МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення
Новини телебачення
ИгорьДата: П`ятниця, 15.11.2013, 11:42 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
 
ИгорьДата: Неділя, 20.09.2015, 15:27 | Повідомлення # 281
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий російськомовний телеканал почав мовлення в Естонії
Logo

В Естонії вийшов в ефір перший пробний випуск російськомовного телеканалу. Поки готуються повноцінні випуски передач, глядачі отримають можливість дивитися новини і передачі естонського російськомовного радіо «Радіо 4», повідомляє BaltNews.

Планується, що повна версія ефіру буде готова вже до кінця цього місяця. Передачі виходитимуть в двох мовних версіях: російською та естонською. Також передбачені субтитри. Подивитися пропущену програму можна буде на сайті телеканалу, а також у соціальних мережах.

Як повідомляв портал «Русский мир», рішення про створення російськомовного каналу було прийнято керівництвом Естонії наприкінці 2014 року. На створення російськомовних програм і передач заплановано виділення коштів в розмірі близько чотирьох мільйонів євро в рік. Конкурс на посаду головного редактора телеканалу виграла магістр в області соціальних наук Дар'я Саар.
 
ИгорьДата: Середа, 23.09.2015, 21:51 | Повідомлення # 282
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Viva Polska» залишається тільки з музикою

Logo
З липня нинішній мовник телеканалу (медіакомпанія «Viacom International») вирішила в рамках експерименту відмовитися від показу на деякий час розважальних передач і максимально передавати танцювальну музику. Результати такого експерименту мовник сьогодні визнає успішними, тому «Viva Polska» і далі буде виключно музичним телеканалом. Мовник задоволений рейтингами перегляду, які з 0,09% піднялися до 0,12% і продовжують постійно зростати, незважаючи на досить пристойну конкуренцію з боку безкоштовних телеканалів з музикою, яких нині в Польщі мовить досить багато.

Поки що невідомо, чи повернеться «Viva Polska» до супутникового мовлення в некодованому вигляді, як телеканали-конкуренти. Довгі роки саме в такому вигляді телеканал здійснював мовлення на супутнику «Eutelsat Hot Bird» (позиція 13°E). Додавання в ефір у 2012 році ліцензійних розважальних передач зарубіжного виробництва змусило мовника закодувати супутниковий сигнал.
 
ИгорьДата: Субота, 26.09.2015, 23:16 | Повідомлення # 283
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
6 каналів від ProSiebenSat.1 будуть розкодовані.
Logo

3 і 4 жовтня 2015 року німецька, комерційна медіа-група ProSiebenSat.1 відключить шифрування своїх шести телеканалів HD.

У відкритому режимі (FTA) будуть доступні наступні канали: Sat.1 HD, ProSieben HD, kabel eins HD, sixx HD, ProSieben Maxx HD і Sat.1 Gold HD. Це буде зроблено з нагоди Дня німецької єдності, німецького національного свята, яке відзначається 3 жовтня з нагоди річниці об'єднання Німеччини в 1990 році.

Телеканали Sat.1 HD, ProSieben HD, kabel eins HD, sixx HD, ProSieben Maxx HD і Sat.1 Gold HD будуть транслюватися у відкритому режимі 3 та 4 жовтня на всіх платформах - кабельному та супутниковому телебаченні, а також IPTV.

Востаннє мовник відключав кодування сигналу каналу RTL Nitro HD - на час відбіркових матчів до чемпіонату Європи в 2016 році.
 
ИгорьДата: Субота, 03.10.2015, 15:32 | Повідомлення # 284
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В жовтні стартує болгарська версія каналу Bloomberg TV
Logo

Bloomberg L. P. і Bulgaria ON AIR підписали довгостроковий контракт із запуску нового інформаційного каналу болгарською мовою.

Мовлення каналу Bloomberg TV Bulgaria має розпочатися найближчим часом. Канал буде доступний в пропозиціях найбільших кабельних мереж і супутникових платформ в країні. Телеканал, як очікується, зосередить увагу на детальному описі бізнесу та економічного розвитку в Болгарії.

"Запуск Bloomberg TV Bulgaria є важливою віхою для Bulgaria ON AIR і Investor Media Group. Інформація має величезне значення для всіх компаній. Тому, я вважаю, що Bloomberg TV Bulgaria, перший міжнародний канал про бізнес і фінанси локалізований для болгарських глядачів, буде працювати на благо нашої спільноти," - сказала Вікторія Міткова, виконавчий директор медіа-компанії Bulgaria ON AIR.

Прем'єра відбудеться після більш ніж двох років успішного співробітництва між Bulgaria ON AIR і Bloomberg Media у рамках партнерської угоди.
 
ИгорьДата: Субота, 03.10.2015, 15:36 | Повідомлення # 285
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Студія GameShowTV запустить канал про кіберспорт
Logo

Студія GameShowTV, яка займається організацією турнірів по комп'ютерним іграм, планує до 2016 року запустити телеканал.

Новий телеканал буде присвячений іграм і кіберспорту, повідомляє інтернет-портал cyber.sports.ru.

За даними порталу, канал буде базуватися у Вільнюсі. Його команда буде займатися виробництвом телепрограм, а також організацією мовлення. Серед творців проекту - Наталія Чайковська, колишній керівник телевізійного департаменту КХЛ ТБ.

Для GameShowTV це буде другий масштабний проект: раніше студія оголосила про серії турнірів з призовим фондом в $1 млн.
 
ИгорьДата: Субота, 03.10.2015, 15:43 | Повідомлення # 286
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канали Candy і CandyMan виставлені на продаж
Logo

Российське ТОВ "Конфеты" виставило на продаж належні їй телеканали Candy і CandyMan.

Це платні телеканали еротичної спрямованості. Їх виробництвом займається компанія "Конфеты". Продавець розглядає можливість продажу телеканалів як самостійно, так і разом з виробничим майданчиком.

На поточний момент телеканали Candy і CandyMan представлені в кабельних і IP-мережах, зокрема, в таких операторів як МТС, "МегаФон" і інших.

Телеканал Candy вийшов на російський ринок в 2013 році. Проект орієнтований на чоловічу аудиторію і повністю присвячений такому мистецтву як стриптиз. Контент Candy складається з невеликих роликів, тривалістю від 5 до 20 хвилин, в яких не тільки демонструється стриптиз, але і закулісся стриптиз-клубів, ток-шоу з сексологами та інше. Аудиторія телеканалу становить 3 млн домогосподарств. Candy доступний в трьох версіях - SD, Full HD і 3D.

У свою чергу CandyMan з'явився в Росії в 2014 році. Цей канал також присвячений стриптизу, але не жіночого, а чоловічого, і, відповідно, призначений для жіночої аудиторії. CandyMan доступний як у SD, так і в Full HD якості. Обидва телеканали володіють власною бібліотекою контенту з правами на розповсюдження по всьому світі.

Оператори кабельних мереж у Європі можуть використовувати SD сигнал з супутника Eutelsat 9A (9°E) на частоті 11.881 ГГц, пол. V, SR: 27500, FEC: 2/3; DVB-S2/8PSK. Мовлення кодується системою умовного доступу Viaccess 4.0.

 
ИгорьДата: Субота, 03.10.2015, 16:14 | Повідомлення # 287
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«CanalSat» хоче змінити назву
Logo

Французька супутникова платформа «CanalSat» хоче ще в цьому році змінити назву.

Платформа хотіла б називатися просто «Canal». Про це 24 вересня заявив представник концерну «Vivendi» (мовник платформи CanalSat») на засіданні французького медіарегулятора, проте подробиць не повідомив.

Зміна назви може бути пов'язана з новою стратегією «CanalSat». Видалення з її назви «Sat» може підкреслити нову стратегію оператора, який вже не хоче використовувати для доставки телевізійного сигналу тільки супутник, а також хоче розвивати інші способи доставки, наприклад послугу OTT. Про це може свідчити хоча б новітній операторський приймач «Cube S», який приймає вже не тільки супутниковий сигнал.
 
ИгорьДата: Неділя, 11.10.2015, 15:55 | Повідомлення # 288
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Game Show» з листопада в Росії

Logo

Компанія «Game Show» з листопада запустить у Росії однойменний телеканал, повністю присвячений комп'ютерним іграм і кіберспортивному контенту.

Поширюватися «Game Show» на всю Росію і навіть зарубіжжя буде за допомогою супутників, кабельних мереж, відеохостингів і платформ OTT. Доступні будуть SD і HD-версії. Наталія Чайковська призначена генеральним продюсером цього телеканалу.

Новини, відеоматеріали для геймерів, трансляції у прямому ефірі кіберспортивних чемпіонатів, науково-популярні блоки - це та багато іншого «Game Show» запропонує своїм телеглядачам. Задіяння в ефірах технології second screen дозволить створити ще більше інтерактивного контенту.

Конкурувати новому телеканалу доведеться в Росії з вже існуючими «Cyber-Game.TV» і «Gamanoid TV».
 
JavorivДата: Понеділок, 19.10.2015, 22:06 | Повідомлення # 289
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
«Zee Media» планує інформаційний канал

Logo
Індійська телекомпанія «Zee Media» планує запустити інформаційний телеканал з глобальними амбіціями.

Субхаш Чандра, який очолює компанію «Zee Media», стверджує, що вже в лютому-березні 2016 року запуск цього телеканалу повинен відбутися. Його назва наразі не повідомляється. Неофіційно відомо, що інформаційний телеканал від «Zee Media» буде співпрацювати з «CNN», хоча керівництво «Zee Media» поки що цього не підтверджує. Індійців в основному цікавить північно-американський ринок.
 
JavorivДата: Понеділок, 19.10.2015, 22:18 | Повідомлення # 290
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Зареєстрований телеканал «КВН ТБ»

Logo
6 жовтня в реєстрі Роскомнадзора несподівано з'явився телеканал «КВН ТБ».

Близько чотирьох років тому по інтернету пройшла неофіційна інформація про планований запуск телеканалу «КВН ТБ». Однак пов'язаний з КВК Олександр Масляков цієї інформації не підтвердив, після чого тема затихла.

Але тепер, у зв'язку з внесенням «КВН ТБ» до реєстру Роскомнадзора знову з'являється шанс на запуск телеканалу. У вигляді засновника зазначено Телевізійне творче об'єднання «АМІК». Територією мовлення буде Росія і зарубіжні країни.
 
JavorivДата: П`ятниця, 20.11.2015, 21:07 | Повідомлення # 291
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Freesat: 25 тисяч нових користувачів у 2015 році

Logo

Британська безкоштовна супутникова платформа Freesat втримала в 2015 році колишні темпи зростання, додавши 6 тисяч нових домогосподарств у третьому кварталі.

Загалом 25 тисяч нових домогосподарств зважилися в 2015 році на цю пропозицію. Послугою Freesat в даний час користується 1.9 млн домогосподарств. Щотижня послугою користується більше 4 мільйонів глядачів.

На відміну від цього, інтернет-послуга Freetime має 60-відсоткове зростання з року в рік. Як повідомляється в прес-релізі, користувачі цінують можливість віддалено записувати контент через додаток. Кількість віддалених записів збільшилася на 20% протягом останніх 6 місяців.

Програмну пропозицію Freesat, що складається з більш ніж 200 каналів, було розширено за останній квартал 6 новими каналами, в тому числі документальні канали PBS America і YourTV від компанії Fox UK.
 
ИгорьДата: Середа, 25.11.2015, 19:17 | Повідомлення # 292
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Satelio» вибрала супутник «Astra 4A»

Logo

24 листопада відновилася діяльність платної німецької платформи для Африки «Satelio».

Діяльність цієї платформи кілька днів тому була раптово перервана із-за аварії використовуваного для мовлення супутника «Amos 5» (робоча позиція 17°E). Оператор цього супутника, компанія «Spacecom» - поки що так і не відновила над ним контролю. Супутник все ще продовжує перебувати на позиції 17°E, але чи вдасться повернути його в робочий стан - невідомо.

Платформа «Satelio» скористалася пропозицією, що надійшла від люксембурзького оператора «SES», яка запропонувала для продовження мовлення свій супутник «Astra 4A» (позиція 4,8°E). Як повідомляє сама платформа, з оператором укладено довгострокову угоду, що дозволяє використовувати ємність транспондерів даного супутника.

«Satelio» мовитиме у промені, який покриває всю Тропічну Африку. Абонентам в цьому регіоні не потрібно міняти приймального обладнання. Досить перенаправити супутникові антени з позиції 17°E на нову 4,8°E. «Satelio» пообіцяла абонентам відшкодувати витрати, пов'язані з перенастроюванням антен, а також надала доступ до ще двох німецьких телеканалів - «ProSieben Maxx» і «RTL Nitro».
 
ИгорьДата: Понеділок, 07.12.2015, 16:24 | Повідомлення # 293
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал Nova International буде запущений в 2016 році

Logo

У 2016 році в Словаччині почне мовлення міжнародна версія чеського каналу Nova під назвою Nova International.

Завдяки цьому, словацькі глядачі отримають доступ до найкращих чеських телепередач, ліцензія яких дозволяє мовлення за кордоном.

Nova International буде мати подібну телепрограму що і у каналу Nova, а всі програми власного виробництва, на які компанія має ліцензію з правом дистрибуції за кордоном. У реченні каналу Nova International будуть такі серіали, як "Ordinace v ružové zahradě 2" і "Вулиці", а також новини та публіцистичні програми.

Запуск тестового мовлення Nova International запланований на початок 2016 року. Власники каналу знаходяться в контакті з словацькими операторами, з якими вони ведуть переговори про включення каналу до основних пакетів. Канал буде доступний в цифрових платформах і кабельних мережах, а також в платформі VOYO.

Nova International замінить основний канал Nova і таким чином приєднається до двох спортивних каналах - Nova Sport 1 і Nova Sport 2, які пропонують широкий спектр привабливих і престижних спортивних подій у Словаччині. Всі канали будуть доступні в якості HD.
 
ИгорьДата: Субота, 12.12.2015, 23:05 | Повідомлення # 294
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«НТВ-Молдова» в ефірі з 2016 року

Logo
Молдавська Координаційна рада з питань ТБ і радіо позитивно розглянула питання про видачу мовної ліцензії фірмі «Exclusiv Media», яка планує запустити канал «НТВ-Молдова».

Вісім присутніх членів ради проголосували "за", а лише один був проти. Рішення ради критикують деякі партії, які стверджують, що російський «НТВ» за будь-яку ціну бажає повернути в Молдавію московські новини.

Нинішній молдавський партнер «НТВ», канал «TV7», не транслює російських новин з травня. Але тепер «НТВ» змінює партнера і їм стає «Exclusiv Media». Згідно з угодою, на «НТВ-Молдова» будуть просуватися європейські цінності, а також дотримання прав людини. Програмна сітка нового «НТВ-Молдова» буде містити як власні передачі, так і передачі російського «НТВ» (у співвідношенні 50/50).

Існуюча з 2011 року фірма «Exclusiv Media» належить депутату-соціалісту Корнеліу Фуркулицэ. Директором є бізнесмен Петру Бурдужа. До складу «Exclusiv Media» входить інтернет-канал «TSN» і новинний ресурс «TSN.md».
 
ИгорьДата: Вівторок, 15.12.2015, 00:22 | Повідомлення # 295
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
StarTV у партнерстві з Eutelsat запускають DTH-платформу в Мексиці
Logo
Компанія StarTV, комерційна платформа корпорації Stargroup, оголосила про майбутній запуск нової DTH-платформи, розрахованої на глядачів у Мексиці. Нова платформа почне свою роботу до кінця поточного місяця в мексиканському штаті Сакатекас та інших частинах країни, замінивши собою платформу TVZac, яка була доступна на регіональному рівні в мікрохвильовому діапазоні.

Для забезпечення першого етапу розгортання DTH-служби, компанія StarTV підписала довгострокову угоду з компанією Eutelsat Americas, яка є підрозділом Eutelsat Communications, що передбачає оренду ємностей на супутниках EUTELSAT 117 West A і EUTELSAT 117 West B.

У StarTV планують запропонувати на мексиканському ринку нові платні пакети телепрограм, що складаються з міжнародних та національних каналів. Вона також уклала угоди про партнерство з місцевими дистриб'юторами. На початку роботи платформи в її пропозиції буде 50 телеканалів.

Супутник EUTELSAT 117 West A розташований в орбітальній позиції 116.8° західної довготи, яка є однією з найбільш популярних позицій для прийому програм у країнах Північної та Південної Америк. Виняткова потужність сигналу супутника в Ku-діапазоні послужила причиною того, що ключові гравці ринку вибрали саме цей борт для організації мовлення DTH на регіон. У 2016 році ресурс орбітальної позиції 116.8° західної довготи значно посилиться за рахунок виведення на орбіту повністю електричного супутника EUTELSAT 117 West B, який приєднається до супутника EUTELSAT 117 West A, щоб задовольнити потреби, пов'язані з зростанням DTH-сектора в країнах обох Америк.

 
ИгорьДата: П`ятниця, 25.12.2015, 16:16 | Повідомлення # 296
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Caspio HD» для Казахстану скоро почне мовлення

Logo
У Казахстані новий супутниковий оператор «Modern Nomads Entertainment» готується до запуску супутникової платформи «Caspio HD».

Для мовлення платформа буде використовувати супутник «Eutelsat 70B» (робоча позиція 70,5°E). Довгостроковий договір з оператором супутника вже укладено. Абонентам «Caspio HD» будуть доступні найкращі розважальні та спортивні канали високої чіткості. «Caspio HD» першою в Казахстані запропонує відомі світові телеканали в HD-якості, такі як «FOX», «Amedia», «National Geographic», «TLC», «Bollywod» та інші. Вони увійдуть в преміальний пакет з місячною вартістю 4500 тенге. У реченні «Caspio HD» будуть і більш дешеві пакети каналів «Кіно» (вартість 1500 тенге) і «Лайт» (800 тенге). В останній увійдуть головні телеканали Казахстану і вибрані російські тематичні телеканали.

Супутниковий комплект буде коштувати до 24000 тенге. Буде також доступний CAM-модуль за 17800 тенге.
 
ИгорьДата: Понеділок, 04.01.2016, 12:07 | Повідомлення # 297
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«SPI International» відмовився від супутника «Amos 3»

Logo

Міжнародний телемовник «SPI International» припинив використовувати для доставки сигналу своїх телеканалів супутник «Amos 3» (4°W).

За підйом телевізійного сигналу на даний супутник відповідав польський оператор «TTcomm». Мета цієї послуги - доставка сигналу різним операторам платних платформ в Європі. Кодований пакет складався з багатьох тематичних телеканалів («Filmbox Arthouse», «Filmbox Family», «EroXXX», «FashionBox HD» та ін).

Колишні параметри пакету: частота 11222 МГц, поляр. H, SR30000, FEC5/6 (транспондер нині зовсім відключений).

Супутником, на який «SPI International» перейшов, є «Eutelsat 16A» (16°E). Тут параметри пакета такі: частота 11283 МГц, поляр. V, SR30000, FEC2/3.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 08.01.2016, 01:41 | Повідомлення # 298
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Запуск міжнародної версії каналу RTL відбудеться 18 січня
Logo
У понеділок, 18 січня 2016 року німецька медіа-група RTL Deutschland запустить новий канал RTL International.

Новий телеканал запропонує німцям, які проживають за межами своєї країни, широкий вибір програм RTL в якості HD. Телеканал буде спрямований також на німецьких туристів і глядачів, які хочуть вивчити німецьку мову.

RTL International буде пропонуватися в якості платного каналу HD в реченні супутникових платформ, кабельних операторів, IPTV і OTT. В майбутньому канал буде доступний також на мобільних пристроях.

З 18 січня RTL International буде доступним, у тому числі в Канаді (Bell), Південній Африці (Deukom, Satelio), Австралії (FlipTV), Ізраїлі (Hot, Yes) і Грузії (Caucasus). Пізніше, канал також з'явиться в Сполучених Штатах (у лютому - Charter Communications) і Бразилії. Телекомпанія планує запустити онлайн мовлення і додаток для мобільних пристроїв в березні 2016 року.

RTL International транслюватиме популярні програми телекомпанії RTL, такі як "RTL Aktuell", "RTL Nachtjournal", "Punkt 12", "Exclusiv – Das Starmagazin" і "Explosiv – Das Magazin". Також будуть програми, присвячені конкретним регіонам Німеччини, відомі з ефіру RTL Nord, RTL West і RTL Hessen, доповнить пропозицію розважальний контент.

Перша інформація про плани по запуску RTL International з'явилася в ЗМІ в червні 2015 року. Конкурентна телекомпанія ProSiebenSat.1 вже пропонує канал для німців, які проживають за кордоном - ProSiebenSat.1 Welt.
 
ИгорьДата: Неділя, 10.01.2016, 14:22 | Повідомлення # 299
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Africanews» вже веде діяльність в інтернеті


Logo

У перших днях січня новий телеканал новин «Africanews» запустив інтернет-сайт і свою сторінку в соцмережах, а вже в найближчі тижні збирається почати супутникове телемовлення.

Крім сайту, у «Africanews» з'явилися сторінки в мережах «Facebook», «Twitter» і «YouTube», а також мобільний додаток «Story Hunters». Наступним етапом буде запуск телемовлення з супутників, чого слід очікувати в найближчі кілька тижнів. Супутниками, з яких «Africanews» буде доступний, стануть «SES-4» (робоча позиція 22°W) і «SES-5» (позиція 5°E).

Телеглядачам «Africanews» запропонує свіжі новини Африки і світові новини з африканською точки зору. Головний офіс цього телеканалу знаходиться в Пуент-Нуар (Конго), працюють у ньому 85 журналістів. Крім того, «Africanews» має кореспондентів в кожній країні Африки.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 15.01.2016, 16:44 | Повідомлення # 300
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Al Jazeera» покине Америку

Logo
Арабська мовник Al Jazeera із-за фінансових труднощів вирішив закрити до 30 квітня свій телеканал «Al Jazeera America», який мовив з 2013 року для США.

Як пояснює керівництво «Al Jazeera», така бізнес-модель телеканалу виявилася не життєздатною в американських умовах. Замість звичайного телемовлення «Al Jazeera» хоче розширення вже існуючих міжнародних онлайн-сервісів в США, пояснюючи це відходом аудиторії телеканалів в онлайн-формат отримання інформації.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телебачення
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика