МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Жовтень » 04
Provence
    Незабаром стартує новий український канал на основі безкоштовного розповсюдження FTA. На супутнику Amos 3 (4°W) розпочалося тестування телеканалу Provence.
    Телеканал Provence стартував на позиції, яку раніше використовувала медіагрупа StarLightMedia для розповсюдження своїх телевізійних каналів.
     З 2 жовтня запущена коротка промо-версія із зображенням каналу та інформацією про запуск.
... Читати далі »
Переглядів: 494 | Додав: Игорь | Дата: 04.10.2020 | Коментарі (0)

Sonata TV
    Найбільший імпортер ювелірних виробів в Україні запустив цілодобовий телевізійний канал на супутнику Astra 4A (4,8 ° Е). З 1 жовтня ми можемо приймати Sonata TV в мультиплексі на частоті 12,284 ГГц, пол. V.
    В Україні з'являється все більше телепрограмних каналів з рекламою ювелірних виробів. Зокрема Sonata TV на ринку складе конкуренцію каналам Karavan TV та Natali.
     В ефірі телеканалу представлений широкий асортимент ювелірних виробів інтернет-магазину Sonata TV. Ми знаходимо ... Читати далі »
Переглядів: 439 | Додав: Игорь | Дата: 04.10.2020 | Коментарі (0)

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика