МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Супутникове телебачення » Новини САТ провайдерів » Viasat Україна (Новини провайдера "Viasat Україна".)
Viasat Україна
ИгорьДата: Середа, 17.04.2013, 11:32 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo


Тільки новини супутникової платформи Viasat Україна



Viasat – відомий бренд, експерт у створенні та поширенні телевізійних каналів та передач. Viasat має понад 40 телеканалів власного виробництва, які поширюються в 24 країнах Західної та Східної Європи та Балтії. Загальна кількість телеглядачів телебачення Viasat у світі сягає 100 мільйонів.

З 2008 року супутникове телебачення Viasat стало доступним жителям нашої країни.
 
ИгорьДата: Середа, 17.04.2013, 11:46 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
Inter Media Group домовилася з Viasat про транслювании своїх телеканалів супутниковою платформою Viasat. Про це говориться в повідомленні Inter Media Group.

Viasat стала першою супутниковою платформою в Україні, яка буде транслювати канали що належать Inter Media Group -(«Інтер», НТН, К1, К2, «Мегаспорт», «Ентер Фільм», «Піксель», «MTV-Україна»).

«Це перший, але дуже важливий крок у дистрибуції каналів нашої медіа групи на супутникових платформах. Inter Media Group і далі буде розширювати співпрацю з усіма учасниками телевізійного ринку на законних і взаємовигідних умовах», - відзначила керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

Директор Viasat в Україні Оксана Ферчук підкреслила, що угода дозволяє її компанії консолідувати на своїй платформі всі національні телеканали України.

Viasat - ліцензований провайдер платного цифрового супутникового телебачення в Україні, є частиною Modern Times Group, міжнародної розважальної телерадіомовної групи, яка надає послуги платного і безкоштовного телебачення і радіо.
 
ИгорьДата: Середа, 12.06.2013, 00:28 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Нові телеканали на Viasat у форматі HD
Logo
З 11 червня Viasat починає трансляцію двох російських англомовних телеканалів у HD-якості: Russia Today (RT) і Russia Today Documentary (RTD).

RT - це інформаційний телеканал, який знайомить глядачів всього світу з російською точкою зору на світові новини та поточні події.

RTD - телеканал документальних програм, в основному, власного виробництва.

Телеканали доступні абонентам пакетів «Viasat Престижний HD» і «Viasat Престижний Преміум HD».
 
ИгорьДата: Вівторок, 05.11.2013, 16:58 | Повідомлення # 4
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом


Український канал Погода ТБ заявив про припинення супутникового мовлення з 4 листопада 2013 року. Отже, незабаром цей канал буде виключений із списку каналів Viasat.
 
ИгорьДата: Середа, 27.11.2013, 13:50 | Повідомлення # 5
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Viasat Ukraine: новий транспондер для промо каналу

Схоже, що найближчим часом відбудеться зміна технічних параметрів каналу Viasat Промо, що в даний час мовить з tp. B35 (12,380 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK) супутника ASTRA 4A (4,8 ГРАДУСІВ В.Д.). Паралельно з трансляцією на даній частоті запущено текст з іншого транспондера, tp. B36.

Viasat Промо - канал акцій та реклами української платформи Viasat Україна. Канал наближає тематику платних каналів, що входять до складу пропозиції, повідомляє про новини, акції і заохочує для того, щоб стати абонентом платформи. Viasat Промо надає послуги FTA.

Нові технічні параметри:
ASTRA 4A ASTRA 4A (4,8°E)
tp. B36 (12,399 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: Промо-Viasat
PID V: 7336 (MPEG-2/SD)
PID: 7337 (ukr)"
PCR PID: 7336
SID: 7335
PMT PID: 7335
Провайдер: -
Кодування: немає
 
ИгорьДата: Середа, 27.11.2013, 18:44 | Повідомлення # 6
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом

Зміни у трансляціях телеканалів Viasat!


Дитячий канал Kids Co оголосив про те, що з 1 січня 2014 року він припиняє свою трансляцію на території України. Канал присутній у пакеті Viasat з моменту запуску нашої платформи. На жаль, Viasat не може вплинути на рішення правовласників. А тому з 1 січня 2014 року канал залишає нашу платформу.

Зміни відбуваються також і з каналами Cartoon Network і TCM. З 1 січня 2014 дитячий канал Cartoon Network стає цілодобовим, а програми каналу ТСМ більше не транслюватимуться у нічному ефірі. Рішення було прийнято правовласником каналів – компанією TBS Європа Ltd. Таким чином, програми каналу ТСМ з 1 січня 2014 роки не будуть присутні в пропозиції Viasat.

Але є й гарні новини – незабаром Viasat планує включити до свого списку новий і яскравий дитячий канал Lale! Канал покликаний розвивати інтерес до навчання мови, історії та культури різних народів.

Ми піклуємося про вас і про ваших дітей і намагаємося транслювати найкращий матеріал. І канал Lale – черговий приємний подарунок для наших улюблених абонентів.
 
ИгорьДата: Вівторок, 03.12.2013, 23:29 | Повідомлення # 7
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Зустрічайте новий футбол !

З 1 грудня канали «Футбол» і «Футбол +» змінюють назви на «Футбол 1» і «Футбол 2»Українські вболівальники Viasat надалі зможуть в прямому ефірі стежити за ходом матчів національної Прем'єр-ліги, провідних європейських чемпіонатів, а також вболівати за улюблені клуби Ліги Чемпіонів УЄФА і Ліги Європи.
Крім прямих трансляцій яскравих футбольних поєдинків, канали «Футбол 1» і «Футбол 2» будуть транслювати ключові події футбольного світу: жеребкування провідних турнірів та церемонії нагородження кращих команд. Продовжиться також і розвиток власних аналітичних програм каналів, присвячених улюбленій грі мільйонів.

«Футбол 1» догступний у форматі SD, «Футбол 2» в SD і HD версіях.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 20.12.2013, 21:45 | Повідомлення # 8
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
"Футбол 2 HD" почав мовлення в пакеті Viasat Україна

Телеканал "Футбол 2 HD" розпочав мовлення на одному з транспондерів Viasat Україна супутника Astra 4A (4.8 ° E).

Телеканал включений в пропозицію української супутникової платформи Viasat і кодується системою умовного доступу Videoguard.

Технічні параметри:

Супутник: Astra 4A (4.8 ° E)
Частота: 12169 ГГц;
Поляризація: V;
SR: 27500;
FEC: 3/4;
Стандарт: DVB-S2/8PSK;
Кодування: VideoGuard.
 
ИгорьДата: Середа, 25.12.2013, 00:38 | Повідомлення # 9
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Lale в пакеті Viasat Україна

C 26 грудня у всіх пакетах Viasat прем'єра яскравого дитячого каналу Lale: № 462 у списку каналів!
У програмі каналу розважальні, пізнавальні, спортивні, ігрові та розвиваючі програми. Також Lale пропонує захоплюючі і забавні передачі про історію і культуру різних народів. Словом, ваші малюки не будуть нудьгувати вдома, якщо на екрані телевізора буде Lale. Канал транслюється на трьох мовах: українською, російською та кримськотатарською.
Сподіваємося, новий канал Lale подарує вашій родині багато приємних годин, проведених разом. А під час Новорічних свят це вдвічі приємніше!
 
ИгорьДата: Субота, 08.03.2014, 23:31 | Повідомлення # 10
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Кримський канал «Чорноморська ТРК» доступний на Viasat
Logo
Український інформаційно-розважальний канал «Чорноморська ТРК» доступний у всіх пакетах Viasat (№27 у ЕПМ). Актуальні та об'єктивні новини Криму в щоденному випуску служби новин «Хвиля», хроніка буднів чорноморського флоту в передачі «Відображення», кримінальні події тижня - «З місця подій» та інші інформаційні, пізнавальні та розважальні програми. Починаючи з появи каналу в грудні 1993 року, команда надає об'єктивну інформацію і створює нові проекти власного виробництва.

Ефірне мовлення «Чорноморська ТРК» призупинено.
 
ИгорьДата: Вівторок, 11.03.2014, 19:27 | Повідомлення # 11
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Дивись Discovery на повну!

З березня 2014 року телеканал Discovery Channel починає трансляцію в форматі 16х9. Це формат зображення, що відповідає формату сучасних телевізорів.
Перегляд каналів у форматі 16х9 відрізняється тим, що на екранах телевізорів відповідного формату (сучасні пласкі телевізори) зображення займає всю площу екрана.
Формат 16х9 підтримують 80% платних каналів, що входять у пакети Viasat, в тому числі кіно-канали групи TV1000, канали Футбол1 та Футбол2, а також всі HD-канали.
Сподіваємось, що згодом на цей сучасний формат зображення перейдуть й українські телеканали, переважна більшість яких поки що транслюються у форматі 4х3.
 
ИгорьДата: Четвер, 27.03.2014, 18:31 | Повідомлення # 12
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Первый канал. Всемирная сеть» та «РТР-Планета» вилучені з Viasat.

26 березня, згідно Ухвали Окружного адміністративного суду м. Києва, компанія «Торсат», яка являється дистриб’ютором телеканалів «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «Россия 24», «НТВ-Мир», призупиняє розповсюдження даних каналів в Україні.
У з’вязку з цим канали «Первый канал. Всемирная сеть» та «РТР-Планета» вилучені з Електронного програмного гіда Viasat. Доступ до програм цих каналів для абонентів Viasat призупинений на час розгляду позову Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо незаконності їхньої діяльності.
 
JavorivДата: Четвер, 12.06.2014, 10:19 | Повідомлення # 13
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Шановні абоненти!

Повідомляємо Вас про те, що канал «Футбол 2» несподівано припинив трансляцію HD версії каналу абонентам Viasat. Призупинення трансляції відбулось по ініціативі каналу. Viasat прикладе всіх зусиль для заміщення цього каналу більш популярними.

Дякуємо за розуміння.
 
ИгорьДата: Четвер, 12.06.2014, 23:59 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Чемпіонат світу з футболу в Бразилії 2014!
Це те, на що всі так довго чекали! Зустрічайте найважливішу подію цього літа – чемпіонат світу з футболу в Бразилії 2014! Цього тижня запрошуйте друзів і влаштовуйтеся якнайзручніше для перегляду суперматчів!
Розклад матчів на цей тиждень:

 

Дата

Час

Матч

Канал

12.06.2014

21:00:00

 Бразилія - Хорватія

Футбол2/ НТУ

13.06.2014

17:00:00

Мексика - Камерун

Футбол2/ НТУ

13.06.2014

21:50:00

Іспанія - Нідерланди

Футбол1/Україна

13.06.2014

0:20:00

Чилі - Австралія

Футбол1/Україна

14.06.2014

18:50:00

 Колумбія - Греція

Футбол2/ НТУ

14.06.2014

21:50:00

 Уругвай - Коста Ріка

Футбол1/Україна

14.06.2014

0:20:00

Англія - Італія

Футбол2/Україна

15.06.2014

18:50:00

 Швейцарія - Еквадор

Футбол2/НТУ

15.06.2014

21:50:00

Франція - Гондурас

Футбол 1/Україна

15.06.2014

0:55:00

Аргентина - Боснія та Герцеговина

Футбол 1/Україна

15.06.2014

3:20:00

Кот-д'Івуар - Японія

Футбол 1/ НТУ

 

 
ИгорьДата: Понеділок, 23.06.2014, 22:59 | Повідомлення # 15
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Еко ТБ» стає доступним!


Шановні абоненти!

З 17.06.14 перший український екологічний канал «Еко ТВ» став доступним у всіх пакетах Viasat, крім пакетів «Бізнес», «Бізнес Спорт», «Бізнес Стандарт» і «Бізнес HD».

Тепер ви зможете дізнаватися більше цікавого разом з пізнавальними програмами власного виробництва від «Еко ТБ» і рейтингових міжнародних каналів.

А також вашій увазі розважальні шоу, популярні серіали та дитячі мультфільми.
 
ИгорьДата: Четвер, 03.07.2014, 20:29 | Повідомлення # 16
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Меню-ТВ» припиняє мовлення!

Повідомляємо, що український канал «Меню-ТВ» (№270 в ЕПГ) припиняє мовлення з власної ініціативи.

У зв’язку з цим телеканал не буде присутній на платформі Viasat з 1 липня 2014 р.
 
ИгорьДата: Вівторок, 15.07.2014, 00:01 | Повідомлення # 17
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий канал на Viasat - 112!

У списку наших каналів поповнення! До вашої уваги український інформаційно-аналітичний канал 112. Отримуйте новини з усього світу та України з миттєвою аналітикою, експертною оцінкою у режимі on-line та non stop!
Телеканал 112 – телеканал, який оперативно та в прямому ефірі висвітлює масштабні події з різних куточків України.

Телеканал доступний у HD (№18 в ЕПГ) та SD (№19) версіях у всіх пакетах Viasat окрім «Бізнес».
 
ИгорьДата: Четвер, 07.08.2014, 18:25 | Повідомлення # 18
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Зупинка діяльності кримського каналу «Чорноморська ТРК»
Logo
Вимушені повідомити про припинення мовлення кримського каналу «Чорноморська ТРК», в тому числі для глядачів супутникового телебачення Viasat.

1 серпня 2014 року влада Криму заарештувала майно офісу та студії каналу в Сімферополі. Нажаль,враховуючи політичну ситуацію в Криму, ми не можемо назвати вірогідні терміни повернення «Чорноморська ТРК» в ефір.

Дякуємо за розуміння.
 
ИгорьДата: Субота, 16.08.2014, 19:04 | Повідомлення # 19
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Компанії «Viasat» оголошено попередження
Logo
ТОВ «ВІЖН ТБ» (торгова марка «Viasat») за результатами позапланової перевірки оголошено попередження. Відповідне рішення ухвалено на засіданні Національної ради 14 серпня у зв’язку з порушенням компанією Закону України «Про телебачення і радіомовлення».

Як засвідчив моніторинг, проведений 1 серпня, компанія ретранслює 118 каналів (за ліцензією 70), без дозволу в мережі ретранслюються 49 програм, не передбачених ліцензією.

Крім того, за даними моніторингу від 8 серпня, з’ясовано, що у відкритому доступі із супутника, який здійснює ретрансляцію, можна приймати лише російську програму TVCI. Трансляції програм «РТР-Планета» та «Россия-24» у відкритому вигляді на цьому супутнику не зафіксовано.

Як підтвердила директор компанії Оксана Ферчук, компанія не ретранслює жодного із заборонених російських каналів. Невчасне подання до регулятора документів на переоформлення ліцензії, що мало наслідком зафіксовані порушення, вона пояснила тим, що регулятор тривалий час не працював. На час розгляду питання товариство вже подало необхідні для переоформлення ліцензії документи.

Голова Національної ради Юрій Артеменко наголосив, що компанія є великим оператором, а тому має бути прикладом для інших. Відтак регулятор застосував санкцію «оголошення попередження» і зобов’язав ліцензіата протягом місяця усунути порушення.
 
ИгорьДата: Понеділок, 18.08.2014, 22:58 | Повідомлення # 20
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Russia Today HD, Russia Today Д і РБК виключені з Viasat

Шановні партнери!

З 14 серпня 2014 р. згідно з вимогами Національної ради щодо відключення російських каналів Viasat припиняє мовлення наступних каналів: Russia Today HD (№78), Russia Today Д (№245) та РБК (№80).

З повагою,
Команда Viasat
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини САТ провайдерів » Viasat Україна (Новини провайдера "Viasat Україна".)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика