МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Жовтень » 4 » Sonata TV на супутнику Astra 4A (4,8°E).
20:33
Sonata TV на супутнику Astra 4A (4,8°E).
Sonata TV
    Найбільший імпортер ювелірних виробів в Україні запустив цілодобовий телевізійний канал на супутнику Astra 4A (4,8 ° Е). З 1 жовтня ми можемо приймати Sonata TV в мультиплексі на частоті 12,284 ГГц, пол. V.
    В Україні з'являється все більше телепрограмних каналів з рекламою ювелірних виробів. Зокрема Sonata TV на ринку складе конкуренцію каналам Karavan TV та Natali.
     В ефірі телеканалу представлений широкий асортимент ювелірних виробів інтернет-магазину Sonata TV. Ми знаходимо сережки, кільця, ланцюжки, браслети, підвіски, брошки, намиста та годинники. Вироби виготовляються з золота або срібла. Вони відрізняються оригінальним дизайном і доступною ціною. Асортимент постійно оновлюється, що дозволяє замовити цікаву новинку в будь-який час, залежно від характеру заходу, стилю чи настрою.
     Технічні параметри каналу:
 Astra 4A (4,8°E)
 tp. B30 (12,284 GHz, пол. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
 ID: Sonata TV
 PID V: 6941 (MPEG-2/SD)
PID A: 6942 (ukr)
PID PCR: 6941
 SID: 6940
PID PMT: 6940
Koдування: немає (FTA)
Переглядів: 432 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика