МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Вересень » 1 » Телеканал УНІАН у HD-якості
15:03
Телеканал УНІАН у HD-якості
УНІАН
   Група 1+1 media продовжує реалізацію стратегії розширення портфоліо телеканалів групи у високій якості. З 1 вересня до каналів групи, які ведуть мовлення у HD, приєднається телеканал УНІАН.
   Сьогодні телеканал з’явиться у HD-якості у мережі провайдерів програмних послуг і буде доступний передплатникам платформ 1+1 video та «Київстар ТБ». Про це повідомляє пресслужба 1+1 media. «Для групи 1+1 media і для медіаринку України загалом – це важливий крок на шляху до розвитку платного телебачення. Канали у HD-якості – це канали сегмента рay TV, які мають високу якість мовлення, чітке зображення, а також є додатковою вартістю на ринку платного телебачення», – прокоментував Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення 1+1 media.
   Раніше у HD-якості почали мовити канали «1+1», «2+2», ТЕТ і «ПлюсПлюс». У планах групи 1+1 media – перевести 7 власних телеканалів у високу роздільну здатність.
Переглядів: 226 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика