МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення
Новини телебачення
ИгорьДата: П`ятниця, 15.11.2013, 11:42 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
 
ИгорьДата: Середа, 05.02.2014, 22:16 | Повідомлення # 21
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал «Наука 2.0» покаже запуск телекомунікаційного супутника ABS-2
Logo
Телеканал «Наука 2.0» покаже запуск нового телекомунікаційного супутника ABS-2 в прямому ефірі. Трансляція старту космічного апарату з французького космодрому Куру почнеться в ніч з 6 на 7 січня в 00:20 за московським часом.
Подія є знаковою для розвитку всього російського телебачення, зокрема, для каналів ВГТРК. Сигнали ефірних каналів холдингу, а також каналів пакету «Цифрове Телебачення», в який входять «Наука 2.0», «Моя Планета», «Бійцівський клуб», «Сарафан», «Історія», «Спорт 1», «Російський роман» і багато інших, будуть поширюватися саме з цього супутника. ABS-2 займе орбітальну позицію 75° в.д., яка є унікальною для території Росії. Тільки мовлення з цієї точки дозволяє за допомогою одного космічного апарату покрити максимальну територію: від Калінінграда до Сахаліну, а також країни СНД і Балтії.
 
ИгорьДата: Субота, 15.02.2014, 20:13 | Повідомлення # 22
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал ITVBe буде запущений в 2014 році
Logo

Британська телекомпанія ITV планує розширити свою пропозицію некодованих каналів з запуском нового каналу ITVBe.

На новому каналі транслюватимуться програми про стиль життя у Великобританії і США. Також на каналі можна буде побачити популярний серіал "The Only Way Is Essex". Новий канал, який буде орієнтований на молодих жінок, покаже також такі хіти як "The Real Housewives".

ITVBe, який почне мовлення в кінці 2014 року, буде повністю фінансуватися за рахунок реклами і спонсорства, і буде доступний безкоштовно у всіх основних мовних платформах, в тому числі Freeview, Sky і Virgin. ITVBe буде доповнювати пропозицію каналу ITV2, який спрямований на глядачів у віці 16-34 років.

Сімейство каналів ITV в даний час складають наступні канали: основний канал ITV, розважальний ITV2, фільмовий ITV3, ITV4 з серіалами і спортом, а також дитячий канал CITV.

ITV запустить у 2014 році також платний канал ITV Encore, який буде доступний для абонентів британської платформи Sky.
 
ИгорьДата: Понеділок, 17.02.2014, 00:19 | Повідомлення # 23
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Некодированный канал TLC в Німеччині з 10 квітня
Logo
Дата запуску в Німеччині некодированного каналу для жінок TLC була затверджена на 10 квітня 2014 року.

Про це повідомив німецький журнал "Kontakter". Старт каналу буде супроводжуватися рекламною кампанією, яка розроблена мюнхенським агентством Neverest з гаслом " TLC - Hier spielt das Leben ".

Основу пропозиції каналу TLC, який в основному спрямований на жіночу аудиторію у віці 20-49 років, будуть складати реаліті-шоу. Більша частина контенту буде з ресурсів американської компанії Discovery, наприклад, серія "Breaking Amish". Заплановані також місцеві, німецькі програми.

TLC отримав ліцензію на мовлення від баварського BLM в грудні 2013 року. На додаток до платних телеканалів Discovery Channel і Animal Planet, Discovery пропонує в Німеччині некодований канал для чоловіків DMAX.
 
ИгорьДата: Неділя, 30.03.2014, 00:47 | Повідомлення # 24
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У Литві замість каналу НТВ-Мир почав мовлення український канал Інтер+
Logo
У Литві, у відповідь на рішення Комісії з питань телебачення і радіомовлення щодо припинення ретрансляції каналу НТВ-Мир, деякі оператори вирішили не відключати канал на три місяці, а повністю виключили його із пропозиції.

Замість каналу НТВ-Мир у пропозиціяю був включений український канал Інтер+. Програми на цьому каналі виходять українською та російською мовами. Нагадаємо, що НТВ-Мир був заблокований в Литві за трансляцію неправдивої інформації про січневі події 1991 року у Вільнюсі.

Один з литовських кабельних операторів і IPTV - компанія KLI LT, згідно з рішенням Вільнюського Окружного Адміністративного Суду та Комісії з питань телебачення і радіомовлення, є першим оператором в країні, який зважився на цей крок.

Оператор KLI LT хоче збільшити кількість каналів різної тематики з країн Європейського Союзу за рахунок зменшення кількості каналів, які транслюються з Росії.
 
ИгорьДата: Середа, 02.04.2014, 01:03 | Повідомлення # 25
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
31.05 стартував 24Kitten - перший канал про кішки.
Logo

31 травня 2014 року Comedy & Entertainment Viacom International Media Networks (VIMN) почав трансляцію першого і поки що єдиного у світі каналу, присвяченому кішкам.
24Kitten - перший цифровий канал, цілком присвячений цим тваринам. Канал веде 24-годинне мовлення, що складається з п'яти основних тем: спосіб життя і здоров'я, історії з життя, мода, мультфільми і фільми. Цілодобово можна буде переглядати передачі розділені на 3 смуги: ранкові, пообідні, вечірні.

Спочатку канал буде транслюватися у північній Європі, щоб потім знайти місце в цифрових платформах і інших країн. Компанія сподівається, що 24Kitten сподобається глядачам, і буде таким же популярним, як і інші канали з групи Comedy & Entertainment VIMN.



 
ИгорьДата: Четвер, 03.04.2014, 14:23 | Повідомлення # 26
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
ORF запускає ORF Спорт HD і ORF III HD
Logo

Супутниковий оператор SES(ASTRA), почав співпрацю з ORF (Österreichischer Rundfunk) ,в результаті чого було підписано нову угоду з DPN (Österreichischer Rundfunksender),який виступає постачальником послуг для ORF на транспондері в позиції ASTRA 19.2°Е.

Додатковий транспондер на ASTRA 19.2°Е буде використовуватись для дистрибуції HD каналів , у тому числі ORF Sport HD, ORF III HD і дев'яти регіональних програм ORF.

В результаті нової угоди, ORF буде використовувати три транспондера на ASTRA 19.2°Е. ORF запустила перші своєї програми ORF 1 в HD в 2008 році. Рік потому другий канал HD - ORF 2 HD .Wolfgang Elsäßer, віце-президент з продажу SES в Центральній і Західній Європі , сказав :
- Що стосується HDTV,то ORF і ORS були піонерами в Європі протягом багатьох років.
Ми дуже раді , що найближчим часом з'явиться повний спектр програмування ORF якості HD через супутник . Кількість HD каналів в німецько -мовній Австрії збільшиться до 90 . Велика різноманітність HD є однією з головних причин нашої відмінної позиції на ринку в Австрії.
 
ИгорьДата: Понеділок, 07.04.2014, 15:30 | Повідомлення # 27
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Запущено новий канал ID Xtra про інтриги і розслідування
Logo

Компанія Discovery Networks з 1 квітня запустила новий канал ID Xtra, адресований жіночій аудиторії і присвячений реальним детективним і загадковим історіям. ID Xtra адресований жіночої аудиторії 25-49 років. Слоган каналу ID Xtra звучить так - "Дивіться уважніше, реальні історії не такі прості, як здається".

Канал ID Xtra буде доповнювати вже існуючий телеканал ID Investigation Discovery. Директор каналів Discovery Networks у Північно-Східній Європі Григорій Лавров розповів, що канал ID Xtra, хоча і перебуває у тій же тематичній групі, що і Discovery ID, але дуже від нього відрізняється.

Григорій Лавров зазначає, що Investigation Discovery націлений в першу чергу на розслідування злочинів, а ID Xtra більше фокусується на інтригах, ніж на детективних розслідуваннях і нагадує гостросюжетний жіночий роман в яскравій глянцевій обкладинці. У прес-релізі компанії, випущеному в грудні 2013 року, наголошується, що “тенденції телеперегляду змінюються: сьогодні жінки дивляться телевізор у середньому на 20% більше, ніж чоловіки. Враховуючи цей тренд, Discovery Networks приділяє особливу увагу цій глядацької групі: її представниці допитливі, вони відрізняються гострим, допитливим розумом і хочуть знати більше, ніж їм пропонують ігрові серіали і таблоїди". Зазначалося, що каналу ID Investigation Discovery вдалося за 5 років мовлення піднятися на 7 позицію в рейтингу популярності серед аудиторії "Ж 25-54".

Контент каналу ID Xtra буде представлений програмами, знятими в таких жанрах, як "Реальні драми", "Від любові до...", "Що приховують заголовки". У Росії буде показано шоу "Отруєні пристрасті" про невдалих фатальних закоханостях, передача "Вбивство в південному стилі" про злочини, які відбуваються на тлі гостинності південних штатів США і передачу "Злочини з минулого" про кримінальні історії, які сталися в 50-ті і 60-ті роки.

Нагадаємо, що вперше стало відомо про запуск каналу в жовтні 2013 року на контент-виставці MIPCOM. Планується, що до кінця 2014 року ID Xtra з'явиться на 105 ринках південно-Східної Європи
 
ИгорьДата: Вівторок, 08.04.2014, 11:26 | Повідомлення # 28
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Латвії замість каналу «Росія РТР» найближчі три місяці можна буде дивитися український канал фільмів «K2»
Logo
8 квітня набуває чинності рішення Національної ради електронним засобам масової інформації (НСЭСМИ), яка на три місяці обмежує ретрансляцію телеканалу Росія РТР в Латвії. Зміни стосуються всіх операторів телевізійних послуг Латвії.

Lattelecom в інтересах клієнтів знайшов можливість замінити телеканал «Росія РТР», мовлення якого в Латвії зупинено на три місяці, каналом фільмів «K2», який 24 години на добу пропонує глядачам зняті протягом останніх 20 років у Росії художні фільми.

В ніч з 7 на 8 квітня в Інтерактивному ТБ, Наземному ТБ та Інтернет ТВ Lattelecom відключається канал «Росія РТР». Клієнтам Наземного ТБ 8 квітня буде необхідно здійснити автоматичний пошук каналів.
 
ИгорьДата: Четвер, 17.04.2014, 09:57 | Повідомлення # 29
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Російські канали Viasat від 28.04 з супутника ABS-2
Logo
Оператор тематичних каналів Viasat виконує міграцію своїх каналів, призначених для російських глядачів з супутника ABS-1 на новій ABS, 2 (75°E). 28 квітня 2014 року о 10:00 за московським часом завершиться перевід пакету з ABS 1, через п'ять хвилин почнеться передача сигналу з нового супутника. Призведе це до невеликої зміни частоти передачі.

Інші параметри пакета не змінюється.

Про перевід каналів Viasat з супутника ABS-1 " на ABS-2 інформовані місцеві кабельні оператори. Канали, які будуть перенесені: TV 1000 Russkoe Кіно, TV 1000, TV 1000 Action, TV 1000 Action (+21h), Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Sport і Da Vinci Learning.

З переходом на цей параметр каналів Viasat, інший російський канал 24 Док, швидше за все, залишить у кінцевому рахунку, цей транспондер, оскільки виконується його паралельний тест з іншого транспондера.

Технічні параметри каналів (до 28 квітня):
ABS 1 (75°E)
tp. (12,518 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 7/8; DVB-S/QPSK)

Технічні параметри каналів (28 квітня):
ABS, 2 (75°E)
tp. (12,521 GHz, pol. V, SR 22000, FEC 7/8; DVB-S/QPSK)

Кабельні оператори використовують карту системи VideoGuard і, крім того, доступ до каналів Viasat мають, також абоненти платформи Радуга ТВ (Irdeto 2).
 
ИгорьДата: П`ятниця, 18.04.2014, 22:14 | Повідомлення # 30
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
16°E: Новий музичний канал Grand TV у складі Total TV
Logo
З супутника Eutelsat 16A (16°E) проводить мовлення новий сербський, музичний телеканал Grand TV.

Телеканал доступний у рамках супутникової платформи Total TV і кабельної мережі SBB. Офіційний запуск каналу Grand TV відбувся 16 квітня 2014 року.

У передачах телеканалу Grand TV, крім музики, будуть також розважальні, інформаційні та спортивні програми. Канал буде доступний в Інтернеті.

Технічні параметри:
супутник: Eutelsat 16A (16°E);
частота: 10.972 ГГц;
поляризація: V;
SR: 27500, FEC: 5/6;
стандарт: DVB-S/QPSK;
ID: Grand;
PID V: 206;
PID A: 3061;
PID PCR: 206;
SID: 1306;
PID PMT: 106;
провайдер: Total TV;
кодування: VideoGuard.


 
ИгорьДата: Неділя, 20.04.2014, 13:02 | Повідомлення # 31
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Буде новий молдовський канал Realitatea TV
Logo
У Молдові може з'явитися новий телеканал. Координаційна Рада з питань телебачення і радіо отримала заявку на супутникову трансляцію від Realitatea TV. 17 квітня ц.р. відбулося в цьому питанні пленарне засідання. Проект повинен мати загальноінформаційний характер , але мовлення буде складатися також з фільмів. Канал Realitatea TV відомий в Румунії, і його можна приймати FTA з супутника INTELSAT 10-02 (0,8°W), tp. 312 (12,687 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK).
 
ИгорьДата: Вівторок, 22.04.2014, 16:43 | Повідомлення # 32
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Black Sea Sat відключив мультиплекс на 42°E
Black Sea Sat
Грузинський оператор Black Sea Sat відключив мультиплекс з платними каналами на супутнику TÜRKSAT 2A (42°E). Послуга у вигляді супутникової DTH платформи була доступна для абонентів на частоті 11,881 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC 5/6) в стандарті мовлення DVB-S2 і модуляції 8PSK. Оператор транслював тут 26 грузинських телеканалів. У більшості використовувалося шифрування в системі TrophyAccess. Некодованими транслювалися VIP TV, MyVideo ТБ і GDS ТБ.
Генеральний директор Black Sea Sat, Мамука Цкітішвілі (Mamuka Tskitishvili), заперечив чутки про банкрутство своєї компанії, але визнав, що однією з причин розриву договорів з абонентами є фінансові проблеми. Надалі Black Sea Sat буде зосереджуватись на послузі FTA, не вдаючись в платні пакети .

Нагадаємо, в рамках платного пакету Black Sea Sat були такі канали, як Ertsulovneba, Mze TV, Enki Benki, Kavkasia, Tabula, Comedy Arkhi, GMG Football, GMG Sport 1, GMG Sport 2, GMG Gurman, GMG Hollywood, GMG Women Club, Kvemo Kartli, Quality Channel i Abkhazetis Khma HD
 
ИгорьДата: Четвер, 24.04.2014, 22:22 | Повідомлення # 33
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
ProSieben Maxx і Sat.1 Gold з версіями для Швейцарії
Logo

Після введення на швейцарський ринок Sat.1, ProSieben, Kabel eins i Sixx, німецька медіа-група ProSiebenSat.1 хоче запустити швейцарські версії німецьких каналів ProSieben Maxx і Sat.1 Gold. Ці канали спочатку будуть транслювати ті ж самі передачі, як і їх партнери канали в Німеччині. Відрізнятися будуть тільки рекламними блоками.

Канали ProSieben Maxx і Sat.1 Gold будуть мати свої швейцарські версії влітку 2014 року. Медіа-група ProSiebenSat.1 вирішла запустити обидва канали ProSieben Maxx Schweiz i Sat.1 Gold Schweiz до 1 липня 2014 року.

У 2015 році в рамках каналів можуть з'явитися програми, підготовлені спеціально для швейцарського ринку.
 
ИгорьДата: Неділя, 27.04.2014, 21:02 | Повідомлення # 34
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Індонезійський канал від 2-го червня в Європі
Logo

Індонезійський канал The Indonesia Channel (TIC) буде запущений 2 червня 2014 року. Канал вже підписав свій перший контракт на трансляцію з UPC в Нідерландах.
TIC-це розважальний канал, що веде мовлення англійською мовою 24 години на добу,транслюючи новини, бізнес, моду, спорт і музику.


 
ИгорьДата: Понеділок, 28.04.2014, 11:54 | Повідомлення # 35
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
TVP1 в наземному телебаченні лише в HD
Logo
У ніч з 27 на 28 квітня 2014 року, в першому мультиплексі (MUX 1) цифрового наземного телебачення (NTC) був відключений TVP1 (SD).Через кілька хвилин на цьому місці з'явився канал Fokus TV, ідентичний спутниковому.Таким чином, канал TVP1 HD в MUX 3 тепер тільки у форматі високої якості.TVP1 в стандартному дозволі, як і раніше, доступний для абонентів супутникових платформ (nc+, Cyfrowy Polsat, Orange TV), кабельних та IPTV мереж.
 
ИгорьДата: Неділя, 11.05.2014, 00:04 | Повідомлення # 36
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
10 травня почне мовлення телеканал «Region TV»
Logo

10 травня почнеться мовлення азербайджанського загальнореспубліканського телеканалу Region TV.

Як повідомляє Oxu.Az з посиланням на АПА, телеканал розпочне повноцінне мовлення в день народження загальнонаціонального лідера Гейдара Алієва в 7:00 за місцевим часом..

У даний момент сигнал Region TV транслюється у відкритому цифровому мовленні в Баку і на Абшеронському півострові. Також сигнал транслюється за допомогою кабельних операторів та національного супутника Azersat-1.

У регіонах мовлення телеканалу здійснюється в аналоговому форматі. Протягом двох місяців планується поступова відмова від аналогового мовлення і повний перехід на цифрове мовлення і в регіонах Азербайджану.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 30.05.2014, 23:56 | Повідомлення # 37
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У Молдавії з'явиться новий телеканал на економічну тему
Logo
Серед телеканалів Молдавії з'явиться телеканал, темою якого буде економіка. Його назва Moldova Business Chanel.

Розробник каналу - колишній міністр оборони Валеріу Плешка. Коли канал почне роботу ще незрозуміло, проте роботи по його запуску підходять до кінця.

40% передач каналу будуть власного виробництва. Програми, які будуть представлені на каналі, будуть мати форму аналітичних програм і ток-шоу. Теми, представлені на каналі, будуть стосуватися економіки і фінансів. Інша частина програм буде заповнена іноземними документальними фільмами і матеріалами економічної тематики.
 
ИгорьДата: Середа, 04.06.2014, 22:00 | Повідомлення # 38
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Disney Junior і Disney XD англійською мовою в Німеччині.
Logo
Компанія The Walt Disney Company з 1 червня 2014 року транслює в німецьких цифрових платформах два свої канали для дітей Disney Junior і Disney XD з англійською звуковою доріжкою . Тепер крім німецької , глядачі можуть переглядати свої улюблені програми і на англійській мові.

Англійська мовна доріжка спочатку буде доступна тільки в Sky Deutschland і в трансляціях Entertain Deutsche Telekom і A1 ТБ Telekom Austria. Переговори ведуться також з іншими суб'єктами.

- Нова опція для вибору англійської мови буде в першу чергу цікава для сімей, які говорять цією мовою, - сказав Ральф Герхард, заступник генерального директора Disney Channels, The Walt Disney Company.
 
ИгорьДата: Середа, 04.06.2014, 22:25 | Повідомлення # 39
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канал Sportitalia знову доступний в Італії
Logo
Після невеликої перерви у трансляції, пов'язаної зі зміною власника, на італійський ринок телепрограм повернувся спортивний канал Sportitalia. Канал з'явився 2 червня 2014 року. Sportitalia є власністю Prima TV, спільного підприємства бізнесмена Тарака Бен Аммара і єгипетського бізнесмена Нагіба Савіріса. Компанія Prima TV є також оператором мультиплексу DFree італійського цифрового телебачення.

Проект Sportitalia вимагає інвестицій в розмірі близько 6-8 мільйонів євро. Замість трьох каналів (Sportitalia, Sportitalia 2, Sportitalia 24) компанія розпочала мовлення одного каналу Sportitalia. Канал з'явилася на італійському цифровому телебаченні на позиції 153., тривають також переговори про трансляцію каналу в TivúSat і Sky Italia.
 
ИгорьДата: Вівторок, 10.06.2014, 11:49 | Повідомлення # 40
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Abertis продає свої акції в компанії Eutelsat Communications

Logo
Abertis виходить з компанії Eutelsat Communications.

Іспанська компанія Abertis, яка займається обслуговуванням, зокрема, наземних передавачів в Іспанії, продала свою частку у відомому супутниковому операторі Eutelsat. Компанія Abertis володіла 5.01% акцій Eutelsat Communications, але також є мажоритарним акціонером в іншому супутниковому операторові - Hispasat.

У понеділок, 2 червня Abertis оголосила, що буде продано шляхом прискореного процесу 5.01% акцій в Eutelsat Communications. Два банки UBS Ltd і Barclays Bank PLC допоможуть з продажем акцій в Eutelsacie. Про угоду також був повідомлений біржовий регулятор Іспанії.

Abertis є мажоритарним акціонером оператора Hispasat і намагається взяти під контроль іншого супутникового оператора - ізраїльський Spacecom (супутники AMOS) шляхом купівлі 64.5% акцій від їх власника - компанії Eurocom.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика