МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Грудень » 12
Centralnyj
     Після тривалої перерви на супутнику Astra 4A (4.8 ° E) відновив мовлення регіональний телеканал з України - Центральний. З 30 листопада цього року цей канал можна переглядати в українському пакеті на частоті 11.747V (DVB-S2).
    Трансляція ведеться у форматі MPEG-4 з роздільною здатністю SD.
    Центральний канал - це полтавський регіональний канал, який готує для своїх глядачів ... Читати далі »
Переглядів: 470 | Додав: Игорь | Дата: 12.12.2020 | Коментарі (0)

Rozpakuj TV
     Компанія Raspakuy TV, яка в листопаді запустила свій цілодобовий телешопінговий канал Rozpakuy TV на супутнику Astra 4A (4,8 ° E), тепер запустила трансляцію каналу Rozpakui 2. Другий канал в даний час транслює контент оригінального каналу, але названий ідентифікатор передачі може вказувати на запуск іншого каналу цього ж мовника.
    Raspakuy представляє широкий асортимент товарів для активного відпочинку і туризму, будинку й саду, косметики та парфумерії, одягу, прикрас і ... Читати далі »
Переглядів: 393 | Додав: Игорь | Дата: 12.12.2020 | Коментарі (0)

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика