МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Грудень » 12 » Другий канал від Raspakuy TV.
20:31
Другий канал від Raspakuy TV.
Rozpakuj TV
     Компанія Raspakuy TV, яка в листопаді запустила свій цілодобовий телешопінговий канал Rozpakuy TV на супутнику Astra 4A (4,8 ° E), тепер запустила трансляцію каналу Rozpakui 2. Другий канал в даний час транслює контент оригінального каналу, але названий ідентифікатор передачі може вказувати на запуск іншого каналу цього ж мовника.
    Raspakuy представляє широкий асортимент товарів для активного відпочинку і туризму, будинку й саду, косметики та парфумерії, одягу, прикрас і годинників, товарів для краси, здоров'я і догляду за тілом, а також автомобільних аксесуарів.
    Параметри супутникового мовлення каналу Rozpakui 2.
Супутник — Astra 4A (4,8 ° E)
tp. B22 (12,130 GHz, пол. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
ID: ROZPAKUI 2
PID V: 6661 (MPEG-2/SD)
PID A: 7547 (ukr)
PID PCR: 6661
SID: 6660
PID PMT: 6660
Кодування: FTA
Переглядів: 385 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика