МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » Робота супутників
« 1 2 3 4 ... 8 9 »
VeneSat-1     Перший венесуельський державний супутник зв'язку був виведений з експлуатації 13 березня після серії маневрів, в результаті яких апарат виявився на орбіті, яка не дозволяє його експлуатувати.
   За повідомленнями видання Space News, венесуельський супутник VeneSat-1 ось уже на протязі багатьох днів бовтається на еліптичній орбіті над геостаціонарній дугою. Це було зафіксовано двома американськими компаніями, що ведуть спостереження за супутниками.
    Супутник VeneSat-1 був побудований венесуельським космічним агентством ABAE за участю китайської корпорації China Great Wall Industry Corp. і був запущений на орбіту в кінці 2008 року. Мета запуску супутника на орбіту полягала в забезпеченні на території Венесуели роботи служб супутникового телерадіомовлення та широкосмугового зв'язку.
     Видання повідомляє, що в січні поточного року Венесуела ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 189 | Додав: Игорь | Дата: 26.03.2020

Експрес-АМ6   Космічний зв'язок повідомив провайдерів-споживачів сигналу широкосмугового інтернету в Ка-діапазоні з супутника Експрес-АМ6, що після проведення 25 березня 2020 року позапланових профілактичних робіт на космічному апараті Експрес-АМ6 транспондери Ка-діапазону будуть відключені.
    Згідно з даними, таке рішення було прийнято, оскільки апарат не може надавати послуги в повному обсязі з технічних причин. В результаті такого відключення ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 157 | Додав: Игорь | Дата: 26.03.2020

Шаблон для новин Eutelsat
W3A    Телекомунікаційний супутник Eutelsat 7A від французького оператора Eutelsat завершив перехід на нову орбітальну позицію. В даний час він розташований на 59,7 ° східної довготи, звідки він може надавати нові послуги.
     Супутник, що раніше називався Eutelsat W3A, був запущений в ніч на 16 березня 2004 року пусковою установкою Proton. З моменту запуску супутник надавав послуги з однієї орбітальної позиції - 7 ° східної довготи .
    Eutelsat W3A побудований компанією EADS Astrium на основі платформи Eurostar-3000S. ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 188 | Додав: Игорь | Дата: 25.03.2020

 MEV-1 успішно стикувався з Intelsat 901    Корпорація Northrop Grumman повідомила про перше в історії успішне стикування сервісного апарату MEV-1 зі старим телекомунікаційним супутником, який тепер отримає друге життя і зможе прослужити ще кілька років.
    Space Logistics - підрозділ корпорації Northrop Grumman, який 25 лютого 2020 провів успішне стикування важкого (майже п'ятитонного) телекомунікаційного супутника Intelsat 901 з сервісним апаратом Mission Extension Vehicle (MEV-1). Сам Intelsat 901 знаходиться в польоті вже близько 19 років і майже виробив власні запаси палива.
   Нова експериментальна місія повинна продовжити термін його служби ще на п'ять років. 2300-кілограмовий зонд MEV-1 був розроблений компанією ViviSat і запущений в жовтні 2019 року на борту ракети-носія «Протон-М» в якості попутного навантаження до супутника Eutelsat 5WB. Приблизно через три місяці він ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 234 | Додав: Игорь | Дата: 27.02.2020

Eutelsat 7A    В позиції 7°Е почалася комерційна експлуатація нового супутника європейського оператора Eutelsat під назвою Eutelsat 7C. Тут він працює з супутником Eutelsat 7B. Таким чином, повністю знято мовлення зі старого супутника Eutelsat 7A (первинна назва - Eutelsat W3A) і він почав перехід на іншу орбітальну позицію.
    Колишній Eutelsat W3A зараз пересувається в східному напрямку. Нова робоча точка на геостаціонарній орбіті цього апарату поки що невідома.
    Eutelsat W3A був виведений на орбіту 15 березня 2004 року за допомогою ракети-носія Протон. Після необхідного тестування супутник надавав телекомунікаційні послуги з орбітальної позиції 7 градусів східної довготи.
     На борту Eutelsat W3A знаходиться ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 183 | Додав: Игорь | Дата: 12.02.2020

Spaceway-1 відправлений на орбіту поховання    Компанія DirecTV почала переводити космічний апарат Spaceway-1 на орбіту поховання. На поточний момент супутник вже піднявся на орбіту, що перевищує геостаціонарну більше ніж на 120 км і дрейфує на захід зі швидкістю близько 1.2 градуси в день.
   Spaceway це геостаціонарний супутник космічного зв'язку, який ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 206 | Додав: Игорь | Дата: 02.02.2020

Eutelsat 7C     Супутник Eutelsat 7C, що належить супутниковому оператору Eutelsat перейшов на повне комерційне обслуговування надаючи послуги на позиції 7 ° E і готовий до обслуговування клієнтів на території Африки, Європи, Близького Сходу, Туреччини.
    Eutelsat 7C замінив супутник Eutelsat 7A, який перейде в іншу позицію. Виготовлений компанією Maxar Technologies Technologies, супутник Eutelsat 7C - це повністю електричний супутник високої потужності, зі стартовою масою 3400 кг, що має в розпорядженні 49 транспондерів з пропускною спроможністю в Ku [36 Мгц). Він був запущений з космодрому Куру у Французькій Гвіані 20 червня 2019 року, після ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 205 | Додав: Игорь | Дата: 30.01.2020

Logo      Супутник Eutelsat 5 West B, виведений в космос РН "Протон-5", втратив половину потужності. Одна з двох панелей сонячних батарей на супутнику Eutelsat 5 West B, доставленому на орбіту російською ракетою-носієм "Протон-М", відмовила, в результаті апарат втратив половину своєї потужності, повідомив європейський глобальний супутниковий оператор Eutelsat.
     Супутник Eutelsat 5 West B був запущений з космодрому Байконур в жовтні 2019 року. В кінці місяця компанія Eutelsat розповіла про проблему з однією з двох панелей сонячних батарей на апараті, але не уточнила, як це вплине на його роботу.
     У повідомленні, опублікованому на сайті компанії в п'ятницю, зазначається, що розслідування показало ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 221 | Додав: Игорь | Дата: 18.01.2020

 Eutelsat 5 West B      Оператор супутникового зв'язку Eutelsat Communications повідомляє про нештатну ситуацію на борту недавно запущеного супутника, пов'язаної з можливою несправністю сонячних батарей.

    У компанії запевняють, що в разі втрати супутника буде отримана страховка з виплатою без будь-яких обмежень. Геостаціонарний супутник Eutelsat 5 West B був запущений на орбіту лише 9 жовтня поточного року і пройшов всі необхідні первинні тести систем.

   Супутник Eutelsat 5 West B призначений для заміни апарату Eutelsat 5 West A і повинен гарантувати безперервність надання послуг пов'язаних з трансляцією понад 300 телеканалів, що віщають з даної позиції в космосі.

   У компанії Eutelsat Communications заявляють ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 218 | Додав: Игорь | Дата: 26.10.2019

 Intelsat 39    Американський оператор супутникового зв'язку Intelsat почав комерційну експлуатацію нового телекомунікаційного супутника Intelsat 39 на позиції 62° E. Прийом з транспондерів цього супутника можливий в Центральній Європі, а також в Україні.

  Звертаємо вашу увагу, що на позиції 62° E відбулася кардинальна зміна. ... Читати далі »
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 208 | Додав: Игорь | Дата: 20.10.2019

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика