МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телеканалів недоступних на SAT TV (Новини каналів)
Новини телеканалів недоступних на SAT TV
ИгорьДата: Середа, 02.10.2013, 12:24 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом

Інформація про канали що не транслюються на Сат ТВ
 
ИгорьДата: Середа, 02.10.2013, 12:31 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Перший дитячий телеканал "Баластан" почав своє мовлення у Киргизстані
Logo
1 жовтня, Громадська телерадіомовна корпорація (ОТРК) запустила дитячо-освітній телеканал "Баластан". Це перший телеканал в республіці, який орієнтований на дітей дошкільного віку та учнів молодших класів від 7 до 15 років.

Офіційне відкриття першого дитячого телеканалу пройшло за участю дітей в святковій обстановці.

Основний контент каналу - освітні та пізнавальні передачі. Мовлення буде киргизькою та російською мовами.

Телеканал є єдиним інформаційним майданчиком для дітей і їх батьків, де ведучими програм будуть виступати самі ж діти. Будучи відкритим до співпраці з дошкільними, шкільними освітніми установами, а також дитячими творчими колективами Киргизстану, телеканал відіграє важливу соціальну роль у розвитку підростаючого покоління.
 
ИгорьДата: Понеділок, 25.11.2013, 21:07 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У Росії запустять «Телеканал Діда Мороза»
Logo

Сезонний тематичний канал «Телеканал Діда Мороза», популярний у Франції, в цьому році з'явитися і в Росії. Його запустить французька компанія Lagardere Group, відома дитячими телеканалами Gulli і TiJi, спільно з Universal Distribution.

Відмітна особливість «Телеканал Діда Мороза» (він же Santa Claus TV) в тому, що цей канал мовить всього 2 місяці в році - з початку грудня до кінця січня. Він присвячений різдвяним і новорічним святам, і всьому що з цим пов'язано - чарівним пригодам, подарункам, частуванням, новорічним ялинкам і, звичайно, Дід Морозу. Дітям канал подарує атмосферу свята, покаже передачі та мультфільми про новорічні свята, навчить робити чарівні подарунки своїми руками.

Канал буде доступний з 1 грудня ексклюзивно в мережі Ростелеком (50 канал) і Він-лайм ТБ (20 канал). Мова мовлення - російська. Обмеження за віком відсутні.
 
ИгорьДата: Середа, 27.11.2013, 11:31 | Повідомлення # 4
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Запускається дитячий спортивний канал SKChannel
Logo

Запускається новий дитячий спортивний канал Sport Kids Channel (Перший спортивний дитячий канал або SKChannel), - повідомляє інформаційне агенство “Башинформ”. Холдинг “ЮТВ-Медіа” запускає дитячий спортивний канал. На даний момент, діє сайт каналу SKChannel в якості дитячого новинного порталу, присвяченого спорту.

Контент каналу SKChannel буде присвячений футболу, хокею, баскетболу, тенісу, автоспорту і іншим видам спорту в Росії і в світі. Аудиторією каналу буде вікова категорія глядачів від 6 до 18 років.

Метою проекту SKChannel є освітлення і підтримка дитячого спорту, а також залучення молоді до спортивних занять. Також організатори проекту вважають, що новий телеканал сприятиме донесенню інформації про різнs видb спорту в регіоні.

Скоро почнуться зйомки телепередач і репортажів у форматі онлайн-телебачення для сайту SKChannel. Надалі, можливий поступовий перехід на кабельне мовлення.
 
ИгорьДата: Середа, 15.01.2014, 22:13 | Повідомлення # 5
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Туран, TV - новий канал подорожей в Казахстані
Logo
Прес-служба Міністерства індустрії і нових технологій Казахстану заявила, що з першого лютого жителі країни зможуть побачити новий телеканал - «Туран ТВ», який поки буде здійснювати тестове мовлення.

Спочатку канал буде мовити в складі кабельних платформ Казахстану - ID TV, «Отау ТВ» та «Алма-ТВ», а потім він стане доступним жителям всієї країни. Протягом наступних 2 місяців телеканал буде запущений по супутниковому ТБ.

Творці каналу переслідували таку мету: розвивати внутрішній туризм на території країни і просунути його перед проведенням всесвітньої виставки, яка буде проходити в Астані в 2017 році.

За попередніми даними «Туран ТВ» буде містити близько 80% передач власного виробництва, решта двадцять займуть художні телефільми і документальні стрічки. На сьогоднішній день телеканал відзняв понад півсотні передач.
 
ИгорьДата: Четвер, 30.01.2014, 00:18 | Повідомлення # 6
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий дитячий канал Girl Power незабаром почне мовлення
Logo
28 січня 2014 року під час виставки CSTB-2014 в Москві був представлений новий дитячий канал, цільовою аудиторією якого будуть дівчата до 12 років.

Основу пропозиції каналу, який отримав назву Girl Power, складатимуть анімаційні та художні фільми для цієї вікової групи. В даний час ведуться переговори з різними операторами платного ТБ у Росії. Girl Power також незабаром почне супутникове мовлення.

Цікаво, що російський канал Girl Power нагадує британський канал Pop Girl, який можна переглядати безкоштовно (FTA) з супутника Eutelsat 28A (28.5°E) на транспондері С4 (11.307 ГГц, пол. V, SR 27500, FEC 2/3; DVB-S/QPSK).

Мовник російського каналу Girl Power на даний момент залишається невідомим. Також не відома точна дата запуску каналу.
 
ИгорьДата: Середа, 21.05.2014, 23:45 | Повідомлення # 7
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Буде новий ТВ канал для російської анімації
Logo

У Росії з'явиться новий федеральний канал для дитячої та сімейної аудиторії. У передачах якого ви знайдете російські мультфільми. Існуючий канал Karusel, який має однакову тематику, залишиться на ринку.
Про плани розповів директор студії мультиплікаційних фільмів " Союзмультфільм " Андрій Добрунов:" Зараз ми готуємо матеріали, розробляємо концепцію і ще раз найближчим часом ми будемо обговорювати цю ідею в міністерстві. Остаточної концепції ще немає"
Добрунов хотів би щоб канал був лише для дітей і пропонує, щоб в передачах транслювалися колекції студії " Союзмультфільм", сучасна російська анімація, дитячі інформаційні програми і інші програми,що відповідають потребам дітей і підлітків.

В даний час на російському ринку працює близько 20 дитячих каналів, з яких 7 російських, і тільки один Karusel доступний для більше ніж для 80% глядачів по всій Росії у вільному доступі.
Канал знаходиться в першому мультиплексі цифрового телебачення DVB-T.
 
ИгорьДата: Вівторок, 10.06.2014, 17:47 | Повідомлення # 8
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Україні відкрилося он-лайн телебачення азербайджанської діаспори
Logo
В Україні відкрилося он-лайн телебачення азербайджанської діаспори - Diaspora TV, засновником якого виступає Об'єднана діаспора азербайджанців України.

Як повідомили Vesti.Az в прес-службі Держкомітету по роботі з азербайджанською діаспорою, телеканал буде діяти 18 годин на добу, кожні три години будуть передаватися випуски новин, підготовлені студентами-журналістами українських університетів. Служба новин буде співпрацювати з такими провідними компаніями, як CNN, Reuters і BBC.

Передачі нового телеканалу будуть спрямовані на висвітлення різних сторін життя Азербайджану і діяльності зарубіжної азербайджанської діаспори. Планується, що передачі на Diaspora TV будуть виходити в ефір азербайджанською, російською, українською, англійською мовами.

Телеканал має намір співпрацювати з провідними дистриб'юторськими компаніями.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 04.07.2014, 13:25 | Повідомлення # 9
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий регіональний телеканал почав мовлення в Бресті
Logo
У Бресті розпочав мовлення телеканал СІТІ (Сучасні інтерактивні телевізійні інновації). СІТІ мовить на частоті 239,25 МГц щодня з 18:00 до 24:00 у аналоговому, цифровому й IPTV-форматах.

Зараз канал ретранслює ліцензійні пізнавально-розважальні програм і художні фільми. Але вже в найближчих планах виробництво власного контенту.

Як розповів «Вечірньому Бресту» директор телеканалу Іван Зищук, у вересні планується запуск передачі на кшталт «Модного вироку», тільки з брестським акцентом. Експерти в області моди і стилю будуть відвідувати брестські салони краси і магазини одягу.

Також буде представлений рекламно-інформаційний проект з аналізом нових товарів і послуг в місті. Наступним власним телепроектом повинна стати інтерактивна програма привітань.
 
ИгорьДата: Вівторок, 05.08.2014, 20:18 | Повідомлення # 10
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У США, перший канал для атеїстів - Atheist TV
Logo
В США запущений перший телеканал, присвячений атеїстам - Atheist TV. Канал вже має підтримку в країні, в тому числі і в людей, що не вірять в Бога, і мають труднощі в суспільному визнанні.
- Є деякі речі, які повинні бути вимовлені вголос, і ви повинні їх захищати, навіть якщо вони не популярні. До всіх скритих атеїстів: ви не одні, ви заслуговуєте на рівність, - заявив президент організації American Atheists, Девід Сільверман.
 
ИгорьДата: Четвер, 14.08.2014, 00:40 | Повідомлення # 11
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Казахстан планує канал етнічної дружби.
Logo

Казахстан планує запустити новий телеканал ,який буде сконцентрований на всіх національностях і розвитку дружби між етнічними групами. З відповідною ініціативою вийшов представник Союзу татар і башкир Казахстану. Новий канал має транслюватися під назвою Бірлік, і повинен бути запущений в наступному році, коли вся країна буде відзначати 20-річчя Асамблеї Народу Казахстану.
 
ИгорьДата: Четвер, 14.08.2014, 23:39 | Повідомлення # 12
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий телеканал про полювання стартує у всьому світі з 1 вересня

Телеканал Hunting-Action, присвячений полюванню і риболовлі, починає мовлення по всьому світі з 1 вересня, трансляція буде йти через інтернет по протоколу HLS, повідомляє компанія "ВОДТВ", дистриб'ютор каналу в Росії і СНД.

Головна особливість каналу - майже повна відсутність "балакучих голів" і студійних обговорень полювання - переважну частину ефірного часу буде займати сам процес полювання в його природному вигляді. "Hunting-Action дає можливість пополювати в різних куточках планети: в нетрях Африки, в лісах Гасконі, в тропіках Південної Америки або в Екваторіальній Гвінеї.
Це не тільки розважальний, але і пізнавальний канал", - наголошується в повідомленні. Як заявляють творці Hunting-Action, що на каналі будуть показувати не тільки професійно зняті програми, але і відео, зроблені самими мисливцями - як професіоналами, так і аматорами.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 12.09.2014, 00:52 | Повідомлення # 13
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий телеканал про кулінарію в Чехії.

З жовтня на чеському телевізійному ринку повинен з'явитися новий безкоштовний телеканал, присвячений кулінарії, назва якого «Mnam TV».

Телеканалом «Mnam TV» буде керувати британська телекомпанія «Nordic Life». Мовник хоче добитися в Чехії частки близько 3%. У перші кілька місяців в ефір виходитимуть, в основному, покупні передачі, але з часом до 50% збільшиться кількість власних передач, зйомки яких будуть проходити у двох містах: Празі та Братиславі.

«Mnam TV» буде доступний по всій Чехії в наземній мережі цифрового телебачення. З'явиться також в реченні супутникових операторів, IPTV і кабельних мережах.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 17.10.2014, 20:13 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канал для собак дебютує в Європі
Logo

Більш ніж через рік після запуску каналу DOGTV в США, відправник каналу для собак підписав перший контракт з німецькою мережею, кабельного телебачення Deutsche Telekom, на трансляцію в Європі . Канал DOGTV, який повністю присвячений собакам, повинен розпочати мовлення в IPTV Entertain. Відправник обіцяє, що найближчим часом з'явиться на ринках Великобританії, Ірландії і Франції.
DOGTV-це цілодобовий канал, який допомагає ефективно доглядати за собаками,що залищилися в будинку, пропонуючи програми, розроблені спеціально для їх очей і вух.


 
ИгорьДата: Неділя, 19.10.2014, 11:26 | Повідомлення # 15
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал КПРФ отримав ліцензію на мовлення
Logo
Телеканал КПРФ «Красная Линия» отримав ліцензію на мовлення, повідомляє ТАСС з посиланням на лідера партії Геннадія Зюганова.

Виступаючи на пленумі партії, Зюганов пообіцяв, що «Красная Линия» незабаром розпочне мовлення по всій країні. В даний час телеканал цілодобово можна дивитися в Інтернеті.

«Головна мета проекту - стати джерелом інформації і дискусійним майданчиком для розумних, мислячих людей, небайдужих до того, яким шляхом буде розвиватися Росія і світ в найближчі роки», - йдеться на сайті телеканалу. В основному ефірний час «Красной Лини» зайнято документальними фільмами власного виробництва, політичними ток-шоу, а також інтерв'ю з політиками, економістами та громадськими діячами.

Нагадаємо, в січні поточного року ліцензію на мовлення власного телеканалу отримала ЛДПР. Протягом року ЛДПР-ТВ віщав в Інтернеті, а з 1 січня почав кабельне та супутникове мовлення.
 
ИгорьДата: Понеділок, 17.11.2014, 22:53 | Повідомлення # 16
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий молодіжний канал в Узбекистані
Logo

12 листопада поточного року в Узбекистані почалися тести нового каналу Mening Yurtim (MY5). Доступ до каналу має більш ніж 5 млн. жителів, Ташкента та області . Канал 20 годин на день пропонує телевізійні програми для молоді.
«M» і «Y» - перші літери слів «Mening Yurtim». MY - в перекладі з англійської означає «мій». «Моїм» називають те, що подобаються, те, що люблять. Як стверджують засновники, використання в логотипі такої абревіатури ще більше зблизить телеканал з сучасною аудиторією. Символ успішно виконаної роботи, позитивна цифра «5» - вагомий додаток до медіа-бренду «MY5». До речі, саме «5» знаходиться в самому центрі ТВ-пульта.

MY5 транслюватиме інформаційні, культурно-освітні, розважальні та музичні програми. Музичні передачі будуть опиратися на класичні та сучасні композиції. Глядачі побачать також спеціальні документальні фільми про історію Узбекистану,художні фільми, серіали, мультфільми національної і світової кінематографії. У розважальній частині можна розраховувати на різні програми за участю зірок естради, кіно, театру та спорту.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 24.04.2015, 22:19 | Повідомлення # 17
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Пробне мовлення каналу «Музсоюз»

Logo

Російський ринок дочекався православного музичного телеканалу, який вже веде пробне мовлення.

Його назва - «Музсоюз». Він створений на основі вже існуючого телеканалу «Союз». Ефір буде складатися передусім з музичних роликів і концертів православних виконавців та фольк-гуртів. Сьогодні в Росії працюють десятки музичних телеканалів, проте концепція «Музсоюза», в основі якої лежать традиції православної культури, буде відрізняти його від інших телеканалів.

Поки перегляд «Музсоюза» можливий тільки в інтернеті і на додатку «Смарт-ТВ». Згодом телеканал збирається вийти на супутник, а також потрапити в кабельні мережі.
 
ИгорьДата: Середа, 29.04.2015, 22:51 | Повідомлення # 18
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У травні запуск «Barrandov Plus»

Logo
Чеська телекомпанія «Barrandov» запустить 16 травня свій черговий телеканал - «Barrandov Plus».

Слоган нового телеканалу: «Пізнати непізнане». На ньому будуть поєднуватися мультсеріали (денний ефір) і документальні фільми (вечірній ефір). Це буде вже третій телеканал чеського мовника.

Другий його телеканал «Kino Barrandov» стартував 18 квітня. На жаль, супутникового мовлення у нього поки що немає, поширення тільки в ефірному телебаченні в Чехії, в місцевих кабельних мережах і послуги IPTV. Планується в майбутньому включити «Kino Barrandov» в пропозицію платформи «Skylink» на супутнику Astra 3B» (робоча позиція 23,5°E), однак конкретні терміни невідомі.

«Barrandov» збирається запустити ще четвертий, музичний телеканал «Barrandov Muzika». Це має відбутися ще в поточному році.
 
ИгорьДата: Вівторок, 30.06.2015, 20:44 | Повідомлення # 19
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий канал Yun!Q з серпня в Німеччині та Швейцарії

Logo

У понеділок, 3 серпня 2015 о 17:00 в Німеччині та Швейцарії почне мовлення новий, некодований канал Yun!Q.

Цільовою групою нового каналу є молоді люди у віці від 14 до 39 років. Yun!Q буде зосереджуватися переважно на соціальних медіа.

Між 16:00 і 21:00 на каналі Yun!Q будуть транслюватися в прямому ефірі програми власного виробництва. Телеканал буде виробляти програми такої тематики, як інформація, інтерв'ю, знаменитості і розваги, музика, фільми і серіали, мода, спорт, шоу та багато іншого.

Канал Yun!Q буде поширюватися в Німеччині та Швейцарії через мережу IPTV Zattoo. Крім того, Yun!Q буде доступним 24 години на добу в Інтернеті в режимі live stream. Канал також має з'явитися в пропозиціях кабельних операторів.
 
ИгорьДата: Вівторок, 15.09.2015, 10:05 | Повідомлення # 20
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD

Logo

З 1 вересня в Україні розпочав мовлення телеканал Music Box HD. Про це повідомляє піар-агенція PR Batteries.

Music Box HD - музичний канал, який дублює ефір телеканалу Music Box UA у форматі високої чіткості (HD). Всі нові відеокліпи, зняті після 2010 року, та програми власного виробництва телеканалу транслюються у форматі Full HD. При цьому кліпи, які були зняті у форматі 4:3, переводяться у формат HD з покращеною якістю.

Логотип телеканалів Music Box UA та Music Box HD однаковий - анімований зі спливаючим написом HD.

«Вже з вересня канал Music Box є доступним у всіх преміум-пакетах кабельних операторів в форматі високої чіткості Full HD. Якість мовлення Music Box HD - це не просто HD з роздільною здатністю 720, а повноцінне Full HD з роздільною здатністю 1920х1080», - каже програмний директор Music Box Сергій Кобель.

Побачити Music Box HD можна в кабельних мережах України. Сигнал буде надаватися операторам кабельного телебачення через IP-мережу. У свою чергу, SD-версія Music Box UA залишається доступною в кабельних мережах України та на супутнику AMOS 2.

Нагадаємо, що супутниковий телеканал Music Box UA розпочав мовлення в грудні 2007 року. З вересня 2013 року він перейшов у формат широкоекранного мовлення 16:9.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телеканалів недоступних на SAT TV (Новини каналів)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика