МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення
Новини телебачення
ИгорьДата: П`ятниця, 15.11.2013, 11:42 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
 
ИгорьДата: Вівторок, 10.06.2014, 18:49 | Повідомлення # 41
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Компанія Slovak Telekom підписала угоду з оператором Intelsat
Logo
Супутниковий оператор Intelsat підписав багаторічну угоду зі словацькою компанією Slovak Telekom.

Виділена супутникова ємність послужить розвитку послуг DTH компанії Slovak Telekom в Центральній і Східній Європі. Згідно з угодою, Slovak Telekom буде використовувати кілька транспондерів на супутнику Intelsat (1°W).

 
ИгорьДата: П`ятниця, 13.06.2014, 01:17 | Повідомлення # 42
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
M1 FILM - новий канал з 16 червня
Logo

M1 FILM- новий хорватський кіно-канал, який почне мовлення 16 червня 2014 року. Це буде канал, де протягом більше 20 годин у день,транслюватиметься контент високої якості. M1 FILM співпрацює з хорватським дистриб'ютором PA-DORA, в якого багатий каталог фільмів,що включає в себе як продукцію європейського, так і азіатського кіно, мультфільми, фільми для дітей, а також унікальні документальні фільми.

M1 FILM буде доступний в пропозиціях хорватських операторів Optima Telekom і Amis Telekom.
 
ИгорьДата: Неділя, 15.06.2014, 15:31 | Повідомлення # 43
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
13°E:Kурдський Zagros TV на трансподері платформи Bis TV
Logo
Kурдський супутниковий канал Zagros TV переміщений на нову частоту в рамках європейської орбітальній позиції EUTELSAT HOT BIRD 13 ° E. Канал несподівано покинув транспондер британського оператора Arqiva на частоті 10,722 GHz, pol. H, SR: 29900, FEC: 3/4) і перейшов на ємність французької платформи Bis TV - частота 12,692 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4).

Zagros TV веде трансляцію вже майже 10 років. Канал має свою штаб-квартиру в Ербілі на території іракського Курдистану. Його програми спрямовані для курдської громади.

Після виходу на нові параметри, Zagros tv можна дивитися тільки за допомогою HD ресиверів.

 
ИгорьДата: Субота, 21.06.2014, 19:21 | Повідомлення # 44
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Тести Ultra HD з російського супутника.
Logo

ФГУП «Космічний зв'язок» спільно з VSAT-кампанією «Істар» організували трансляцію сигналу Ultra HD з російського супутника «Експрес-АМ5» (позиція 140°E).

Для трансляції був використаний Ka-діапазон. Швидкість потоку досягла 26 Мбіт/сек. Це перші тести Ultra HD «Космічного зв'язку». Для них було використано обладнання «Істар» і абонентський термінал з антеною 90 см. Участь в тестах прийняла адміністрація Хабаровського краю і оператори ,що працюють на Далекому Сході .

Протягом найближчих 2-3 місяців буде продовжено тестування обладнання від «Істар», щоб підтвердити заявлені виробником параметри і визначити найбільш ефективні режими його роботи.

Російські тести Ultra HD вперше провела платформа «Триколор ТВ» в 2013 році. Тоді для трансляції використовувалося стиснення MPEG-4, а швидкість потоку сягала 40 Мбіт/сек.

Ultra HD - це цифровий формат надвисокої чіткості. В залежності від типу формату, змінюється і дозвіл. На сьогоднішній момент існує два формати: 4K Ultra HD (дозвіл 3840 × 2160 пікселів) і 8K Ultra HD (дозвіл 7680 × 4320 пікселів).
 
ИгорьДата: Неділя, 22.06.2014, 15:25 | Повідомлення # 45
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Al Jazeera запрошує до співпраці журналістів-авторів документальних фільмів
Logo
Телекомпанія Al Jazeera готується до запуску нової цифрової платформи під назвою Project AJ+ та запрошує до співпраці журналістів-авторів документальних фільмів. Про це повідомляє сайт фестивалю Docudays UA.

За концепцією, Аудиторією AJ+ буде міжнародні молодіжна спільнота, яка надає перевагу мобільним медіазасобам.

Частину контенту платформи складуть «оригінальні, інноваційні короткометражні документальні фільми, створені журналістами, кінорежисерами й компаніями зі сфери кіновиробництва з усього світу».

Свої документальні фільми команда AJ+ пропонує подавати журналістам - за умови, якщо ті ще не демонструвалися на телебаченні.

Щодо інших критеріїв, на оголошенні платформи зазначають: «Це можуть бути сучасні історії, але не обов‘язково прив‘язані до теперішніх подій. На додачу до нагальних документальних матеріалів ми шукаємо твори, які висвітлюють теми технологій, спорту, науки, культури, людського життя й пристрастей, що керують нами.
Ми відкриті до великої низки інноваційних форматів – від анімації до документальних відео, знятих на нетрадиційному обладнанні, якщо наратив і голос оповідача справді вартий того, щоби бути почутим, а формат надає глядачеві відчуття негайності при перегляді з мобільного пристрою».

Свої пропозиції можна надсилати за адресою AJPlus-Pitches@aljazeera.net .

За умовою AJ+, попередні пропозиції повинні містити не більше сторінки тексту і включати таку інформацію:

- Як би ви описали цю історію в одному твіті. Не більше 140 символів.
- Стислий синопсис, який пояснює суть історії і причини, з яких вона має зацікавити глобальну молодіжну спільноту, а також у чому унікальність вашого бачення. Це найважливіша частина пропозиції. Будь ласка, не більше 150 слів.
- Абзац, в якому пояснюється сюжетна лінія твору.
- Основні персонажі й ваш стосунок до них, а також будь-які другорядні оповідачі, що будуть присутні у вашому матеріалі.
- Локації й події, дотичні до історії, а також ваш стосунок до них
- Формат,в якому ви плануєте знімати фільм, або спосіб, в який ви маєте намір розповісти свою історію, а також примітку про візуальний стиль майбутнього твору.
- Які технічні труднощі ви можете передбачити
- Відповідь на питання: яка аудиторія чи спільнота може найтісніше ідентифікувати себе чи відчути дотичність до цього документального твору на мобільній платформі?
- Посилання на чорновий монтаж чи інші візуальні матеріали, якщо вони є
- Імена ключових членів вашої команди, їхні здобутки, посилання на фільми, які вони спродюсували чи знімали.
- Повна контактна інформація
 
ИгорьДата: Понеділок, 23.06.2014, 23:56 | Повідомлення # 46
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«24 Док» для абонентів «Континент ТБ».
Logo
Цілодобовий телеканал «24 Док», присвячений світовій актуальній документалістиці, тепер став доступний абонентам платформи «Континент ТБ».

Доступ до «24 Док» отримали передплатники пакету «Открытия». Телеканал доступний на обладнанні MPEG-4 зі супутника «Horizons 2». Він з'явився замість «ID Investigation Discovery», що завершив 19 червня мовлення у складі «Континент ТВ» згідно з ліцензійним договором.

«24 Док» пропонує якісні документальні фільми, зняті в останні 10 років, які були відзначені нагородами найбільших міжнародних і російських фестивалів. Щотижня на телеканалі транслюється спецпроект, що складається з фільмів однієї тематики або присвячених знаменній даті, причому багато з фільмів до цього не транслювалися на російських телеканалах.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 27.06.2014, 12:55 | Повідомлення # 47
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«MultiChoice» з 8 мільйонами абонентів.
Logo
Найбільший в Чорній Африці оператор супутникового телебачення «MultiChoice» має вже понад 8 мільйонів абонентів.

Працюючи в найбіднішому регіоні оператор «MultiChoice» з березня минулого року по березень поточного року збільшив кількість абонентів на 1 мільйон 300 тисяч і зараз трішки перевищує 8 мільйонів.

З 8 мільйонів абонентів оператора «MultiChoice» близько 5 мільйонів проживає в ПАР, а 3 мільйони - в Центральній Африці. Оператору «MultiChoice» належить супутникова платформа «DStv» і пакет ефірного платного телебачення «GoTV», доступного в 11 країнах Африки. Платформа «DStv» пропонує понад 70 популярних телеканалів для англомовної та португаломовної аудиторії в 50 африканських країнах.

Супутникове телемовлення в Чорній Африці має невелику конкуренцію, так як у багатьох країнах ефірне телебачення все ще не покриває всієї території, і є, в основному, тільки для жителів великих міст. Для багатьох супутникові платформи є єдиним засобом прийому за межами міст не тільки національного телебачення, але і радіостанцій, у яких теж недостатнє покриття.
 
ИгорьДата: Неділя, 29.06.2014, 14:13 | Повідомлення # 48
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Channel 4 +1 HD і 4seven HD в реченні Freeview
Logo

У вівторок, 1 липня 2014 року в рамках британської платформи Freeview почнуть мовлення два нових канали HD - Channel 4 +1 HD і 4seven HD.

Freeview є брендом, який використовується для ефірного цифрового телебачення у Великобританії. Канали будуть доступні для більш ніж 70% населення Великобританії у складі новоствореного мультиплексу Freeview HD - COM7.

Channel 4 +1 HD і 4seven HD приєднаються до нового мультиплексу з каналами BBC News HD і Al Jazeera English HD. Аналітики прогнозують, що в 2018 році охоплення мультиплексу COM7 збільшиться з 70 до 80%. Channel 4 +1 HD буде доступний в приймачах платформи на позиції №110, а 4seven HD на позиції № 111.
 
ИгорьДата: Неділя, 29.06.2014, 14:20 | Повідомлення # 49
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«СТС Медіа» готує черговий телеканал.
Logo

Холдинг «СТС Медіа» приступив до створення нового телеканалу, адресованого для дитячої аудиторії.

Після запуску в лютому цього року телеканалу «СТС Love» для дівчат, холдинг хоче запустити дитячий «СТС Kids». «СТС Медіа» робить другу спробу запуску цього тематичного телеканалу. Наприкінці минулого року його запуск вже планувався , але не вдався. Тоді робочою назвою цього телеканалу було «СТС-2».

У сітку «СТС Kids» увійдуть мультсеріали та фільми, адресовані дітям і підліткам до 14 років, а також їх батькам, наприклад «Скубі Ду», «Том і Джеррі», «Джетсони», «Веселі мелодії», «Альф» та інші.
 
ИгорьДата: Неділя, 29.06.2014, 14:24 | Повідомлення # 50
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«MTG» придбала телеканали «Trace».
Logo

Міжнародна компанія «MTG» («Modern Times Group»), відома більше як мовник телеканалів «Viasat», придбала 75% акцій компанії «Trace Partners SAS».

Французький медіарегулятор дав згоду на цю операцію. Вперше інформація про заплановану угоду з'являлася в лютому цього року. Компанія «Trace» буде володіти іншими 25%, а засновник цієї компанії Олів'є Лошез залишиться її гендиректором.

«Trace» є міжнародною маркою молодіжного мовлення і платним оператором, що поширює свої послуги в 160 країнах. Мовник виробляє наступні телеканали: «Trace FM», «Trace Sport Stars», «Trace Africa», «Trace Tropical» і «Trace Urban».
 
ИгорьДата: Неділя, 29.06.2014, 14:30 | Повідомлення # 51
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Зміна параметрів FTA каналів на 28,2°E.
Logo

Великі зміни сталися днями на транспондерах супутника «Astra 2F» (позиція 28,2°E).

Всі некодовані телеканали покинули частоту 12522 МГц (поляр. V, SR22000, FEC5/6). Тепер вони доступні тільки на частоті 11580 МГц (поляр. H, SR22000, FEC5/6). Серед них є популярні британські музичні телеканали.

Транспондер з частотою 12522 МГц продовжує роботу і на ньому вже з'явилося багато інших телеканалів, більшість з яких кодується «VideoGuard», для потреб платформи «Sky». Поки на телеканалах немає правильного ID, а значить це тести. Серед телеканалів є також некодований «CNN International» (теж без ID). Можливо, це прогнозує його відхід з колишніх параметрів (12051 МГц, поляр. V, SR27500, FEC2/3), але ця інформація не підтверджена.

Користувачі FTA-приймачів, які приймають телеканали з цієї позиції, повинні виконати переналаштування телеканалів.
 
ИгорьДата: Неділя, 29.06.2014, 14:39 | Повідомлення # 52
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Космічний зв'язок» і «NewSat» співпрацюють.

Logo
Російський оператор «Космічний зв'язок» і австралійський «NewSat» почали співпрацю і будуть пропонувати послуги для Азіатсько-тихоокеанського регіону.

Укладення угоди між операторами сталося під час виставки «CommunicAsia 2014», що проходила в Сінгапурі. Вона укладена на три роки і обійшлася у 13 мільйонів американських доларів. Угода передбачає оренду ємності на супутнику «Експрес АМ3» (позиція 103E) і надання послуг оператора «NewSat» для Азіатсько-тихоокеанського регіону.

У червні «Експрес АМ3» з позиції 140E був переміщений на позицію 103E. Досі супутник успішно використовувався російськими операторами для подачі сигналів на Далекий Схід, Центральний і Східний Сибір.

Австралійська компанія NewSat є одним з найбільших операторів супутникового зв'язку в Австралії і надає послуги супутникового широкосмугового доступу, включаючи інтернет, передачу відео, голосу і даних.

 
ИгорьДата: Неділя, 29.06.2014, 17:57 | Повідомлення # 53
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
TV1000 Russian Kino доступний в Ізраїлі
Logo
Група Modern Times Group (MTG) 15 червня 2014 року запустила в Ізраїлі канал TV1000 Russian Kino. Канал транслює фільми радянських і російських кіностудій - тільки російською мовою. В Ізраїлі проживає близько 1 млн. чоловік, що говорять по-російськи. TV1000 Russian Kino з'явився в рамках ізраїльської супутникової платформи yes, збільшуючи глобальний розподіл MTG до 38 країн.
 
ИгорьДата: Неділя, 29.06.2014, 18:40 | Повідомлення # 54
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Abu Dhabi TV» покине позицію 26°E.

Logo
З 1 липня телеканали мовника «Abu Dhabi TV» не будуть доступні з супутника «Badr 6» (позиція 26°E).

27 червня мовник повідомив, що глядачі можуть продовжувати прийом телеканалів з єгипетського супутника «Nilesat» (позиція 7°W). Причина відходу з «Badr 6» не повідомляється. Власник цього супутника - оператор «Arabsat» - ситуацію не коментує. Швидше за все, «Abu Dhabi TV» звільнить відразу три транспондера на «Badr 6». Промінь з цього супутника був спрямований на північ Африки і країни Магрибу.

«Abu Dhabi TV» є власністю уряду Абу-Дабі. Це найбільший мовник і телепродюсер в регіоні Перської затоки. Він виробляє 20 телеканалів, серед яких 8 платних спортивних телеканалів «Abu Dhabi Sports» та 9 безплатних. Спортивні телеканали доступні в HD, і кодуються в «Irdeto 2».
 
ИгорьДата: Середа, 02.07.2014, 00:09 | Повідомлення # 55
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Ducktv» незабаром на 90°E.

Logo

У липні в Росії почне роботу новий телеканал «Ducktv», основним засобом поширення якого буде супутник «Ямал 300К» (позиція 90°E).

«Ducktv» русифікується і перейде на цілодобове мовлення спеціально для Росії, враховуючи безліч часових поясів. Приймати його можна буде як у SD, так і в HD-якості.

«Ducktv» - міжнародний телеканал для малюків від 6 місяців до 3 років. Його міжнародна аудиторія перевищує 13 мільйонів глядачів. «Ducktv» дає батькам можливість відпочити, довіряючи виховні та розважальні функції персонажам телеканалу. Тут поєднані виховні, навчальні та заспокійливі функції, а зміст телеканалу розвиває у малят слухові і зорові здібності.
 
ИгорьДата: Неділя, 06.07.2014, 12:34 | Повідомлення # 56
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«TVE» хоче закінчити мовлення «Teledeporte».
Logo

Громадське телебачення Іспанії «TVE» планує закриття одного з своїх чотирьох загальнодоступних телеканалів - спортивного «Teledeporte».

Це пов'язано з фінансовою ситуацією мовника, у якого велика заборгованість. Телекомпанія оголосила про свої плани щодо «Teledeporte» незабаром після того, як отримала від уряду Іспанії 130 мільйонів євро для компенсації зниження прибутку в цьому році. «Teledeporte» піде з ефірного телебачення і буде доступний тільки через інтернет. Деякі передачі «Teledeporte» перейдуть на телеканал «La 2». В минулому - до запуску «Teledeporte» - на «La 2» вже транслювалися спортивні передачі.
 
ИгорьДата: Понеділок, 07.07.2014, 15:32 | Повідомлення # 57
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Молдові припинено мовлення телеканалу «Росія 24».
Logo

Телеканал «Росія 24», що належить російському державному холдингу ВГТРК, заборонений до трансляції в Молдові. Координаційна рада по телебаченню і радіомовленню (КСТР) Молдови прийняла рішення про призупинення ретрансляції телеканалу «Росія 24» на території Молдови до 1 січня 2015 року. Ця міра була прийнята після ретельного моніторингу програм телеканалу. Процедура моніторингу була розпочата за запитом депутата молдавської партії ліберал-реформаторів Анни Гуцу. В обґрунтуванні рішення ради йдеться, що канал відключається від мовних систем Молдови «через невідповідність програм телеканалу положенням кодексу телебачення і радіо Республіки Молдова». У приватних розмовах члени Координаційної ради по телебаченню і радіомовленню Молдови говорять, що зміст телеканалу є не тільки «пропагандистським і невідповідним елементарних журналістських стандартів у висвітленні новин, але і часто просто брехливою і розпалює ворожнечу між народами». За словами представника телеканалу, ретрансляція мовлення «Росія-24», станом на сьогодні, також заборонена на різні терміни в мережах України, Литви, Латвії.
 
ИгорьДата: Понеділок, 07.07.2014, 22:33 | Повідомлення # 58
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
28,5°E: Starz TV в пакеті CSC Media Group.
Logo

Британський музичний канал Starz TV змінив параметри мовлення на супутнику EUTELSAT 28A (28,5°E). Донедавна трансляція цього каналу велася з частоти 11,344 GHz, pol. V (SR: 27500, FEC: 2/3). Зміна параметрів пов'язано з придбанням каналу через холдинг CSC Media Group, який, у свою чергу, буде проданий для Sony Pictures Television (SPT).

Starz ТБ тепер транслюється в рамках мультиплексу з безкоштовними каналами CSC Media Group (Tiny Pop, Pop, Popgirl, Kix, True Movies 1, True Movies 2, True Entertainment, True Drama, Chart Show TV, Flava, The Vault, Bliss, Chart Show Dance i Scuzz).

Історія каналу сягає початку 2005 року, коли канал називався Fizz TV. У березні 2009 року був перейменований в Starz ТБ. Канал транслює пісні різних музичних напрямків, які користуються високою популярністю. Взаємодія з аудиторією-це основа і розпізнавальний знак каналу від початку його існування.

 
ИгорьДата: Вівторок, 08.07.2014, 10:36 | Повідомлення # 59
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
SPI International прибуває в Німеччину та Австрію

Logo

Компанія SPI International має намір запустити свої телеканали в Німеччині та Австрії,підтвердив Берк Узел, директор SPI International і головний виконавчий директор FilmBox International. Він не став розкривати деталі і методи розподілу каналів, але сказав, що офіційний анонс відбудеться найближчим часом.
SPI International нещодавно зробив свій перший крок в німецько-мовній частині Швейцарії,уклавши дистриб'юторську угоду з The Cable Group Digital, запустивши два платних спортивних канали - FightBox HD і Fast & Funbox HD. SPI International в даний час працює з 34 телевізійними каналами, доступних більш ніж для 25 мільйонів абонентів у 10 країнах. Портфоліо включає в себе вісім каналів HD.
 
ИгорьДата: Середа, 09.07.2014, 10:19 | Повідомлення # 60
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Німецька «Satelio» переходить на інший супутник.
Logo

Адресована жителям Республіки Намібія і ПАР платформа «Satelio» залишає супутник «Intelsat 20» (позиція 68,5°E).

Новим супутником, з якого «Satelio» буде пропонувати послуги, тепер буде «Amos 5» (позиція 17°E). Деякий час сигнал буде доступний з обох супутників. Перехід на позицію 17°E дозволить оператору знизити місячну абонплату, яка замість нинішніх 46 євро складе 32 євро.

Платформа «Satelio» стартувала в грудні минулого року. Її метою було надання жителям країн Африки можливості перегляду популярних німецьких телеканалів, таких як «RTL», «RTL2», «DW TV», «Vox», «ProSieben», «N24» і багатьох інших.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика