2» відбувся влітку 2014-го, а восени того ж року компанія переїхала в Київ. Узаконити новий логотип телеканалу вдалося тільки в лютому 2015-го після винесеного попередження, але згодом рішення було скасовано – телеканал повернув попередній логотип НТА і відмовився від супутникової ліцензії. Таке рішення виглядало цілком логічним, оскільки у березні 2015 року Нацрада видала ліцензію на супутникове мовлення інтернет-радіостанції RTI. Навіщо НТА знову оформив супутникову ліцензію з ретрансляцією іншого мовника, Ростислав Ваврів пояснити не зміг.

Телеканал RTI почав мовлення в інтернеті в квітні 2014 року в форматі radiovision.
 
JavorivДата: Вівторок, 26.07.2016, 23:36 | Повідомлення # 155
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Суд анулював ліцензії супутникових каналів «Роса» та «Життя»
Logo
Окружний адміністративний суд Києва 1 червня анулював ліцензію на супутникове мовлення ТОВ «Підлітковий канал» (телеканал «Життя»), а 29 червня - ТОВ «Телерадіокомпанія «Роса» (телеканал «Роса»).

Обидва рішення прийняті за позовом Національної ради з питань телерадіомовлення, який регулятор подав рік назад у зв'язку з відсутністю мовлення. Це означає, що компанії не виконують умов ліцензій.

При цьому суд відмовився задовольнити вимогу Нацради щодо повернення їй мовниками ліцензій. "Чинними нормами законодавства України не передбачено зобов’язувати повертати ліцензію", - йдеться в обох текстах судових рішень.
 
JavorivДата: Неділя, 21.08.2016, 19:12 | Повідомлення # 156
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Україні з'явився ще один релігійний телеканал
Logo
Телерадіокомпанія «Перший ТБ» (канал «Перший християнський») на засіданні Нацради з телерадіомовлення отримала супутникову ліцензію терміном на 10 років.

Представник телеканалу запевнила членів регулятора, що канал буде міжконфесійним і планує виконувати просвітницьку функцію в духовній сфері суспільства і пробуджувати у телеглядачів високоморальні цінності.

В ефірі каналу будуть виходити випуски новин про християнське життя, віровчення та події в Україні. Отримувати прибуток планується від продажу реклами і "платного ефіру для партнерів".

Власниками телеканалу є дніпровські бізнесмени Удовенко Вікторія та Олексій Рябченко.
 
ИгорьДата: Понеділок, 19.09.2016, 22:25 | Повідомлення # 157
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нацрада дозволила мовлення на супутнику російському телемагазину «Ювелірочка»
Logo

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення видала ліцензію на цілодобове супутникове мовлення компанії «ВЕС-Україна» (логотип «Ю Ювелірочка»), йдеться в рішенні регулятора.

Ліцензія видана строком на 10 років. Директором компанії вказано Віталія Ткачука.

Як відомо, «ВЕС-Україна» входить в компанію «ВЕС-Медіа», яка є контент-провайдером, що надає всі види телематичних послуг на території Росії та країн СНД. Головні напрями в її діяльності пов'язані зі створенням програм, технічною підтримкою інтерактивних послуг для телеканалів, а також маркетингових акцій FMCG-продуктів (товари повсякденного попиту).

У 2015 році почав своє мовлення телеканал «Ювелірочка» цієї російської компанії.

 
ИгорьДата: Вівторок, 27.09.2016, 14:00 | Повідомлення # 158
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Star Media працює над каналом для сімей
Logo

В Україні незабаром може стартувати новий, платний канал фільмів. Компанія Star Media TV, що виробляє серіали і фільми, працює над каналом Star Family. В даний час проект знаходиться на стадії отримання ліцензії та вирішення інших юридичних питань. Star Family є другим запланованим каналом. Раніше компанія пообіцяла канал Star Cinema, який вже був протестований на супутнику Astra 4A (4,8°E).

Канал буде розрахований на всю сім'ю: вдень його буде цікаво подивитися домогосподаркам, потім транслюватимуться документальні драми, які подобаються юнацькій аудиторії і тим, хто зацікавлений в отриманні інформації, ввечері канал зможе подивитися вся сім'я, а на пізній вечір залишається контент для дорослих людей.
Більшість контенту транслюватиметься з бібліотеки Star Media.
 
JavorivДата: Понеділок, 03.10.2016, 21:00 | Повідомлення # 159
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
НТКУ готується до запуску «UA:Крим»
Logo
Національна телекомпанія України (НТКУ) переоформила одну з ліцензій на супутникове мовлення у зв'язку зі зміною логотипу на «UA:Крим».

Як повідомляє прес-служба Нацради з питань телерадіомовлення, відповідне рішення було прийнято регулятором на засіданні 29 вересня.

За словами члена Нацради Сергія Костинського, переоформлення ліцензії є знаковою подією, оскільки мова йде про відновлення діяльності кримської філії НТКУ.

Зараз компанія активно працює над тим, щоб запустити мовлення цієї філії. Крім того, як раніше повідомляв заступник гендиректора НТКУ Михайло Шматов, до кінця року очікується запуск сайту кримської філії.
 
JavorivДата: Понеділок, 03.10.2016, 21:05 | Повідомлення # 160
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
У телеканалів, що приховують власника, хочуть відбирати частоти
Logo
Народним депутатам пропонують внести зміни в законодавство, за яким на культурно-освітнє мовлення можуть передавати частоти радіостанцій і телеканалів, які працюють проти України або не називають свого власника.

Як повідомляє «Українська правда», про це на погоджувальній раді парламенту розповів голова парламентського комітету з питань культури і духовності Микола Княжицький.

Відповідний законопроект №2537, що передбачає створення теле - і радіоканалів культурно-освітнього мовлення."У цьому законі йдеться про те, що в тих каналів, які не показують прозорості своєї власності або ведуть антидержавну політику, можна ці частоти передати для створення культурно-освітнього мовлення та регіонального мовлення суспільного мовлення, чого у нас не існує", – пояснив Княжицький.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення України
  • Сторінка 8 з 9
  • «
  • 1
  • 2
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • »
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика