МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Січень » 30 » Eutelsat 7C замінив супутник Eutelsat 7A
14:13
Eutelsat 7C замінив супутник Eutelsat 7A
Eutelsat 7C     Супутник Eutelsat 7C, що належить супутниковому оператору Eutelsat перейшов на повне комерційне обслуговування надаючи послуги на позиції 7 ° E і готовий до обслуговування клієнтів на території Африки, Європи, Близького Сходу, Туреччини.
    Eutelsat 7C замінив супутник Eutelsat 7A, який перейде в іншу позицію. Виготовлений компанією Maxar Technologies Technologies, супутник Eutelsat 7C - це повністю електричний супутник високої потужності, зі стартовою масою 3400 кг, що має в розпорядженні 49 транспондерів з пропускною спроможністю в Ku [36 Мгц). Він був запущений з космодрому Куру у Французькій Гвіані 20 червня 2019 року, після тестів розміщений поруч із супутниками Eutelsat Eutelsat 7A і 7B на позиції 7 ° E, збільшуючи пропускну здатність на 19 транспондерів.
    В ніч з 27 на 28 січня 2020 року команда супутникового оператора Eutelsat перенесла послуги зі старого супутника Eutelsat 7A на Eutelsat 7C. Поки що не вказано, на яку позицію перейде Eutelsat 7A.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 207 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика