МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Вересень » 13 » В Україні запустять канал для любителів спектаклів і мюзиклів 4ever Theater
13:09
В Україні запустять канал для любителів спектаклів і мюзиклів 4ever Theater
Шаблон для новин 4ever Theater
    Власник низки тематичних мовників Рудольф Кірнос запускає театральний канал ― 4ever Theater. Це один із чотирьох телеканалів групи під логотипом 4ever: Music, Cinema, Theater, Drama. Пан Кірнос називає його «подарунком нашим батькам». Його контент складатиметься з радянських і світових телевистав та мюзиклів.
   4ever theater ― це унікальний мікс шедеврів кінематографа, театральних постановок та мюзиклів. Там можна побачити Singing in the rain та радянську версію «Мері Поппінс», «Вбити Дракона» та «Привид Опери», «Юнона і Авось» та «Плаксу».
   Сітка телеканалу побудована таким чином, щоби в ефірі завжди був рейтинговий фільм або вистава.
    Територія розповсюдження мовлення ― Україна, Молдова та мовлення для наших співвітчизників в ОТТ-мережах США, Канади, Німеччини, Польщі.
    Сигнал каналу буде відкритий протягом двох місяців, згодом його закодують. Що стосується ліцензії на мовлення, Кірнос заявив, що керівництво медіагрупи 4ever звернеться до регуляторів декількох країн, коли новий телеканал буде готовий розпочати роботу.
Переглядів: 241 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика