МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Грудень » 4 » Українська версія Fashion TV повернулася на супутник.
11:10
Українська версія Fashion TV повернулася на супутник.
Fashion TV
   Канал про світ моди UA Fashion знову можна приймати вільно (FTA) з супутника Azerspace 1. Оператор каналу через місяць відновив мовлення використовуючи ті ж самі технічні параметри. У результаті немає необхідності шукати канал, якщо список каналів не оновлювався.
   Дистрибуцію каналу надає провайдер Vector AG. Передача UA Fashion поширюється в кодеці HEVC (H.265) у роздільній здатності SD (720x576) у звуковому форматі AAC.
    UA Fashion TV – це путівник світу моди, що слідкує за останніми тенденціями та стилем життя. На каналі представлені цікаві люди з індустрії моди та стилю життя, захоплюючі події, елегантність та розкіш. Він повністю адаптований до потреб української аудиторії.
   Мовлення здійснюється за ліцензією української компанії Ukrainian Fashion Group LLC виданою Національною радою України з питань телебачення та радіо. Термін дії ліцензії спливає у серпні 2029 року.
     Прийом на території України можливий з 80 см антени завдяки передачі в сильному Європейському промені.
   

Технічні параметри - UA Fashion:
Azerspace 1 (46°E)
tp. 7K (11,095 GHz, pol. H, SR: 30000, FEC: 5/6; DVB-S2 / 8PSK)
ID: UA Fachion TV
PID V: 1270 (HEVC/SD)
PID A: 1271 (aac)
PID PCR: 1270
SID: 10
PID PMT: 1269
Provider: Vector A.G
Кодування: немає (FTA)
Переглядів: 295 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика