МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення України
Новини телебачення України
ИгорьДата: Субота, 12.07.2014, 12:03 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
 
ИгорьДата: Субота, 10.10.2015, 21:44 | Повідомлення # 121
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нацрада оголосила попередження одеському супутниковому каналу SATV за відсутність мовлення
Logo
8 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила попередження ТОВ «Телерадіокомпанія "Сателліт телевіжн"» (супутниковий телеканал SATV) з Одеси у зв'язку з відсутністю мовлення.

Позапланова перевірка компанії зафіксувала відсутність мовлення каналу. Директор каналу Анастасія Ходирєва пояснила Нацраді, що компанія наразі не має фінансової можливості мовити, але планує відновити мовлення в січні 2016 року.

Нацрада оголосила компанії попередження і дала їй час до 31 січня 2016 року на приведення своєї діяльності у відповідність до умов ліцензії. Якщо до цього часу канал не запуститься, Нацрада має наміри добиватися анулювання його ліцензії.

Нагадаємо, Нацрада проліцензувала ТОВ «ТРК "Сателліт Телевіжн"» з Одеси як супутниковий телеканал SATV у липні 2012 року. Серед власників і редакційної ради каналу були люди з одеського телеканалу Ігоря Маркова АТВ, якому згодом Нацрада через суд анулювала ліцензію.
 
JavorivДата: Понеділок, 09.11.2015, 15:35 | Повідомлення # 122
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Україні з'явиться словацький Duck tv

Logo

Національна рада України ТБ і радіо зареєструвала словацький канал для дітей Duck tv. Заявку на включення в список каналів адаптированых до українського законодавства подав місцевий дистриб'ютор - компанія Sonarmedia. Це означає, що канал може бути розподілений в Україні. Регулятор медіа записав, що канал передає англійською та словацькою мовами.

Duck tv пропонує 14 годин на добу (з 6:00 до 20:00) телевізійні програми для дітей молодшого віку, до трьох років. Канал веде мовлення з супутників Thor/Intelsat10-01 на орбітальній позиції 0,8°W в рамках спутникоых платформи Digi TV, Focus Sat і UPC Direct. Канал також присутній в Польщі в окремих кабельних мережах.
 
ИгорьДата: Субота, 12.12.2015, 22:43 | Повідомлення # 123
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Megogo запустив два канали з цілодобовим українським кіно

Logo
Онлайн-кінотеатр Megogo запустив Інтерактивні канали [M] Кіно ua та [M] Серіал ua, які транслюватимуть фільми і серіали національного виробництва, - повідомляє Cultprostir.
На каналах цілодобово показуватимуть як сучасні фільми, виробництва українських кінокомпаній, телеканалів та кіностудій (Кіностудія імені Олександра Довженка, Film.ua, "Київтелефільм"), так і створені в радянський період. Глядачі зможуть побачити повнометражні художні, документальні стрічки та серіали.
Інтерактивні канали будуть доступні в 12 країнах, зокрема в Казахстані, Білорусі, Литві. З 2016 року вони з’являться в Канаді, США та Німеччині.
Окрім цього, створять два канали для дітей. Серед них [M] Мультсеріал, на якому представлять сучасні популярні мультики вітчизняного і закордонного виробництва, а також [M] Теремок – канал з мультиплікаційними фільмами радянського періоду.
 
ИгорьДата: Субота, 26.12.2015, 11:15 | Повідомлення # 124
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Україні запускається перший телевізійний канал про IT – BrainTV
Logo
BrainBasket запускає канал BrainTV, контент якого буде включати освітні, інформаційні та розважальні програми про IT українською та англійською мовами. Денний ефір буде переважно україномовним, вечірній і нічний включатимуть більше програм англійською мовою, щоб покрити аудиторію й за кордоном.

Мультимедійний ОТТ-сервіс Divan.TV виступає головним технологічним партнером проекту. Через платфрому Divan.TV канал вийде в тестову веб-трансляцію 24/7 в березні 2016. До кінця літа 2016 планується вихід на кабельне телебачення і мобільний додаток Divan.TV. Канал можна буде дивитися у вільному доступі онлайн і за межами України.

Виконавчим директором каналу BrainTV призначена Божена Шеремета, яка займалась маркетингом для української ІТ компанії Coppertino і була IT-журналістом англомовного видання Kyiv Post.

Серед найцікавіших проектів каналу, за словами Шеремети, запуск реаліті-шоу про стартапи, ТБ акселератора, щоденної служби новин і подача оригінального освітнього контенту в сфери ІТ від провідних американських університетів.

За підтримки некомерційної організації Nova Ukraine, яка займається збільшенням обізнаності про Україну в США та інших країнах світу, планується створення і відео-контенту про українських ІТ підприємців у США.

Серед інших партнерів проекту великі аутсорсингові компанії Ciklum і Luxoft.

Фонд BrainBasket – некомерційна організація, що займається розвитком IT-освіти в Україні. Фонд був створений в квітня 2014 року ініціативною групою провідних українських IT-компаній за підтримки Міністерства економіки України та КМДА. Мета Фонду – допомога у підготовці 100 000 IT-фахівців до 2020 року.
 
ИгорьДата: Четвер, 31.12.2015, 19:59 | Повідомлення # 125
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нацрада з телерадіомовлення видала супутникову ліцензію телеканалу "Історія ЕМ"
Logo
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала ТОВ "Євромедіа Україна" (логотип "Історія ЕМ") ліцензію на супутникове мовлення терміном на десять років.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", таке рішення регулятор ухвалив на засіданні в середу

Згідно з даними регулятора, 99% у ТОВ належить фізособі Павлу Грицаку, 1% - Валентину Шостаку. Формат телеканалу - науково-просвітницький, фільмопоказ. 50% ефіру становитимуть програми національного виробництва (зокрема і власного), другу половину становитимуть програми іноземного виробництва.
 
ИгорьДата: Субота, 02.01.2016, 22:14 | Повідомлення # 126
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Україні почнуть мовлення три еротичних канали
Logo
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення визнала три еротичних канали, як такі,що відповідають Європейській конвенції про транскордонне телебачення і українському законодавству, і внесла їх в перелік ретрансляції.

Таке рішення регулятор прийняв на засіданні в середу, передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна". До переліку внесено три телеканали, зареєстрованих в Нідерландах, - Playboy TV, EROX HD і Erotica TV. Мова мовлення двох перших телеканалів – англійська, третього – англійська і французька.

Згідно українському законодавству, час ретрансляції еротичних телеканалів допускається з 00.00 до 4:00.
 
ИгорьДата: Понеділок, 04.01.2016, 19:06 | Повідомлення # 127
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Громадське ТБ виходить у кабельні телемережі та оновлює сайт.

Logo

«Громадське телебачення» планує вихід на супутникове та кабельне мовлення, розказала Громадське радіо очільниця телеканалу Наталя Гуменюк: “Сподіваюся, що із середини зими нас можна буде шукати на ключових кабельних операторах країни”.
читать дальше
У «Громадського» також буде новий сайт, на якому обіцяють багато мультимедійного контенту.

Гуменюк каже, що на каналі буде більше документальних і студійних програм, репортажної журналістики.

“Ми зосереджуватимемося не на тому, кого нам потрібно перемогти, а на тому, як будувати країну. Люди втомилися бути постійно перед екранами та спостерігати за інформаційним шумом. «Громадське телебачення» пропонує раціональне, коротке й інформативне наповнення, здоровий глузд, підлаштований під людей, які у обмежений час хочуть швидко знайти інформацію”,- пояснила вона.
 
ИгорьДата: Четвер, 21.01.2016, 17:48 | Повідомлення # 128
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Міжнародний оператор SpaceCom подав в суд на групу «Інтер»
Logo
Міжнародний оператор SpaceCom (власник супутників Amos-2, Amos-3, Amos-4) подав у суд на групу «Інтер» за припинення мовлення дев’яти каналів на супутнику Amos 3 - Euronews, Інтер, НТН, К1, МЕГА, К2, Ентер-фільм, ZOOM, Піксель.
Згідно з судовою ухвалою, «Інтеру» забороняється використання іншого супутника, ніж «АМОС-3», що надається SpaceCom.
17 грудня Інтер повідомив SpaceCom про розірвання контрактів на ретрансляцію сигналу в односторонньому порядку.
Раніше «Інтер» повідомив, що з 8 січня 2016 року супутниковий прийом телеканалів одноіменної групи здійснюється із супутника ASTRA 4A.
 
ИгорьДата: Вівторок, 26.01.2016, 01:32 | Повідомлення # 129
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нацрада заборонила ретрансляцію російського каналу за показ заборонених фільмів

Logo

Нацрада з питань телебачення та радіомовлення прийняла рішення, що телеканал «Комедия ТВ» (РФ) не відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і заборонила його ретрансляцію в українських кабельних мережах, повідомляє ІА «Інтерфакс Україна».

За даними моніторингу Нацради, канал транслював заборонені в Україні фільми, зокрема створені після 1 січня 2014 року.

Нагадаємо, 5 лютого, Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України», який забороняє розповсюдження в Україні фільмів російського виробництва, а також фільмів, що пропагують правоохоронні органи, збройні сили, інші військові чи силові формування Російської Федерації. Заборона не поширюється на фільми, які були вироблені до 1 січня 2014 року.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 05.02.2016, 22:24 | Повідомлення # 130
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Україні з’явився перший дитячий телеканал високої чіткості
Logo
На каналі «ВОЛЯ CINE+ KIDS» діти зможуть дивитися казки, мультфільми, анімаційні фільми та кіно.

«Значну частину фільмів і мультфільмів на «ВОЛЯ CINE+ KIDS» створено українськими студіями, а решту контенту − від міжнародних кіностудій − повністю адаптовано для перегляду в Україні», - розповіла директор з маркетингу компанії "Воля" Вікторія Цомая.

За її словами, при створенні каналу компанія співпрацювала з дитячими психологами, міжнародними фахівцями з дитячого контенту і батьками.

Для юних глядачів канал пропонує казки та мультфільми, для школярів – анімаційні фільми і кіно. Батьки разом з дітьми зможуть дивитися блокбастери від таких провідних кіностудій, як Disney, NBC Universal, Touchstone, Marvel, StudioCanal, а також контент студії «Укранімафільм». У програму включено всі частини навчально-виховного мультфільму «Уроки тітоньки Сови», що розповідають дітям про навколишній світ.

Канал має кілька голосових доріжок включно з мовою оригіналу, завдяки чому фільми можуть бути посібниками для вивчення іноземних мов.

До 1 травня канал транслюватимуть у спеціальному промо-режимі, і його можна дивитися по всій Україні майже у всіх пакетах телебачення компанії. Канал буде доступний також у стандартній цифровій якості.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 12.02.2016, 19:53 | Повідомлення # 131
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Україні заборонили 15 російських телеканалів
Logo

Як повідомляє сайт Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення, 11 лютого Національна рада вилучила 15 російських телеканалів із Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України.

Рішення ухвалено за результатами моніторингу каналів, що транслюються в українських кабельних мережах. Провайдерам надали місяць на виконання цього рішення з дня його оприлюднення.

Через порушення українського законодавства більше не будуть транслюватися такі канали: «Совершенно секретно», «Кто есть кто», «Шансон-ТВ», «Парк развлечений», «Мир сериала», «Авто плюс», «Кухня ТВ», «КХЛ», «Наука 2.0», «Моя планета», «Телекафе», «Боец», «Время: далекое и близкое», «Настоящее Страшное Телевидение» («НСТ») і «Сарафан».

Порушення полягають у показі персон, внесених до Переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, і показі реклами, яка в Україні заборонена в ефірі іноземних телерадіоорганізацій, якщо вони не підпадають під юрисдикцію держав-членів Європейського Союзу або держав, що ратифікували Європейську конвенцію про транскордонне телебачення.
 
ИгорьДата: Четвер, 03.03.2016, 15:48 | Повідомлення # 132
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канал іномовлення UATV з’явився у польській кабельній мережі

Logo
Український канал включили до усіх пакетів цифрового телебачення «VectraS.A.».

Як повідомляє сайт Міністерства інформаційної політики, 25 лютого український телеканал іномовлення UATV Мультимедійної платформи іномовлення України розпочав трансляцію в кабельній мережі Польщі – «VectraS.A.».

Телеканал включено в усі пакети цифрового телебачення компанії. Абонентами цієї мережі є 612 566 домогосподарств.

За даними Польської палати електронних комунікацій, за результатами 2014 року «Vectra» займала майже 20% ринку телекомунікацій Польщі.

 
JavorivДата: Четвер, 17.03.2016, 22:00 | Повідомлення # 133
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Україні заборонили ще 13 телеканалів
Logo

Канали:«Радость моя», «Музыка Первого», «Оcean–TV», «HD Life», «ТДК (Телевизионный Дамский Клуб)», «24 Док», «Детский», «STV», «Индия ТВ», «Здоровое телевидение», «Ля-минор ТВ», «Еврокино», «Drive» - визнали такими, що не відповідають законодавству України та вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення.

Про це повідомив голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко на своїй сторінці у Facebook.

«Три основні групи порушень: порушення законодавства про рекламу, участь заборонених осіб та популяризація, пропаганда. Будемо моніторити, допоки не вичистимо ефір. Далі буде», - написав Юрій Артеменко.

Нагадаємо, Нацрада виключила зі списку заборонених російський канал «Мир сериала» через те, що він був єдиним, який письмово повідомив про зміну сітки мовлення.
 
JavorivДата: П`ятниця, 18.03.2016, 20:43 | Повідомлення # 134
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
1+1 International увійшов до найбільшої канадської мережі платного ТБ

Logo

Міжнародний телеканал 1+1 International підписав контракт із одним із ключових гравців ринку платного телебачення в Канаді - Bell Canada. Відтепер канал доступний в українському пакеті Bell Fibe TV, абонентська база якого складає 1,2 млн домогосподарств. Включення до пакету національного мовника Канади було однією зі стратегічних цілей 1+1 International, адже в країні проживає одна з найбільших та найактивніших українських громад. Близько 4% населення Канади - українці. Крім того, дохід з абонента у США та Канаді значно вищий, ніж в Європі.
"Ми раді розпочати співпрацю з Bell Canada і сподіваємось швидко стати головним каналом в українському пакеті Bell Fibe TV. Популярність телеканалу 1+1 International росте на усіх територіях, і розширення мовлення у Канаді дозволить нам краще реалізувати свій потенціал, стати ближчим та доступнішим для глядача, зміцнити його зв'язок із сучасною Україною", - зазначив генеральний продюсер телеканалу 1+1 International Владислав Свінченко.
У меню Bell Fibe TV канал можна знайти за номером 2892 або текстовим запитом "1+1". "Українська діаспора Канади цікавиться всіма аспектами життя України. Ми активно працюємо на підтримку України у чотирьох пріоритетних напрямках: безпека, економіка, гуманітарна та інформаційна політика. Ми досить дієво запобігаємо російській пропаганді, але те, що в Канаді дуже мало і російськомовної проукраїнської преси, і україномовної є проблемою. Тому кожен інформаційний потік - дуже важливий і дуже допомагає", - зазначив Павло Ґрод, президент Конгресу українців Канади.
1+1 International отримав ліцензію на мовлення в Канаді у грудні 2014 року. Канал доступний на території Канади в пакетах місцевих IP-операторів.
 
JavorivДата: Середа, 23.03.2016, 12:24 | Повідомлення # 135
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Незабаром в Україні почне мовлення Mezzo Live HD

Logo

17 березня 2016 року на останньому засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України прийнято рішення схвалити заявку на трансляцію в країні телеканалу Mezzo Live HD.

Телеканал був включений в перелік іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та українському законодавству.

Тематикою телеканалу Mezzo Live HD є класична музика. Телеканал мовить на основі ліцензії на телевізійне мовлення СЅА - Вищої Аудіовізуальної Ради Франції.

Обсяг мовлення Mezzo Live HD становить 24 години на добу. Мова - французька. Телеканал здійснює трансляцію з супутника Eutelsat 9A, спосіб поширення сигналу - кодований. В ефірі телеканалу немає передач еротичного та сексуального змісту, зі сценами надмірного насильства або жахів, фільмів, демонстрація яких заборонена на території України. Реклами у програмах телеканалу також немає.
 
JavorivДата: Субота, 26.03.2016, 21:42 | Повідомлення # 136
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Канал українських серіалів FilmUADrama з'явився у пакетах кабельного телебачення
Logo
Film.ua Group спільно з ексклюзивним агентом по дистрибуції «Віа Медіа» поширюватиме контент в Україні.
Як повідомляє прес-служба компанії Film.ua, кіносеріали, які транслюються на телеканалі, належать до жанру мелодрами і драми. Вони вже отримали велику кількість переглядів на ефірному ТБ і YouTube-каналі Film.ua Group.
На першому платному каналі FilmUADrama можна побачити прем'єри серіалів виробництва минулих років - популярні мелодрами «Гречанка», «Будинок з ліліями», «Вангелія», «Жіночий лікар» і багато інших. Також глядачі можуть подивитися тематичні передачі про життя за лаштунками улюблених фільмів, кулінарні програми, а також програми огляду книг, за мотивами яких знімали культове кіно.
Українська акторка Ада Роговцева сказала, що канал привчає глядача до українського контенту та зазначила, що українські актори не гірші за всесвітньо відомих колег: «Вони дуже талановиті і працьовиті, просто їм дуже потрібен досвід. А досвід буде, якщо вони будуть зніматися в кіно, а кіно буде, якщо у людей буде якомога більше можливостей його дивитися».
Нагадаємо, Film.ua Group та польська компанія АТМ Grupa нещодавно підписали угоду про девелопмент художнього фільму та міні-серіалу The Blizzard. Серіал розповість про складні відносини польських та українських прикордонників, яких спільна загроза змушує об'єднатися.
 
JavorivДата: Субота, 26.03.2016, 21:48 | Повідомлення # 137
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Канал UATV почав мовити у Грузії
Logo
Як повідомляє сайт Міністерства інформаційної політики, компанія «Caucasus Online» 23 березня включила UATV в «Основний пакет» телеканалів.
Це найбільший інтернет-провайдер Грузії, який з 2011 року надає послуги IPTV (інтернет-телебачення).
Послугами «Caucasus Online» користуються приблизно 60 000 абонентів у столиці Грузії Тбілісі, а також у містах Батумі, Поті, Зуґдіді, Кутаїсі, Руставі.
Нагадаємо, запуск Мультимедійної платформи іномовлення України відбувся 1 жовтня 2015 року.
Раніше канал іномовлення UATV з’явився у польській кабельній мережі. Абонентами цієї мережі є 612 566 домогосподарств.
 
ИгорьДата: Середа, 30.03.2016, 14:00 | Повідомлення # 138
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Ukraine Today залишає супутник

Logo

1 квітня англомовний український телеканал Ukraine Today припинить супутникове мовлення, зосередившись на розвитку інтернет-проектів.

Генпродюсер даного телеканалу Тетяна Пушнова пояснила рішення тим, що Ukraine Today зрозумів свою аудиторію, її переваги в отриманні інформації, тому робота в інтернеті більш пріоритетна. Команда Ukraine Today продовжить роботу над вже існуючими інтернет-проектами, а також буде реалізувати абсолютно нові проекти.

Ukraine Today - англомовний канал новин від медіагрупи 1+1 Медіа. Адресований для зарубіжної аудиторії. Вів мовлення з серпня 2014 року. Поширення сигналу здійснювалося з орбітального супутника Eutelsat Hot Bird (13°E). Обрані передачі, що виходили на Ukraine Today, перейдуть на 1+1 International - телеканал для українців за кордоном.
 
JavorivДата: Неділя, 17.04.2016, 15:47 | Повідомлення # 139
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Латвії почали дивитися українське іномовлення
Logo
На початку квітня цього року телекомункаційна компанія Латвії Baltcom, лідер інтернет- та цифрового телебачення в країні, включила телеканал іномовлення України UA|TV в пакети «Цифрове телебачення» та «Інтерактивне телебачення», повідомляє Міністерство інформаційної політики.

Міністр інформаційної політики Юрій Стець подякував послу Латвії в Україні Юрісу Пойкансу за сприяння в поширенні українського телеканалу та зауважив, що поява доступу до офіційного українського ТБ важлива для українців, які живуть в Латвії.

Запуск Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ) відбувся 1 жовтня 2015 року. У межах МПІУ замість супутникового телеканалу УТР в ефірі стартував телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в інтернеті на власному каналі в YouTube.

Закон «Про систему іномовлення України» був підписаний президентом України 28 грудня 2015 року.
 
ИгорьДата: Четвер, 21.04.2016, 23:49 | Повідомлення # 140
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Україні запускають телеканал про сільське господарство
Logo

На сьогоднішньому засіданні Нацрада з питань телебачення і радіомовлення видала супутникову ліцензію телепродакшену «Євромедіа» на запуск супутникового телеканалу Farmer&Agro TV. Це вже третій канал, який намагається запустити продакшен. У грудні минулого року компанія отримала ліцензію на запуск телеканалу «Історія ЕМ», а на початку березня – на запуск телеканалу «Репетитор ТБ». Втім, жоден з них поки що не запущений.

Директором мовника значиться Юрій Біловус, власниками вказані Павло Грицак (99%) і Валентин Шостак (1%). Ліцензію видано на 10 років, канал планує мовити із супутника ASTRA 4А у відкритому вигляді. У програмній концепції зазначено 29,9% іноземного контенту проти 70,1% національного. Жанровий розподіл буде таким: 8 годин наукових програм, 30 хвилин передач про культуру, 2 години кінопоказу, 1,5 години розважальних програм, 1 година інформаційних програм і 2,5 години програм «іншого тематичного напрямку». В останній графі компанія вказала – «тваринництво, сільське господарство».
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення України
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика