МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум » Супутникове телебачення » Новини САТ провайдерів » НТВ+ (Новини САТ провайдерів)
НТВ+
ИгорьДата: Четвер, 29.08.2013, 23:00 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo

Тільки новини супутникової платформи НТВ+

НТВ+ —російський провайдер платного цифрового супутникового телебачення, що веде мовлення з супутників Eutelsat 36A,Eutelsat 36B, Бонум 1 і DirecTV-1R . НТВ+ (Україна) — офіційно почав працювати на Українському ринку з кінця 2005 року.
 
ИгорьДата: Четвер, 29.08.2013, 23:08 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Початок мовлення телеканалу «TLC HD»
Logo
Шановні абоненти!

Раді повідомити вам про те, що з 30 серпня 2013 року до складу пакету «НТВ-ПЛЮС HD» увійде телеканал TLC HD».

TLC HD - HD-версія розважального телеканалу TLC сімейства Discovery, адресованого жіночій аудиторії. Девіз TLC HD: «Канал, який мене розуміє». У сітці мовлення - передачі зарубіжних і російських виробників про моду і стиль життя, кулінарію, виховання дітей, здоров'я, про весіллях, нерухомість за кордоном і багато чого іншого .

Час мовлення - цілодобово
Мови мовлення - російська, англійська
Пакет НТВ-ПЛЮС HD
Територія - РФ
 
ИгорьДата: Середа, 04.09.2013, 20:23 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«НТВ Плюс» вдарить по піратам ціною

Logo
Російська супутникова платформа «НТВ Плюс», а також її «дочка» «НТВ Плюс Україна» мають намір переглянути тарифну політику в бік значного зменшення абонентської плати. Про це повідомив генеральний директор «НТВ Плюс Україна» Ігор Давиденко: «Попередньо тарифи можуть бути зменшені до 10 разів».

Правда, скоротиться і кількість каналів, пропонованих користувачам за низькими цінами. Точний список наповнення телевізійних пакетів, а також їх вартість стануть відомі після офіційного представлення їх у Росії протягом найближчих днів, зазначив він.

«НТВ Плюс Україна» позиціонувала себе як оператор, що працює, головним чином, в преміум-сегменті, пропонуючи широкий набір каналів. Так, вартість тарифного пакету «Базовий Україна» (60 телеканалів) зараз становить 121 грн в місяць. Вартість пакетів «Базовий Україна» плюс «Спорт Україна» (ще 5 спортивних каналів) становить 193 грн в місяць.

За словами Давиденка, завдяки низькими цінами, компанія має намір створити альтернативу піратському телебаченню (кардшарингу - продажу ключів від платних ТВ-пакетів через інтернет.).

«Якщо кардшарінг коштує $ 5, а у нас тарифи будуть на цьому ж або меншому рівні, то, думаю, це допоможе», - говорить він.

Як раніше заявляв президент телекомунікаційної компанії «Воля» Сергій Бойко, близько 1,5 млн українських телеглядачів дивляться платне телебачення піратським способом, а оператори ТБ з-за цього щорічно втрачають до $ 7,5 млн.

Медіаексперт Віталій Мосейчук, що «НТВ Плюс» вибрав правильний напрямок у боротьбі з піратством.

«Є два шляхи - економічний, яким пішов «НТВ Плюс», і юридичний, який не діє в Україні», - підкреслює він.

Нагадаємо, раніше платні оператори не раз намагалися залучити правоохоронні органи до боротьби з піратством, але це практично не принесло результатів. Згідно з даними реєстру судових рішень, розповсюджувачі піратських «ключів» від супутникових платформ нерідко отримують по 1-1,5 років в'язниці, але обсяги підпільного телевізійного бізнесу від цього не знижуються.

Директор супутникового оператора Viasat Оксана Ферчук не впевнена, що з допомогою зниження цін можна впоратися з піратами. За її словами, користувачі кардшаринга купують задешево дорогий контент і не будуть задовольнятися запропонованими спрощеними версіями пакетів.

Примітно, що з 1 вересня «НТВ Плюс Україна» виключила зі списку транслюючих телеканали National Geographic і National Geographic Wild.

«Я не знаю причини, це рішення російської сторони», - повідомив Ігор Давиденко, зазначивши, що пізнавальний напрямок у пакетах «НТВ Плюс Україна» і після зниження плати будуть представляти телеканали Discovery.

Віталій Мосейчук, експерт зазначає, що якщо «НТВ Плюс» і буде виключати дорогі телеканали зі своїх пакетів, то зможе компенсувати це телеканалами власного виробництва. Зазначимо, що на сьогоднішній день «НТВ Плюс» виробляє 9 спортивних каналів, 10 фільмових, канал у форматі 3D і канал «Закон ТВ».

За даними Індустріального телевізійного комітету (ІТК), кількість українських домогосподарств, які приймають сигнал супутникового ТБ, в 2012 р. зросла на 50 % - до 4,5 млн. При цьому бум попиту на нього, за словами Ігоря Давиденка, відбувся за рахунок безкоштовних підключень. За його даними, ринок платного супутникового телебачення в минулому році показав зростання всього на 2-3 %. Близько 86 % таких підключень, поданих ІТК - це безкоштовний супутник.

«НТВ-Плюс» оголосила про нове пакетування

Головний редактор журналу «Кабельщик» Яна Більська, яка побувала на спеціальній прес-конференції «НТВ-Плюс», підтвердила інформацію, присвяченій запуску нового пакетування.

За даними, отриманими на прес-конференції від офіційних представників «НТВ-Плюс» вартість повного пакету з 189 телеканалів буде становити 499 рублів на місяць за умови оплати за рік вперед.

Більш детальна інформація буде оприлюднена протягом найближчих годин.
 
JavorivДата: Четвер, 05.09.2013, 19:42 | Повідомлення # 4
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Нові канали на платформі НТВ-ПЛЮС з 05.09.2013
Шановні абоненти!
Повідомляємо вам, що з 5 вересня 2013 року на платформі НТВ-ПЛЮС почнуть мовлення шість нових каналів.

Параметри налаштування телеканалів:


 
ИгорьДата: Вівторок, 10.09.2013, 19:19 | Повідомлення # 5
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Мовлення каналів у складі пакету «Viasat Premium HD»

Шановні абоненти!

З технічних причин перегляд телевізійних каналів у складі пакету «Viasat Premium HD» з 01 жовтня 2013 року буде неможливий. Інформація про дату запуску телевізійних каналів буде розміщена на нашому сайті найближчим часом.

Приносимо свої вибачення.
 
ИгорьДата: Вівторок, 17.09.2013, 21:24 | Повідомлення # 6
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Мовлення каналу «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport)
Logo
Шановні абоненти!

Повідомляємо вам про те, що телеканал «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport) увійде до складу пакету НТВ-ПЛЮС «Viasat Premium HD Захід». Запуск цього пакета планується на жовтень 2013 року.

Інформація про дату включення телеканалу «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport) до складу пакету «Viasat Premium HD Захід» буде розміщена на нашому сайті найближчим часом.
 
ИгорьДата: Четвер, 19.09.2013, 21:22 | Повідомлення # 7
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом


Супутниковий оператор телебачення «НТВ - Плюс Україна» з 1 жовтня 2013 р. вводить нову систему пакетування телеканалів для своїх абонентів. Про це «Капіталу» повідомила перший заступник генерального директора компанії Любов Ярошевська.
За її словами, новим, а також чинним абонентам оператора стане доступним основний пакет телеканалів «Лайт Україна» (70 телеканалів), вартість якого складе 19 російських рублів (менше 5 грн).
Крім цього, до пакету «Лайт Україна» користувачі зможуть підключити ще кілька додаткових пакетів. Зокрема, можна буде підключити «Пізнавальний Україна» (19 телеканалів) за 12 грн. Найдорожчим пакетом буде «Наш Футбол»: за два спортивних телеканали користувачами доведеться заплатити близько 35 грн.
Як раніше заявляв генеральний директор «НТВ плюс Україна» Ігор Давиденко, таким зниженням цін компанія має намір створити альтернативу піратському телебаченню, кардшарингу - продажу ключів від платних ТВ-пакетів через інтернет.

На самому сайті НТВ плюс Україна такої інформації поки немає.


 
ИгорьДата: П`ятниця, 20.09.2013, 17:26 | Повідомлення # 8
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Зміна параметрів налаштування формату мовлення деяких телеканалів 01.10.2013

Шановні абоненти!

Повідомляємо вам, що з 1 жовтня 2013 року зміняться параметри мовлення телеканалів: «RT» (арабська), «RT» (іспанський), «Вірменія ТВ», «ЛІДЕР ТВ - РФ», «OCEAN-TV», «Просвіта», «Перший освітній», «РТР-Планета», «5 канал (Україна)», «HTH».

Починаючи з 01.10.2013, зазначені канали будуть транслюватися у форматі MPEG 4. Це означає, що перегляд цих каналів буде можливий тільки на цифрових терміналах, які підтримують формат мовлення MPEG4, що забезпечують працездатність карт доступу.

Ознайомитися зі списком сертифікованого обладнання, що підтримує формат мовлення MPEG 4, можна в розділі "Обладнання".( на сайті компанії)

Власники застарілого, раніше сертифікованого обладнання, переглядати дані канали не зможуть з технічних обмежень, пов'язаних з неможливістю прийому сигналу у форматі MPEG4 і підтримки працездатності карт доступу з маркуванням «MPEG4» застарілим обладнанням.

Також будуть змінені параметри налаштування телеканалів: «ЖИВИ!», «ДОМАШНІ ТВАРИНИ», «Полювання та риболовля», «ID Investigation Discovery» ,«Euronews», «ПСИХОЛОГИЯ21», «Кінохіт», «Наше нове кіно». Формат мовлення (MPEG2) зазначених каналів не зміниться .

Процедури установки терміналів на нові параметри мовлення будуть повідомлені додатково.

 
ИгорьДата: П`ятниця, 20.09.2013, 17:33 | Повідомлення # 9
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нова неймовірна пропозиція НТВ-ПЛЮС - 70 якісних телеканалів за 5,00 грн в місяць

19 вересня 2013

1 листопада 2013 року телекомпанія НТВ-ПЛЮС, що входить до складу Газпром-Медіа Холдингу, запускає нову систему пакетування телеканалів для абонентів, що проживають в зоні мовлення супутника «Eutelsat W4/W7» (згідно з уніфікацією супутник Eutelsat 36А і супутник Eutelsat 36В) на території України. Нова пропозиція буде побудована на тематичних пакетах телеканалів, а розмір абонентської плати істотно знижений. Як і раніше, користувачі НТВ-ПЛЮС зможуть дивитися найбільш рейтингові канали у високій якості, але тепер за значно більш доступними цінами!

Більше 100 кращих російських і зарубіжних каналів, а також унікальні телеканали виробництва НТВ-ПЛЮС розподілені на кілька тематичних пакетів.

Основний пакет для підключення - «Лайт Україна» вартістю всього 19 рублів (близько 5,00 грн. по курсу НБУ). Пакет складається з 70 каналів різної жанрової спрямованості.

До основного пакету «Лайт Україна» можна підключити додаткові пакети: «Пізнавальний Україна» (19 каналів за 49 рублів (близько 12,50 грн.)), «VIP-Кіно Україна» (16 каналів за 49 рублів (близько 12,50 грн.)) і «Егоїст» (2 канали за 99 рублів (близько 25,00 грн.)).

Незалежно від наявності передплати на основний або додаткові пакети абоненти зможуть підписатися на самостійні пакети каналів «Наш Футбол» (2 канали за 149 рублів (близько 37,00 грн.)).

Пакети містять як канали в стандартній цифровій якості (SD), так і телеканали у форматі високої чіткості (HD).

Оформити передплату по новій системі пакетування каналів існуючі абоненти телекомпанії зможуть, починаючи з 10 жовтня 2013 року, а отримувати послуги - з 1 листопада 2013 року.
 
JavorivДата: Середа, 25.09.2013, 19:17 | Повідомлення # 10
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Каналів в пакеті «Стартовий» стане більше!

Шановні абоненти!

Раді повідомити, що з 1 жовтня 2013 року Пакет без абонентської плати «Стартовий»* поповниться новими телеканалами. На додаток до 16 телеканалів** передплатники Пакету отримають доступ до перегляду ще 6 телеканалів різної жанрової спрямованості:
«ТВ ЦЕНТР-Москва»
«Телеканал REN-TV»
«МУЗ»
НТК «ЗВЕЗДА»
«Домашний»
«МИР»
Таким чином, кількість телеканалів Пакету «Стартовий» збільшиться до 22, а вартість передплати залишиться колишньою - 600 рублів з урахуванням ПДВ за весь строк надання послуг.

Послуга з надання доступу до телевізійних каналів, що входять в Пакет «Стартовий», виявляється Абонентам, які оформили підписку на Пакет «Стартовий», протягом усього строку дії абонентського договору.

Пакет телеканалів «Стартовий» - прекрасна можливість познайомитися з послугами телекомпанії ВАТ «НТВ-ПЛЮС». Абонент може оформити підписку на цей Пакет без підключення до Основного пакету «Лайт Захід».

*Самостійний пакет телеканалів «Стартовий» доступний Абонентам Телекомпанії - фізичним особам, що проживають на території Російської Федерації в зоні прийому сигналу НТВ-ПЛЮС з супутників Eutelsat W4/W7 (згідно з уніфікацією супутник Eutelsat 36А і супутник Eutelsat 36В).

** «Первый канал», Телеканал «Россия-1», Телеканал «Россия-2», Телеканал «Россия-Культура», Российский Информационный канал «Россия-24», «Петербург – 5 канал», «Карусель», «Телекомпания НТВ», «НТВ-ПЛЮС Спорт Союз», «ТНТ», «Первый развлекательный СТС», «Закон ТВ», «Канал Disney», «Ю-ТВ», «Подмосковье», «ОТР».
 
ИгорьДата: П`ятниця, 27.09.2013, 10:26 | Повідомлення # 11
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Каналів в пакеті «Стартовий Схід» стане більше.

Раді повідомити, що з 1 жовтня 2013 року Пакет без абонентської плати «Стартовий Схід»* поповниться новими телеканалами. В доповнення до 15 телеканалів** передплатники Пакету отримають доступ до перегляду ще 3 телеканалів різної жанрової спрямованості:
«Телеканал REN-TV»
НТК «ЗІРКА»
«Домашній»
Таким чином, кількість телеканалів пакету «Стартовий Схід» збільшиться до 18, а вартість передплати залишиться колишньою - 600 рублів з урахуванням ПДВ за весь строк надання послуг.

Послуга з надання доступу до телевізійних каналів, що входять в Пакет «Стартовий Схід», надається Абонентам, які оформили підписку на Пакет «Стартовий Схід», протягом усього строку дії абонентського договору.

Пакет телеканалів «Стартовий Схід» - прекрасна можливість познайомитися з послугами телекомпанії ВАТ «НТВ-ПЛЮС». Абонент може оформити підписку на цей Пакет без підключення до Основного пакету «Лайт Схід».

*Самостійний пакет телеканалів «Стартовий Схід» доступний абонентам Телекомпанії - фізичним особам, що проживають на території Російської Федерації в зоні прийому сигналу НТВ-ПЛЮС з супутників Бонум-1 і DIRECTV-1R.

** «Перший канал», Телеканал «Росія-1», Телеканал «Росія-2», Телеканал «Росія-Культура», «Петербург - 5 канал», «Карусель», «Телекомпанія НТВ», «НТВ-ПЛЮС Спорт Союз», «ТНТ», «Перший розважальний СТС», «Закон ТВ», «Канал Disney», «Ю-ТВ», «РБК-ТВ», Російський Інформаційний канал «Росія-24».
 
ИгорьДата: П`ятниця, 27.09.2013, 10:30 | Повідомлення # 12
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«MTV» і «Nick Jr.»

Шановні абоненти!
Раді повідомити, що з 1 жовтня 2013 р. на платформі НТВ-ПЛЮС почнуть мовлення два нових канали - «MTV» і «Nick Jr.».
«MTV»
Молодіжний телеканал. Розваги на різні смаки. Популярні телепроекти, такі як «Бівіс і Батхед», «Тачку на прокачку», «Вагітна у шістнадцять» і новинки - «Голлівудські пагорби», «Пляж Royale». Новини музики та шоу-бізнесу, найактуальніші зарубіжні та російські кліпи, прем'єри музичного відео, мультсеріали для дорослої аудиторії, реаліті-шоу, концерти в прямому ефірі.
Час мовлення - цілодобово
Мова мовлення - російська
Пакети - Базовий, Базовий Плюс, Лайт Захід
Територія - РФ
«Nick Jr.»
Телеканал для дошкільнят. В ефірі - чудові, добрі, кумедні і корисні для малюків мультсеріали, які допомагають пізнавати навколишній світ, знаходити друзів, вчать захищати слабких. На телеканалі переважає оригінальний контент, вироблений ексклюзивно для бренду Nickelodeon: «Диво-звірята», «Фіфі і квіткові малюки», «Даша-мандрівниця», «Рорі. Пригоди гоночної машинки».
Час мовлення - цілодобово
Мови мовлення - російська, англійська
Пакет - Дитячий Захід
Територія - РФ
Про параметрах налаштування каналів буде повідомлено додатково.
Бажаємо вам приємного перегляду!
 
ИгорьДата: П`ятниця, 27.09.2013, 12:50 | Повідомлення # 13
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
НТВ-Плюс. Початок мовлення телеканалу «KidsCo Television Channel»
Logo
Шановні абоненти!

Раді повідомити, що з 1 жовтня 2013 року у складі пакетів каналів «Лайт Захід», «Базовий», «Базовий Плюс» почне мовлення телеканал «KidsCo Television Channel».

«KidsCo Television Channel»

Дитячий телеканал, що пропонує мультсеріали різних жанрів від найбільш відомих студій, - казкові, пригодницькі, комедійні, а також гумористичні передачі і популярні фільми. І малюки, і школярі знайдуть в програмі каналу те, що їх цікавить. Для любителів фантастики і пригод в ефірі - ексклюзивний блок SyFy Kids.
Мови мовлення - російська, англійська
Пакети - Базовий, Базовий Плюс, Лайт Захід
Територія - РФ

Про параметри налаштування каналів буде повідомлено додатково.

Бажаємо вам приємного перегляду!
 
ИгорьДата: Понеділок, 30.09.2013, 23:29 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Зміна параметрів налаштування формату мовлення деяких каналів 01.10.2013

Шановні абоненти!

Нагадуємо вам, що з 1 жовтня 2013 р. зміняться параметри каналів Amazing Life, RT (арабська), RT (іспанська), АРМЕНИЯ ТВ, OTP, Футбол, Euronews, Парк развлечений, ЛИДЕР ТВ, OCEAN-TV, ПРОСВЕЩЕНИЕ, Первый образовательный,5 канал (Україна) і HTH.

Також зазначені вище канали та канали Da Vinci, TV1000, TV1000 Action, TV1000 Русское кино, Viasat Explorer, Viasat History, Viasat Nature і Viasat Sport, починаючи з 01.10.2013, будуть транслюватися у форматі MPEG 4. Це означає, що перегляд цих каналів буде можливий тільки на цифрових терміналах, які підтримують формат мовлення MPEG4, і з картками з маркуванням MPEG4.

Власники застарілого, раніше сертифікованого обладнання, переглядати дані канали не зможуть з технічних обмежень, пов'язаних з неможливістю прийому сигналу в стандарті MPEG4 і підтримки карт доступу серії CWp застарілим обладнанням.

Ознайомитися зі списком сертифікованого обладнання, що підтримує формат мовлення MPEG 4, можна в розділі "Обладнання".

Також будуть змінені параметри налаштування телеканалів: «ЖИВИ!», «NatGeoWild», «ДОМАШНИЕ ЖИВОТНЫЕ», «Охота и рыбалка», «ID Investigation Discovery», Телеканал «Русский Иллюзион», Телеканал «Иллюзион+», Телеканал «ЕвроКино», «TВ-21М», «ПСИХОЛОГИЯ21», «Кинохит», «Наше новое кино».Формат мовлення (MPEG2) зазначених каналів не зміниться.

Увага!

Якщо ви приймаєте канали, використовуючи стандартні параметри налаштування цифрових терміналів, що входять до переліку, розміщеному на сайті Телекомпанії, на канали «НТВ-ПЛЮС», то перенастроювання вашого терміналу на нові параметри мовлення відбудеться автоматично. Для перенастроювання вам досить вимкнути і знову включити ваш термінал за допомогою пульта дистанційного керування.

Якщо ви приймаєте канали, використовуючи нестандартні параметри налаштування цифрових терміналів, що входять до переліку, розміщеному на сайті Телекомпанії, на канали «НТВ-ПЛЮС», або для приймання послуг ви використовуєте застаріле обладнання, що не підтримує функцію автоматичного оновлення, то рекомендуємо вам налаштувати термінал в режимі мережевого пошуку згідно інструкції по експлуатації, використовуючи нижче зазначені параметри.

Якщо ваш цифровий термінал не підключений до індивідуальної супутникової антени, а до кабельної мережі, і не перенастроївся автоматично в результаті вимикання та вмикання або, якщо вам потрібно налаштування цифрового терміналу з індивідуальним списком каналів, то для налаштування каналів ми рекомендуємо звернутися до установників вашого обладнання.

Нові параметри настройки каналів:

 
ИгорьДата: Вівторок, 15.10.2013, 13:49 | Повідомлення # 15
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Планова профілактика на каналах НТВ-ПЛЮС

Шановні абоненти!

Повідомляємо вам, що 16-го жовтня 2013-го з 2:00 години ночі до 10:00 години ранку за московським часом на каналах НТВ-ПЛЮС проводитимуться планові профілактичні роботи.

Перегляд каналів, замовлення послуги Кінодром та інтернет трансляцій, а також абонентські сервіси сайту в зазначений період часу будуть недоступні.

Будь ласка, прийміть вибачення за можливі незручності.
 
ИгорьДата: Четвер, 17.10.2013, 22:26 | Повідомлення # 16
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«НТВ-ПЛЮС СпортХит» - новий канал виробництва НТВ-ПЛЮС

Шановні абоненти!

Раді повідомити про початок мовлення нового спортивного каналу виробництва НТВ-ПЛЮС «НТВ-ПЛЮС СпортХит».
«НТВ-ПЛЮС СпортХит» увійде до складу пакетів телеканалів «Суперспорт Захід» і «Суперспорт» 19 жовтня 2013 р. і буде віщати як в стандартному цифровому форматі (SD), так і форматі високої чіткості (HD).

«НТВ-ПЛЮС СпортХит»/«НТВ-ПЛЮС СпортХит (HD)»

Телеканал «НТВ-ПЛЮС СпортХит» - це найактуальніші події зі світу спорту. Ліга чемпіонів, Ліга Європи, провідні європейські футбольні чемпіонати, найбільші турніри по інших видах спорту - тенісу, баскетболу, хокею, волейболу, плаванню, важкой атлетиці та багато чому іншому.

«НТВ-ПЛЮС СпортХит» - це канал цілодобового мовлення, доступний як у стандартній якості (SD), так і у форматі високої чіткості (HD). Завдяки каналу «НТВ-ПЛЮС СпортХит» вибір провідних спортивних змагань для абонентів Телекомпанії стає ще багатшим.
Мови трансляції - російська
Пакети - Суперспорт Захід, Супеспорт
Територія - РФ

Параметри для прийому сигналу:
«НТВ-ПЛЮС СпортХит»

Супутник: Eutelsat 36B
Транспондер: 4
Частора: 11785,02
Поляризація: кругова права
«НТВ-ПЛЮС СпортХит (HD)»

Супутник: Eutelsat 36B
Транспондер: 12
Частора: 11938,46
Поляризація: кругова права

Бажаємо вам приємного перегляду!
 
ИгорьДата: Четвер, 31.10.2013, 12:36 | Повідомлення # 17
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У «НТВ-плюс» змінився гендиректор

У ВАТ «НТВ-плюс» змінився гендиректор. Замість Олексія Куколевського це місце зайняв колишній перший заступник директора дирекції міжнародних відносин ВДТРК Ілля Сітковський, повідомляє прес-служба «Газпром-медіа». Таке рішення ухвалила рада директорів компанії 30 жовтня. Новий гендиректор вступив на посаду вже з 31 жовтня.

Ілля Сітковський з 2011 р. працював у ВГТРК і очолював НП «Росмедиаком». Куколевський керував «НТВ-плюс» з лютого 2011 р.
 
ИгорьДата: Середа, 13.11.2013, 21:42 | Повідомлення # 18
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Профілактика на каналах НТВ-ПЛЮС

Шановні абоненти!

Повідомляємо вас, що 14 листопада 2013-го року з 2:00 ночі до 05:00 години ранку за московським часом на каналах НТВ-ПЛЮС будуть проводитися профілактичні роботи.

Перегляд каналів, замовлення послуги Кинодром та інтернет-трансляцій, а також абонентські сервіси сайту в зазначений період часу будуть недоступні.

Будь ласка, прийміть вибачення за можливі незручності.
 
ИгорьДата: Понеділок, 18.11.2013, 23:26 | Повідомлення # 19
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Viasat Golf тестується на НТВ-Плюс

Logo

Російська супутникова платформа НТВ-Плюс на одному зі своїх транспондерів запустила мовлення каналу Viasat Golf, який незабаром офіційно з'явиться в мовленні оператора.Viasat Golf є новим на російському ринку.Канал буде сконцентрований виключно на гольфі і пропонувати турніри : PGA Tour, European Tour, Asian Tour , British Open.
Група MTG (бренд каналів Viasat) кілька місяців тому повідомляла , що Viasat Golf з'явиться разом з Viasat Sport HD дозволі на російському ринку ,але в НТВ-Плюс версія з'явилася в стандартному дозволі.
Канали Viasat доступні в Скандинавії (Норвегія, Швеція, Данія і Фінляндія), країнах Балтії (Литва, Латвія, Естонія), країнах колишнього Радянського Союзу (Молдова, Україна, Білорусь, Росія, Казахстан, Грузія, Вірменія, Азербайджан, Киргизстан ), Польщі, Румунії, Болгарії і Південній Африці.
Технічні параметри Viasat Golf:
EUTELSAT 36A (36°E)
tp. 28 (12,245 GHz, pol. R, SR: 27500, FEC: 3/4 DVB-S/QPSK)
 
ИгорьДата: П`ятниця, 29.11.2013, 22:03 | Повідомлення # 20
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Припинення мовлення каналу «KidsCo Television Channel»

Logo

Шановні абоненти!

Повідомляємо, що з 1 січня 2014 року телеканал «KidsCo Television Channel» виключається зі складу пакетів «Лайт Захід», «Базовий», «Базовий Плюс».

Приносимо вибачення за можливі незручності.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини САТ провайдерів » НТВ+ (Новини САТ провайдерів)
  • Сторінка 1 з 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика