МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Супутникове телебачення » Новини САТ провайдерів » Либідь ТБ (Новини провайдера "Либідь ТБ".)
Либідь ТБ
ИгорьДата: Вівторок, 09.04.2013, 10:58 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
Тільки новини супутникової платформи Либідь ТБ

На супутнику Eutelsat 36A/36B (W4/W7) 36.0°E почала тестування українська супутникова платформа Либідь ТБ. Як раніше повідомлялося «Либідь ТБ» очолив колишній президент «Триколор ТБ» В'ячеслав Мордачев

Запуск тестової трансляції супутникового оператора «Либідь ТБ» з супутника Eutelsat W7 відбувся у вересні 2011 року. Технологічним партнером проекту виступила російська корпорація General Satellite, яка є партнером найбільшої супутникової платформи Росії «Триколор ТБ». Тоді ж було оголошено, що комерційне мовлення «Либідь ТБ» почнеться в кінці 2011 року і абонентам запропонують пакети з «найпопулярніших українських та іноземних каналів за привабливими цінами».
 
ИгорьДата: Вівторок, 09.04.2013, 11:22 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Народне супутникове телебачення в Україні: запитання й відповіді
Logo
Наприкінці березня Mediasat писав про початок мовлення народного супутникового телебачення «Либідь ТБ» в тестовому режимі. Трохи більше як через тиждень у телеглядачів виникло багато питань, відносно роботи нового супутникового оператора. Команда «Либідь ТБ» систематизувала всі запити і підготувала відповіді на найбільш актуальні питання, опублікувавши їх на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook. Нижче ми наводимо запитання і відповіді на них - як є, без будь-яких редакторських правок.

Скільки каналів буде входити в пакет «Доступний»?
Ми розраховуємо на те, що в пакет народного цифрового телебачення «Либідь ТБ» увійдуть 55 каналів. На сьогоднішній момент йде юридичне оформлення взаємин з телеканалами. 15 квітня очікується, що в ефір вийдуть 28 телеканалів. Однак інформація може бути скоригована, так що просимо стежити за інформацією на офіційному Інтернет-ресурс «Либідь ТБ».

Скільки буде коштувати підключення до «Либідь ТБ»?
Підключення до народного цифрового телебачення «Либідь ТБ» передбачає купівлю у офіційного дилера компанії, рекомендованого до використання обладнання. Це супутникова тарілка, конвертор, ресивер або CAM-модуль і карта доступу. Вартість залишається на заявленому раніше рівні. При цьому просимо звернути Вашу увагу, всі ті, хто підключиться до «Либідь ТБ» до кінця 2013 року, отримають можливість безкоштовного перегляду пакету телеканалів «Доступний» протягом трьох років.

Як підключитися до «Либідь ТБ»?
Оформити заявку на підключення, зв'язавшись з Центром обслуговування абонентів, надіславши лист за адресою електронної пошти: support-lybid.tv.
В рядку «Тема повідомлення» необхідно вказати - «Підключення до «Либідь ТБ»».
У листі ми просимо Вас вказати - свої прізвище, ім'я і по-батькові, контактний номер телефону, а також Ваш повну поштову адресу, відповідно до якої Ви бажаєте здійснити підключення до пакета телеканалів «Либідь ТБ».
Знайти на Інтернет-ресурс компанії в розділі новини або на соцсторінках компанії інформацію про офіційних дилерів, що працюють у Вашому регіоні і зв'язатися безпосередньо з ними. Ми ведемо роботу про пошуку дилерів для роботи у Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківської, Чернівецькій, Закарпатській областях. Ми отримали кілька заявок від компаній, які виявили бажання стати нашими дилерами у вищевказаних областях. Як тільки закінчаться переговори, ми опублікуємо інформацію.

Чи може мій ресивер приймати «Либідь ТБ»?
Ми рекомендуємо використовувати для перегляду пакету телеканалів «Либідь ТБ» обладнання сертифіковане фахівцями компанії - супутниковий приймач LYBID 1002 і CAM-модуль «Либідь ТБ».
Безумовно, що обладнання, яке вже є у вас, також володіє можливістю прийому пакету телеканалів народного цифрового супутникового телебачення. Однак для того, щоб фахівці «Либідь ТБ могли дати точну відповідь, ми просимо вас вказати модель, марку і технічну характеристику вашого ресивера або телевізора. Заявку необхідно відправити за адресою електронної пошти: support-lybid.tv.
Просимо Вас вказувати технічні дані вашого обладнання якнайповніше, уникаючи фраз подібних «...у мене приймач Оріон...» або «...мені пропонують Openbox. Так от, він у Вас буде працювати...»
Чим швидше ви надасте повну інформацію про своє обладнання, тим швидше фахівці компанії зможуть відповісти на ваші запити.
З приводу спілкування! Давайте будемо взаємно коректними, розуміючи, що не помиляється той, хто нічого не робить. Ми робимо все можливе, щоб донести інформацію про «Либідь ТБ».
Ми будемо вдячні Вам за розумну і аргументовану критику та зауваження, які можна розцінювати, як дружню допомогу.
 
ИгорьДата: Середа, 10.04.2013, 20:56 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo
Повідомлення технічного відділу Либідь ТБ
Наш технічний відділ дав добро на використання наступних моделей ресиверів для перегляду Либідь ТБ. Це:
- Amiko 8240
- Amiko 8340
- Opticum X403
- Opticum X406
- Galaxy Innovation 2238
- Golden Media Wizard Р= HD
- Openbox S4 Pro+ HD
Ми розуміємо Ваше нетерпіння в очікуванні відповіді, а чи може Ваш ресивер працювати з нашою карткою доступу або CAM-модуль підійде до вашого ресивера або телевізора. Однак, погодьтеся, домовитися з виробником, отримати можливість офіційного тестування обладнання, вимагає часу і сил.
Технічний відділ Либідь ТБ закінчує роботу по створенню системи автоматичної обробки запитів. Але, впевнений, що живе і, головне, життєстверджуюче-позитивне спілкування між нами буде тривати і далі.
 
ИгорьДата: Субота, 20.04.2013, 21:24 | Повідомлення # 4
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo

Початок продажу модулів з картами доступу до Народного супутникового телебачення Либідь ТБ.

Для доступу до Либідь ТБ, крім модуля з карткою доступу, додатково знадобиться налаштована супутникова антена на супутник Eutelsat 36A/36B (W4/W7) (36.0°E) і супутниковий ресивер з шахтою під CAM-модулі.

Параметри доступу:

Eutelsat 36A/36B (W4/W7), 36.0°E
12169R,
DVB-S2/8PSK,
SR 27500,
FEC 3/4.

Стартувало мовлення з 14 телеканалів. На кінець квітня планується розширити список до 26 телеканалів, а до середини літа їх кількість повинна зрости до 55 каналів.

Перелік телеканалів на початок офіційного мовлення:
 
ИгорьДата: Субота, 18.05.2013, 13:57 | Повідомлення # 5
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Активація супутникового обладнання Либідь ТБ
Logo

Якщо Ви стали абонентом Либідь ТБ.
Після купівлі обладнання потребує активації, багато цікавляться - як це зробити?

Відповідаємо:
Активація обладнання проводиться дилером, який продав Вам обладнання;
Активація відбувається протягом двох годин з моменту подачі дилером заявки на активацію Вашого обладнання;
Абонент повинен сам повідомити дилеру свої дані необхідні для активації.

Компанія SatMarket є офіційним дилером Либідь ТБ і також проводить активацію обладнання Либідь ТБ для всіх бажаючих.

Ми з радістю активуємо Ваше обладнання (навіть якщо воно куплене не у нас) після заповнення Вами форми на активацію супутникового обладнання Либідь ТБ на сайті "Либідь ТБ"
 
ИгорьДата: Субота, 18.05.2013, 14:01 | Повідомлення # 6
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Либідь ТБ. Офіційно представляє!

Logo

Шановні абоненти!

Народне цифрове супутникове телебачення Либідь ТБ представляє Вашій увазі список телеканалів пакету «Доступний»:

- 1+1;
- 2+2;
- 24 канал;
- 5 канал;
- Загородная жизнь;
- Universal Channel;
- ICTV;
- M1;
- M2;
- MGM;
- Gulli;
- QTV;
- Tiji;
- Наш Футбол;
- НЛО-TV;
- Новий канал;
- НТВ мир;
- Кинолюкс;
- Плюс-Плюс;
- RTVi-Europe;
- СТБ;
- Тві;
- ТЕТ;
- Тоніс;
- ТРК Україна.
 
ИгорьДата: Четвер, 05.09.2013, 19:54 | Повідомлення # 7
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Футбол» і «Футбол+». Саме час підключатися!
Logo
У відповідь на численні питання, як з боку абонентів, так і представників медіа-груп, інформуємо про те, що телеканали «Футбол» і «Футбол+» будуть входити в пакет народного цифрового супутникового телебачення «Доступний» до 31 травня 2014 року.
Ці умови будуть актуальні для тих абонентів, які вже підключені або ж підключаться до Либідь ТБ до 31 грудня 2013 року.
Либідь ТБ постарається зробити все можливе, щоб телеканали «Футбол» і «Футбол+» і далі були доступні нашим абонентам.

Інформація про будь-які зміни або доповнення, що стосуються пакету телеканалів «Доступний», яка буде розміщена на офіційному сайті компанії.

Дякуємо за розуміння. Нагадуємо, що про всі зауваження або побажання, що стосуються роботи Либідь ТБ, ви можете повідомляти за адресою електронної пошти Центру обслуговування абонентів.
 
ИгорьДата: Вівторок, 24.09.2013, 21:06 | Повідомлення # 8
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
45 + 5 = пакет «Доступний»!

Шановні абоненти!

Либідь ТБ почав роботу по фіналізації пакету «Доступний», у якому до вже існуючих сорока п'яти телеканалів будуть додані ще п'ять.
Logo

Серед таких:
- RTG TV - чудовий, по своєму наповненню, телеканал подорожей, пізнань та відкриттів;
- Hіstory Channel - канал, що задовольняє будь-які потреби сучасної людини, що бажає знати про все цікаве;
- TVCІ - телеканал, що відрізняється потужним творчим потенціалом та збалансованим контентом, орієнтований на сімейний перегляд;
- Мисливець й Рибалка - телеканал для справжніх чоловіків, що дбають про сімейне вогнище та послідовників великого мистецтва полювання й рибальства;
- Cartoon Network - дитячий розважальний канал, що пропонує комедійні та пригодницькі мультсеріали.

Що ж стосується підняття телеканалів на транспондер, то технічний відділ компанії закінчує отримання устаткування, після чого розпочнеться його монтаж, тестування й, власне кажучи, запуск.
Про кінцеву дату запуску телеканалів говорити складно, але всі наші сили спрямовані на те, щоб нашим сьогоднішнім та завтрашнім абонентам, у самий найближчий час, стали доступні всі п'ятдесят телеканалів, що входять до пакету «Доступний» від народного цифрового супутникового телебачення Либідь ТБ.

З повним переліком телеканалів пакету «Доступний», ви маєте можливість ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Нагадуємо, що із усіх питань, що стосуються, як роботи Либідь ТБ, так і дилерів компанії, прохання звертатися до Центру обслуговування абонентів, надіславши на адресу електронної пошти центру свої зауваження, побажання та рекомендації.
 
ИгорьДата: Середа, 25.09.2013, 19:29 | Повідомлення # 9
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
25 вересня 2013 рік 16:10 Підняття телеканалів! Технічні роботи!
Logo
Шановні абоненти!

Повідомляємо вам, що 26 вересня 2013 року, о 10:00 за київським часом, на головній станції передавального комплексу Либідь ТБ розпочнуться роботи із підняття п'яти телеканалів на транспондері ER2.

Закінчення робіт заплановано на 27 вересня 2013 року, 15:00 за київським часом.
У зазначений період можливе періодичне відключення сигналів телеканалів.

Також повідомляємо вам про те, що телеканал "Кухня ТВ" перейде із транспондеру ER2 на ER24, а його місце посяде телеканал "Cartoon Network".

Після закінчення робіт із підняття телеканалів, рекомендуємо вам переналаштувати ваше кінцеве обладнання згідно інструкції до нього.

Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності. Ми зробимо все найнеобхідніше для якнайшвидшого виконання усіх необхідних робіт.

Нагадуємо, що із питань, що стосуються, як роботи Либідь ТБ, так і дилерів компанії, прохання звертатися до Центру обслуговування абонентів, надіславши на адресу електронної пошти центру свої зауваження, побажання та рекомендації.
 
ИгорьДата: Четвер, 31.10.2013, 22:58 | Повідомлення # 10
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
31 жовтня 2013 рік 19:30 Увага! Канали змінюють транспондери!
Logo

Шановні абоненти!

Повідомляємо вам, що у п'ятницю, 1 листопада 2013 року, в період з 10:00 до 18:00 відбудеться зміна телеканалів на транспондерах.

Телеканал "Охотник и Рыболов" перейде із транспондера ER2 на транспондер ER24.
Його місце на транспондері ER2 займе телеканал "КИНО ПЛЮС".

Приносимо свої вибачення за можливі незручності.
Либідь ТБ прагне стати ще краще, підтверджуючи свій статус народного цифрового супутникового телебачення.
 
JavorivДата: Середа, 13.11.2013, 23:31 | Повідомлення # 11
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом


Либідь ТБ. Профілактика на НТВ-ПлюсШановні абоненти!

Повідомляємо вам про те, що в четвер, 14 листопада, з 04 до 07 години за київським часом (з 02 по 05 за московським часом), на головній станції НТВ-Плюс відбудеться позачергова профілактика зі зняттям мовлення з супутника 36°.
Проведення профілактичних робіт викликано необхідністю реконфігурації мережевої інфраструктури системи компресії для підвищення стабільності її роботи і можливості підняття нових каналів.Телеканали, що знаходяться на платформі НТВ-Плюс і входять в пакет Либідь ТБ, в зазначений вище час, не будуть доступні для перегляду.
Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності.
 
ИгорьДата: Четвер, 05.12.2013, 20:15 | Повідомлення # 12
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
05 грудня 2013 рік 16:48 Увага! Обовлення програмного забезпечення LYBID 1002!
Logo

Шановні абоненти!

Повідомляємо вам про те, що нами підготовлена нова версія програмного забезпечення супутниковго пиймача LYBID 1002.
У версії 1.0.071 програмного забезпечення внесені зміни, що суттєво підвищують стабільність работи супутникового приймача.

Для того щоб завантажити прошивку, клікніть на посилання. (альтернативне посилання)

Щоб провести оновлення програмного забезпечення супутникового приймача, скористайтеся відповідною інструкцією. (альтернативне посилання).

Просимо звернути увагу на те, що після оновлення програмного забезпечення супутникового приймача LYBID 1002 версією прошивки 1.0.071, всі налаштування будуть скинуті до заводських, що буде потребувати його налаштування відповідно до інструкції Налаштування та експлуатація супутникового приймача LYBID 1002. (альтернативне посилання).

Увага! Процес оновлення програмного забезпечення супутникового приймача займає до 5 хвилин.
Прохання в процесі оновлення НЕ ВИМИКАЙТЕ супутниковий приймач та НЕ ВИЙМАЙТЕ USB -накопичувач , в іншому випадку програмне забезпечення супутникового приймача може бути пошкоджено.
У разі пошкодження програмного забезпечення - відновлення супутникового приймача проводитиметься в сервісних центрах, для чого вам слід звернутися до дилера, який продав вам обладнання.

Нагадуємо вас, що а всіма технічними питаннями ви маєте можливість звертатися до Центру обслуговування абонентів, надіславши на адресу електронної пошти центру свої зауваження, побажання та рекомендації.
 
ИгорьДата: Понеділок, 23.12.2013, 20:40 | Повідомлення # 13
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Шановні абоненти!

В даний час спостерігається відсутність телеканалів з транспондера ER2 (частота 11 747 MНz).
Причина - включення додаткового кодування.
 
ИгорьДата: Субота, 28.12.2013, 00:35 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Либідь ТБ. Шара скінчилася!
Logo

Трохи більше року тому, на прес -конференції, що була присвячена презентації Либідь ТБ, директор компанії Вячеслав Мордачьов поділився планами стосовно того, що проект народного цифрового супутникового телебачення , стане недорогою та якісною альтернативою нелегальному перегляду: «Більшість нормальних людей, за інших рівних умов, воліють перегляд легального телебачення офіційного оператора піратському».

А сьогодні Либідь ТБ не тільки найдоступніший оператор , що пропонує не тільки абонплату 40 гривень на РІК за 50 телеканалів, як і перший рік перегляду без будь-яких платежів, а й оператор, який почав реально протидіяти піратству. Причому протидіяти не на словах, а на ділі.
23 грудня 2013 року, на системі кодування EXSET, що забезпечує кодування перегляду телеканалів Либідь ТБ, ввімкнений захист від шарингу. Це перший випадок в Україні, коли оператор засмутив піратів, які поширюють шаринг, тим, що його канали більш не є доступними для нелегального перегляду із застосуванням даної технології.

На жаль, постраждали абоненти, які не здогадувалися про те, що підключаються до нелегального телебачення , тобто до шарингу, Таким абонентам ми протягаємо руку , пропонуючи придбати CAM-модуль, вставити його в наявний у них приймач та... стати легальним абонентом Либідь ТБ. А у якості бонусу, при підключенні до 31 грудня цього року, отримати ще й три роки перегляду пакета «Доступний» без додаткової оплати.

На наш погляд, немає кращого доказу надійності Либідь ТБ, аніж систематична та продуктивна робота на благо свого абонента.

І для скептиків, які вважають, що так дешево якісне цифрове телебачення коштувати не може: якщо оператор вкладає сили, час і гроші у підвищення якості своєї послуги – це може означати тільки одне - він прийшов надовго.

І це тільки початок, оскільки ми прагнемо всіх приємно здивувати ще раз, і можливо навіть встигнемо зробити це ще до Нового року.

Інформацію про придбання модулів умовного доступу Либідь ТБ, ви можете отримати у авторизованих дилерів компанії.

 
ИгорьДата: Субота, 28.12.2013, 00:37 | Повідомлення # 15
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Інтелектуальний телегід. На крок попереду реальності!
Logo

Лише пару тижнів тому, Либідь ТБ запустив сервіс абсолютно нового програмного телегіду EPG, що зробило для абонентів не потрібним використання газет і журналів із щотижневими телепрограмами.
Тиждень тому була запущена технологія протидії шарінгу, що сильно засмутила любителів жити за чужий рахунок, тобто піратів.
Вчора, на дружній зустрічі з експертами медіаринку та представниками його провідних компаній, був продемонстрований сервіс, що розроблений із використанням технології HBB. Це абсолютно новий вид сервісу - інтелектуальний телегід або IPG (Intellectual Program Guide).

 
ИгорьДата: Вівторок, 21.01.2014, 23:24 | Повідомлення # 16
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Шановні абоненти!
Інформуємо Вас про майбутні планові профілактичні роботи 22.01.2014 з 2:00 - 6:00 на платформі Либідь ТБ, Eutelsat 36 B, ER24 (частота 12 169 MHz).
У вказаний період часу можливі часткове або повне відсутність зображення і звуку.
 
ИгорьДата: Вівторок, 04.02.2014, 21:48 | Повідомлення # 17
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Шановні абоненти!
Logo
Повідомляємо вам, про те, що в середу, 05 лютого 2014 р., в період з 08:00 до 20:30 (за київським часом), на транспондері ER2 (частота 11 747 MHz), будуть проведені профілактичні роботи, під час яких можлива часткова або повна відсутність надання послуги.
Приносимо свої вибачення за можливі незручності.
 
ИгорьДата: Понеділок, 10.02.2014, 22:40 | Повідомлення # 18
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Увага! Профілактика на транспондері ER24!
Logo
Шановні абоненти!

Повідомляємо вам, що у середу, 12 лютого 2014 року, з 02:00 до 14:00 (за київським часом) на головній станції Либідь ТБ відбудеться планова профілактика зі зняттям мовлення на транспондері ER24 (частота 12169 МГц).

Телеканали, які перебувають на транспондері ER24 і входять в пакет Либідь ТБ, в зазначений вище час, для перегляду доступні не будуть.

Приносимо свої вибачення за незручності.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 14.02.2014, 22:54 | Повідомлення # 19
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Либідь ТБ! Пакет «Доступний» - 51 телеканал!
Logo

У пакеті «Доступний» відбудуться зміни на краще.
1 березня Либідь ТБ запропонує своїм абонентам 51 телеканал.

До вже існуючих телеканалів пакету додадуться:
- інформаційно-пізнавальний телеканал «РАДА», основою ефіру якого є прямі трансляції пленарних засідань, репортажі з парламентських комітетів, звіти про проведення прес-конференції та брифінгів депутатами Верховної Ради.
- перший на пострадянському просторі розважально-пізнавальний телеканал, ящо презентує виключно індійські кінофільми та телевізійні програми про Індію - «Индия ТВ».

Ми будемо намагатися робити все можливе, щоб і далі приємно вас дивувати. Либідь ТБ - коли все влаштовує!
 
ИгорьДата: Вівторок, 11.03.2014, 01:35 | Повідомлення # 20
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Повідомляємо, що у вівторок, 11.03 2014 р., з 01:30 до 05:00 (за київським часом), на каналах «Україна», «Футбол1», «Футбол2», «НЛО-ТБ» - будуть проводитися профілактичні роботи;

Середа, 12.03.2014 р., в період з 02:00 до 06:00 (за київським часом), на головному обладнанні, будуть проводитися профілактичні роботи, внаслідок чого, можливо повне або часткове відсутність сигналу.

Також в середу, 12.03.2014 р., профілактичні роботи будуть проводитися на:
- телеканалі «ICTV» з 10:15 - 11:15;
- телеканалі «СТБ» з 9:00 до 10:00;
- телеканалі «Новий канал» з 10:00 до 14: 00;
- телеканалі «Канал 24» з 08:00 до 14:00;

З повагою,
Либідь ТБ
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини САТ провайдерів » Либідь ТБ (Новини провайдера "Либідь ТБ".)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика