МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Вересень » 13 » Група «Континент ТБ» закодувала чотири канали
13:43
Група «Континент ТБ» закодувала чотири канали
Континент ТБ
     Вранці 8 вересня закодували чотири телеканали групи «Континент ТБ» («Трофей», «Терра», «Наука», «Фауна»). Послуги з кодування надає 1+1 Production.
    З 1 січня 2021 року планується перехід телеканалів групи «Континент ТБ» на аплінк 1+1 media.
    «Кодування каналів – це тенденція українського ринку, до того ж наші телеканали з моменту їх створення орієнтовані на стратегію розвитку платного телебачення. У нас практично немає реклами, тому кодування – логічний крок у продовження нашої стратегії. – пояснив заступник директора «Континент ТБ» Анатолій Сальник. – До послуг 1+1 Production ми звернулися, тому що вони запропонували нам хороші умови та якісний сервіс. Тепер увесь наш пакет закодований».
Переглядів: 237 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика