МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Вересень » 13
Континент ТБ
     Вранці 8 вересня закодували чотири телеканали групи «Континент ТБ» («Трофей», «Терра», «Наука», «Фауна»). Послуги з кодування надає 1+1 Production.
    З 1 січня 2021 року планується перехід телеканалів групи «Континент ТБ» на аплінк 1+1 media.
    «Кодування каналів – це тенденція українського ринку, до того ж наші телеканали з моменту їх створення орієнтовані на стратегію розвитку платного телебачення. У нас практично немає реклами, тому кодування – логічний крок у продовження нашої стратегії. – пояснив заступник директора «Континент ТБ» Анатолій Сальник. – До послуг 1+1 Production ми звернулися, тому ... Читати далі »
Переглядів: 253 | Додав: Игорь | Дата: 13.09.2020 | Коментарі (0)

Xsport
     Телеканал Xsport закодує свій супутниковий сигнал з 1 жовтня. Замість системи кодування BISS мовник буде використовувати Verimatrix, як і всі українські телеканали.

    Інформація про майбутнє кодування з певною періодичністю транслюється на Xsport у вигляді рядка, що біжить. Причин кодування канал не повідомляє.

    Останнім часом програмна сітка Xsport сильно змінилася - зараз телеканал більше схожий на розважальний, ніж на класичний спортивний. В ефірі стало значно менше ... Читати далі »
Переглядів: 259 | Додав: Игорь | Дата: 13.09.2020 | Коментарі (0)

Шаблон для новин 4ever Theater
    Власник низки тематичних мовників Рудольф Кірнос запускає театральний канал ― 4ever Theater. Це один із чотирьох телеканалів групи під логотипом 4ever: Music, Cinema, Theater, Drama. Пан Кірнос називає його «подарунком нашим батькам». Його контент складатиметься з радянських і світових телевистав та мюзиклів.
   4ever theater ― це унікальний ... Читати далі »
Переглядів: 254 | Додав: Игорь | Дата: 13.09.2020 | Коментарі (0)

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика