МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 16
  • 17
  • »
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення
Новини телебачення
ИгорьДата: П`ятниця, 15.11.2013, 11:42 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
 
ИгорьДата: П`ятниця, 15.11.2013, 11:55 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Які новини дивляться в Європі?
Logo

Тільки на території Європи доступно понад 300 новинних каналів, порахували в European Audiovisual Observatory. Страсбурзьке агентство нарахувало всього 214 каналів, які транслюють новини, з них 171 віщають в 28 країнах Євросоюзу і ще 33 - у країнах-кандидатах на членство, а також у Швейцарії, Норвегії та Росії.

Ще 80 доступних в Європі новинних каналів віщають з інших європейських країн, США, а також Африки, Азії і Близького Сходу. З 214 «суто європейських» новинних каналів 110 є національними, близько 60 - панєвропейськими, а ще 46 - поширюються через супутникові платформи зусиллями Євросоюзу. Панєвропейськими каналами з найбільш широкої дистрибуцією в Європі можна вважати CNN, BBC World, Al Jazeera (англійською), Euronews (англійською) і RT (Russia Today).
З 105 національних новинних каналів, врахованих у рамках дослідження, 84, є приватними і 21 громадськими. В агентстві відзначають, що розвиток цифрового ТБ, в тому числі ефірного (DTT), кабельного і супутникового, створює нові можливості для дистрибуції таких каналів на території регіону.

Цікаво, що в безкоштовних DTT-мережах кількість доступних каналів за останні чотири роки суттєво зросла: якщо в 2009 році в Європі під FTA мережах було в загальній складності доступно 16 новинних каналів, то на жовтень 2013 року - 43 канали
 
ИгорьДата: Середа, 27.11.2013, 14:21 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Zee планує запустити Veria Living TV в Європі
Logo

Індійський медіа гігант Zee Entertainment Enterprises, власник Zee TV планує запустити в наступному році свій канал Veria Living ТБ в Європі .
Veria Living виходить в Сполучених Штатах у форматі SD і HD, зосереджений на програмах для жінок. Канал веде мовлення також в Азії.

Індійський медіамагнат Субхаш Чандра, голова Essel Group і Zee Entertainment Enterprises, сказав що ведуться переговори з платформами у Великобританії про запуск Veria Living ТБ. Канал буде запущено в наступному році, в квітні або в травні.

Переговори також ведуться і в Росії. Veria Living ТБ розраховує вийти і на російський ринок.
 
ИгорьДата: Четвер, 28.11.2013, 23:13 | Повідомлення # 4
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нацрада дозволила перейменувати канали «Футбол» і «Футбол+» на «Футбол 1» і «Футбол 2»
Logo
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензії ТРК « Україна » щодо каналів «Футбол » і « Футбол+». Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 27 листопада.

Канали змінили логотипи на « Футбол 1 » і « Футбол 2 » і концепцію мовлення .

Спортивні канали холдингу « Медіа Група Україна » ( МГУ ) з січня 2014 змінять умови дистрибуції каналів для кабельних і супутникових операторів.

Графічне оформлення ефіру буде єдиним , рівнозначним буде і програмування телеканалів : матчі усіх чемпіонатів та присвячені їм програми будуть розділені в паритетному співвідношенні - порівну між двома каналами.

Кожен з каналів буде доступний в SD і HD версіях (зараз в HD віщає тільки « Футбол+») . З червня 2014 року до старту фінальної частини Чемпіонату світу з футболу - 2014 в Бразилії , почнуть мовлення «Футбол 1HD » і «Футбол 2HD ».
 
ИгорьДата: Середа, 25.12.2013, 19:58 | Повідомлення # 5
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
RTL Kockica стартує 11 січня

Logo
11 січня 2014 року, в 11:01 на хорватському ринку почне мовлення новий телеканал для дітей та сімей. Канал буду називатися RTL Kockica. Про старт каналу було оголошено в програмі RTL Televizija, у вигляді реклами. Канал RTL Kockica буде поширюватися в цифрових мережах Хорватії, в IPTV, кабельному телебаченню і на супутникових платформах.

RTL Televizija отримала відповідну ліцензію на запуск нового каналу Kockica - 31 липня 2013 року. Згідно запису ліцензії, новий канал мав розпочати мовлення 1 листопада 2013 року, але його запуск був відкладений.
 
ИгорьДата: Середа, 01.01.2014, 00:14 | Повідомлення # 6
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У 2014 році в Росії почне мовлення канал Bollywood HD
Logo

Новий телеканал з фільмами Боллівуду незабаром може з'явиться в Росії.

Компанія Univercom (Universal Communications) має намір запустити новий телеканал на російському ринку. Bollywood HD повинен зосередитися на кращих індійських фільмах і класиці. Канал буде транслювати фільми з російським перекладом.

Компанія Univercom незабаром подасть заяву на реєстрацію і ліцензію на мовлення каналу. Старт каналу попередньо запланований на перший квартал 2014 року.

Bollywood HD стане третім каналом на російському ринку, пропозиція якого основана на індійських фільмах. У Росії вже віщають канали Zee TV і Індія ТБ. Zee TV пропонує індійські серіали і шоу, а Індія ТБ транслює класичні фільми Боллівуду.

Можна припустити, що після старту, Bollywood HD з'явиться в пропозиціях найбільших російських супутникових платформ і кабельних мереж в Росії. Телеканал Bollywood HD вже відомий глядачам в Румунії, він належить компанії ISG Media.
 
ИгорьДата: Субота, 04.01.2014, 22:29 | Повідомлення # 7
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
4°W: Релігійний пакет RRsat з нової частоти
Logo

Міні пакет оператора RRsat ,що складається з чотирьох релігійних каналів ,змінить технічні параметри на супутнику Amos 2 (4 °W ).JCTV Russia, CNL Ukraine, CNL Siberia і SonLife транслюються FTA на параметрах 11,571 GHz, pol. H (SR: 8887, FEC: 3/4). До 10 січня 2014 всі глядачі повинні перейти на нову частоту для прийому 11,601 GHz. Інші дані залишаються без змін. Інформація про зміни мовлення транслюється на каналах CNL Ukraine і CNL Siberia.
 
ИгорьДата: Субота, 04.01.2014, 22:35 | Повідомлення # 8
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канал Kidsco припинив мовлення в Росії
Logo

З 1 січня в мережах російських супутникових і кабельних операторів припинилася трансляція дитячого каналу Kidsco. Закінчення мовлення пов'язано з поетапним закриттям каналу у всіх регіонах де він був присутній.

Європейські відділення Kidsco були закриті в першу чергу, а в кінці лютого припиниться мовлення в інших регіонах. Також будуть припинені пов'язані з Kidsco проекти, такі як тематичні блоки Syfy Kids.

Про рішення власників каналу компаній NBCUniversal і Corus Entertainment припинити спільний проект стало відомо в листопаді 2013 року. Основною причиною було названо низьку рентабельність каналу у зв'язку з високою конкуренцією серед міжнародних дитячих телемовних мереж (Kidsco поступався по рейтингах таким каналам як Cartoon Network, Nickelodeon і Disney). Також в минулому році компанію покинув один із засновників Cookie Jar Entertainment.

Kidsco був запущений в 2007 році. 17 регіональних версій охоплювали понад 100 країн. Після виходу з цього проекту NBCUniversal зосередиться на просуванні розвиваючого каналу для дошкільнят Sprout.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 10.01.2014, 20:56 | Повідомлення # 9
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У Росії буде запущений новий музичний канал TMB.RU
Logo

У російському телевізійному ефірі наприкінці січня 2014 року розпочне мовлення новий музичний канал TMB.RU (Twoj Mir Wostok). Це російська версія популярного турецького каналу TMB ((Turk Müzik Birliği), який транслюється на супутнику Türksat 2A (42°E), tp. 16 (12,015 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 5/6; DVB-S/QPSK).

"Російський глядач тепло вітає східної музику, особливо музику з турецького світу", заявив представник TMB.RU Kjanan Musajev.

TMB.RU буде транслюватися в московських кабельних мережах і околиці. З'явиться також на супутнику. Канал користуватиметься брендом TMB, але буде значно відрізнятися від свого турецького колеги. Зокрема мовлення буде вестися російською мовою і в програмі з'явлиться цілий ряд відомих виконавців з Азербайджану, Узбекистану, Казахстану та інших країн.

Крім того, в центрі інтересів TMB.RU досягнення домовленості про співпрацю з провідними телекомпаніями арабських країн,зокрема ліванський LBC, і концерн медіа-MBC.
 
ИгорьДата: Вівторок, 14.01.2014, 11:42 | Повідомлення # 10
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
FOX запускає Nat Geo People в Німеччині
Logo
Американська телекомпанія FOX планує розширити асортимент своїх каналів на території Німеччини. Вже найближчим часом буде запущена там локальна версія каналу Nat Geo People. Старт повинен відбутися вже навесні 2014 року.Новий платний канал буде зосереджений на цікавих особистостях, таких як режисер Кейсі Андерсон або військовий кореспондент Дієго Бунюель.
Президент німецького підрозділу FOX International Channels (FIC), Marco de Ruiter, в інтерв'ю для німецького журналу DWDL сказав, що в ефірі Nat Geo People з'являться нові програми в області туризму, харчування, пригод, культури і природи. Що цікаво - канал повинен транслюватися не тільки в Німеччині, а ще у цьому році буде приблизно в 50 країнах по всьому світі.
Nat Geo People спочатку буде доступний у кабельних мережах, таких як Kabel Deutschland, Unitymedia і Kabel BW. Термін запуску буде оголошено найближчим часом.FOX в Німеччині виробляє канали: FOX, National Geographic Channel і Nat Geo Wild.
 
ИгорьДата: Середа, 15.01.2014, 22:49 | Повідомлення # 11
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Робоча назва інформаційного каналу групи «Інтер» – «Інтерв’ю»
Logo
Новий інформаційний телеканал групи «Інтер» створюється під робочою назвою «Інтерв'ю». Про це повідомляють джерела «Телекритики», що беруть участь у розробці каналу.

За даними джерел, канал планується запускати на базі молодіжного телеканалу Zoom (у минулому - «MTV-Україна»), про що вже писала раніше «Дуся». Для цього необхідно внести відповідні зміни до його супутникової та ефірної цифрової ліцензій.

Концепція інформаційного телеканалу була розроблена ще влітку, розповіли «Телекритиці» джерела. Планується, що в ефірі будуть новини, ток-шоу, програми про залаштунки ток-шоу тощо.

Як писала «Телекритика», новинний канал групи «Інтер» планується до запуску цого року. Директором має стати Назім Бедіров, головним редактором - Лаврентій Малазонія, які наприкінці 2013 року залишили топ-менджерські посади в новинному продакшні групи «Інтер» - «Національні інформаційні системи». Якщо пан Малазонія буде займатися виробництвом новин, то пан Бедіров - розвитком каналу загалом. З каналом також співпрацюватиме Ігор Шувалов.
 
ИгорьДата: Понеділок, 20.01.2014, 14:48 | Повідомлення # 12
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
LFC TV - клубний канал " Ліверпуль " по-російськи
Logo
Англійський футбольний клуб " Ліверпуль " зробив приємний сюрприз своїм російськомовним шанувальникам. Вперше в історії клубний телеканал LFC TV почав транслювати програми російською мовою. Цей поступ у бік російських телеглядачів, продиктований успіхом клубної сторінки, доступної в соціальній мережі Вконтакте.
Російська мова дозволить каналу LFC TV дістатися до російськомовних уболівальників " Ліверпуля " в країнах СНД (снд).

Безкоштовні трансляції онлайн ведуться тут.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 24.01.2014, 23:17 | Повідомлення # 13
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал "Diva Universal" змінить назву і формат
Logo

Компанія SICL, що володіє ліцензією на здійснення телемовлення телеканалу "DIVA Universal", навесні 2014 року планує провести ребрендинг свого телеканалу. В результаті з 25 квітня 2014 року канал "DIVA Universal" змінить назву на Е! Entertainment.

Мовлення телеканалу буде здійснюватися у форматі 16:9.
 
ИгорьДата: Середа, 29.01.2014, 00:53 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал "Євроньюс" через півтора року запустить африканський аналог - цілодобовий телеканал "Африканьюс"
Logo

Телеканал "Євроньюс" оголосив сьогодні, що через півтора року запустить африканський аналог - цілодобовий телеканал "Африканьюс", що базуватиметься в столиці центральноафриканської Республіки Конго Браззавілі, де будуть працювати 40 журналістів. Потім телеканал відкриє регіональні офіси на континенті.

"Євроньюз" принесе в Африку свій унікальний досвід багатомовності та культурного розмаїття і стане першим панафриканским телеканалом", - йдеться в повідомленні.

Спочатку передачі будуть йти французькою та англійською мовами, а потім до них додадуться найбільш поширені африканські мови.

Як і європейський аналог, "Африканьюс" буде дотримуватися незалежної інформаційної політики. Канали будуть обмінюватися інформацією, що дозволить "Африці зайняти гідне місце в світових новинах", йдеться в повідомленні.

"Через "Африканьюс" ми принесемо на континент свою модель толерантності в різноманітному світі". Американський журналіст і африканіст Стівен Сміт "буде брати участь у створенні каналу і подальшому його розвитку", - підкреслюється в повідомленні.
 
ИгорьДата: Середа, 29.01.2014, 23:37 | Повідомлення # 15
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Travel Channel переходить на 16:9
Logo
Компанія Scripps Networks International (UK) Limited, дистрибутор каналу Travel Channel, сьогодні оголосила, що переводить свою SD версію каналу у формат 16:9. Початок мовлення в новому форматі заплановано на кінець першого кварталу 2014 року, точна дата буде визначена пізніше. У Польщі канал Travel Channel доступний абонентам nc+,Cyfrowy Polsat Orange TV, а також абонентам кабельних операторів.
 
ИгорьДата: Четвер, 30.01.2014, 00:34 | Повідомлення # 16
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«СТС Медіа» запустить телеканал для дівчат
Logo
Телевізійний холдинг «СТС Медіа» готує до запуску новий телеканал, пише в середу, 29 січня, газета «Ведомости».
Канал, який отримав назву «CTC Love», буде орієнтований передусім на дівчат 18-25 років, розповіла виданню гендиректор «СТС Медіа» Юліана Слащова.

Продюсером «CTC Love» став Роман Саркісов. На першому етапі основу програмної сітки нового каналу складуть серіали з бібліотеки СТС, проте через рік-півтора у «CTC Love» повинен з'явитися і власний контент.

Канал буде запущений тільки в кабельних і супутникових мережах і, за планами його творців, через три роки буде присутній на всій території країни. У майбутньому в «СТС Медіа» не виключають вихід «CTC Love» в ефір у складі третього державного мультиплексу телеканалів.

Витрати на створення «CTC Love» не розкриваються. У холдингу лише заявили, що новий канал фінансується в рамках затвердженого бюджету CTC. Неофіційні джерела в телевізійному холдингу повідомили виданню, що мова йде про кілька мільйонів доларів». У свою чергу експерти, опитані газетою «Коммерсантъ», оцінили витрати «СТС Медіа» на запуск нового каналу в суму, що не перевищує 10 мільйонів доларів. Причому, за їхніми словами, основною статтею витрат стане плата за вхід в кабельні мережі Москви.

На думку експертів, на рішення «СТС Медіа» створити канал для дівчат міг вплинути вдалий перезапуск каналу Ю навесні 2013 року, який орієнтований на жінок віком 18-34 років. При цьому експерти відзначають, що «CTC Love» розрахований на зовсім молодих дівчат, що робить його ще більш привабливим для рекламодавців.

«CTC Love» стане четвертим каналом «СТС Медіа». Зараз до цього холдингу належать ефірні канали CTC, «Домашній» і «Перець».
 
ИгорьДата: Четвер, 30.01.2014, 17:30 | Повідомлення # 17
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
TV Paprika з березня в 16:9
Logo
На початку березня 2014 року популярний канал TV Paprika переходить на широкоекранний формат 16:9. Перехід до широкоформатного екрану підтвердив канал Travel Channel. TV Paprika розпочне мовлення в 16:9 з 3.03.2014.
TV Paprika є угорським кулінарно-тематичним телеканалом, який спрямований на збереження кулінарних традицій і пропагування традиційної кухні. Телеканал є не тільки телеканалом рецептів, але й каналом про життя і культурне харчування, пропонуючи рішення засновані на культурі біо продуктів і кращих рецептів світу.
 
ИгорьДата: Понеділок, 03.02.2014, 14:33 | Повідомлення # 18
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Filmbox починає діяльність в Росії і на Україні
Logo
Пакет телеканалів Filmbox з'явиться в Росії через 3 - 4 місяці. Перші договори з операторами платного ТБ можна буде укладати з травня, коли компанія отримає всі необхідні ліцензії на телевізійне мовлення всіх своїх телеканалів.

Вже створено російську юридична особуа, на яку і будуть оформлятися ліцензії. Виробник телеканалів - медіагрупа SPI. SPI виробляє 20 телевізійних каналів і працює в 40 країнах.

В Росії будуть поширюватися фільмові канали FilmBox і FilmBox Art House, телеканал про екстремальні види спорту FastnFunBox HD, телеканал про спортивні єдиноборства Fightbox HD, телеканал документального кіно Docubox HD, музичний 360 Musicbox, телеканал про моду Fashionox HD і м'яка еротика Erox HD.

SPI готує один і той же контент для телеканалів, які розповсюджуються в різних країнах, змінюється тільки конкретний набір телеканалів і мову мовлення.

У Filmbox є і платне інтернет-мовлення деяких телеканалів, доступне в будь-якій країні світу (filmboxlive.com), мова інтернет-мовлення -- англійська. Таким чином, оператори і абоненти мають можливість ознайомитися з телеканалами заздалегідь. Як пояснили нам представники компанії на виставці CSTB, співпраця з операторами буде організована по будь-якій зручній для оператора схемі. Можливо і включення в базовий пакет, і a la carte. Трансляція на супутнику також можлива, якщо телеканал домовиться з яким-небудь з операторів супутникового ТБ. На Україні справа йде саме так - 4 телеканали Filmbox через супутник AMOS буде поширювати оператор Xtra TV.
 
ИгорьДата: Вівторок, 04.02.2014, 15:30 | Повідомлення # 19
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Nat Geo People з 5 квітня в Німеччині
Logo

Американська група FOX International Channels, запустить німецьку версію каналу Nat Geo People вже 5 квітня 2014 року. Nat Geo People буде доступний в Kabel Deutschland у форматі HD, а в Unitymedia і Кабель BW буде запущена версія Nat Geo People в стандартному дозволі.
У сітці мовлення каналу " Nat Geo People, можна переглядати програми про людину, подорожі чи культуру.

3 лютого 2014 року на супутнику TURKSAT 2A (42°E) з'явився Nat Geo People HD з турецькою та англійською звуковою доріжкою. Канал кодується в системі Irdeto 2.
 
ИгорьДата: Вівторок, 04.02.2014, 20:29 | Повідомлення # 20
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Pink з 8 новими каналами, у тому числі Pink Erotic
Logo
Сербська медіа-група Pink приєднала до своєї пропозиції вісім нових каналів: Pink Erotic, Pink Erotic 2, Pink Erotic 3, Pink Erotic 4, Pink Classic, Pink Western i Pink Style i Pink Grand. Всі ці канали, крім Pink Grand, повинні розпочати мовлення в середу, 5 лютого 2014 року і будуть доступні в рамках кабельного телебачення. Pink Grand буде запущений через кілька днів.
Pink Grand буде транслювати розважальні програми в дусі народної музики.
Pink Erotic, Pink Erotic 2, Pink Erotic 3 i Pink Erotic 4 як вказують назви будуть еротичними каналами .
Pink Western буде призначений для шанувальників даного жанру, який колись був дуже популярний, але як і колись має велику цільову групу.
Для шанувальників кращих фільмів, випущених з тридцятих по вісімдесяті роки минулого століття медіа-група запропонує Pink Classic. Передачі транслюватимуться 24 години на добу.
Pink Style буде каналом, призначеним для осіб, які відстежують останні тенденції не тільки в моді, але і в інших площинах життя.

Після запуску нових каналів пропозиція кабельного телебачення Pink буде складатися з 43 каналів.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення
  • Сторінка 1 з 17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 16
  • 17
  • »
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика