МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Грудень » 04
Перший незалежний
   Український інформаційний канал Перший незалежний відновив супутникове мовлення. З 1 грудня поточного року можливий прийом із супутника Astra 4A (4,8°E) у некодованому вигляді (FTA). Передача здійснюється паралельно з двох транспондерів, з використанням стандартів DVB-S2/MPEG-4 та DVB-S/MPEG-2.
   Перший незалежний отримав ліцензію на супутникове мовлення у січні 2019 року. На засіданні Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення його презентували як перший регіональний телеканал. Ліцензія була видана групі Time Media з Романом Любицьким, генеральним директором львівської телекомпанії NTA та медіа-холдингу Вголос (веб-сайт і місцева радіостанція).
   Перший незалежний був знятий з супутника наприкінці лютого цього року. Це ... Читати далі »
Переглядів: 575 | Додав: Игорь | Дата: 04.12.2021 | Коментарі (0)

Fashion TV
   Канал про світ моди UA Fashion знову можна приймати вільно (FTA) з супутника Azerspace 1. Оператор каналу через місяць відновив мовлення використовуючи ті ж самі технічні параметри. У результаті немає необхідності шукати канал, якщо список каналів не оновлювався.
   Дистрибуцію каналу надає провайдер Vector AG. Передача UA Fashion поширюється в кодеці HEVC (H.265) у роздільній здатності SD (720x576) у звуковому форматі AAC.
    UA Fashion TV – це ... Читати далі »
Переглядів: 304 | Додав: Игорь | Дата: 04.12.2021 | Коментарі (0)

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика