МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телеканалів недоступних на SAT TV (Новини каналів)
Новини телеканалів недоступних на SAT TV
ИгорьДата: Середа, 02.10.2013, 12:24 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом

Інформація про канали що не транслюються на Сат ТВ
 
ИгорьДата: Вівторок, 06.10.2015, 16:16 | Повідомлення # 21
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Life78» запущений в Санкт-Петербурзі

Logo

5 жовтня в Санкт-Петербурзі стартував новий місцевий телеканал «Life78».

На «Life78» немає і не буде федеральних новин. Глядачів чекає виключно місцева інформація, що цікавить жителів Петербурга. Телеканал цілодобово буде розповідати про найважливіші для регіону події. Для глядачів буде працювати молодий, амбіційний колектив.

«Life78» вийшов на колишній частоті телеканалу «100ТВ».
 
ИгорьДата: Понеділок, 04.01.2016, 21:17 | Повідомлення # 22
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У Росії незабаром почне мовлення новий канал ТБ Анекдот
Logo
В січні 2016 року в Росії буде запущено новий телеканал Анекдот ТВ.

Запуском каналу управляє мовник Фенікс-Твер. Новий канал буде транслюватися цілодобово. Тестове мовлення, як очікується, розпочнеться найближчим часом.

Російська компанія Фенікс-Твер вже має два платних телеканали: Фенікс+Кіно, присвячений російському кіно, який був запущений в 2007 році і телеканал Оружие, який присвячений зброї і був запущений в 2010 році.

Судячи з промо-ролика про канал Анекдот ТБ, який з'явився на популярному відеопорталі YouTube, пропозиція нового каналу буде складатися з різних приколів і анекдотів.
 
ИгорьДата: Понеділок, 11.01.2016, 19:42 | Повідомлення # 23
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Азербайджанський «ATV» в HD
Logo
Azad Azerbaijan Broadcasting Company запустив HD-версію свого основного телеканалу ATV.

Приватний телеканал «ATV» працює з грудня 2000 року. Він пропонує телеглядачам розважальні передачі та популярні серіали. HD-версія поки що доступна лише жителям Баку, а також Апшеронського півострова. Супутникового мовлення у «ATV HD», на жаль, немає. Про плани виведення HD-версії на супутник поки що не повідомляється.

Тільки SD-версія поки що доступна з супутника. Використовуваний для трансляції супутником «Azerspace-1» (позиція 46°E)сигнал, передається в Центрально-Азіатському промені.
 
ИгорьДата: Четвер, 21.01.2016, 17:43 | Повідомлення # 24
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Воля» запускає дитячий кіноканал
Logo
Найбільший провайдер кабельного та інтерактивного телебачення в Україні «Воля» 1 лютого запускає власний дитячий кіноканал «Воля Cine+ Kids», повідомляє Mediasapiens.
Аудиторія нового каналу - діти та підлітки віком 5-15 років. В ефірі каналу будуть мультфільми й повнометражні фільми для дитячого та сімейного перегляду.
Іноземні фільми й мультфільми будуть озвучені російською мовою, але в ефірі мовника планується чотири години на добу української анімації.
 
JavorivДата: Понеділок, 14.03.2016, 23:22 | Повідомлення # 25
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Австрії скоро з'явиться oe24.tv Live
Logo

Медіагрупа Osterreic» планує запустити на австрійському ринку власний телеканал, майбутня назва якого oe24.tv Live.

Медіагрупа Osterreich відома насамперед завдяки газеті з однойменною назвою. На інформаційній базі редакції цієї газети і буде запущений телеканал. Запуск запланований на середину березня. Спочатку oe24.tv Live буде здійснювати мовлення буде лише в інтернеті. З часом планується мовлення у пакетах супутникових платформ, в кабельних і мобільних мережах.

Майбутній oe24.tv Live крім новинних передач і ток-шоу запропонує глядачеві також концерти і ряд розважальних передач.
 
JavorivДата: Неділя, 03.04.2016, 13:44 | Повідомлення # 26
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
В Росії стартував дитячий канал Смайлик

Logo
Російський телевізійний ринок поповнився 1 квітня новим дитячим платним телеканалом Смайлик.

Проект адресований дітям від 3 до 12 років. Багата ефірна сітка Смайлика складається з фільмів, мультфільмів, казок і тематичних передач власного виробництва. Смайлик пропонує передачі,що несуть традиційні цінності і зрозумілі будь-якій дитині.

Поки що Смайлик передається виключно за технологією IP і в цій технології можуть отримувати його в HD всі зацікавлені оператори. Вихід Смайлика на супутникові платформи очікується трохи пізніше, у другій половині року, супутникове мовлення буде в SD.
 
ИгорьДата: Неділя, 24.07.2016, 09:03 | Повідомлення # 27
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Башкортостані почалося мовлення нового телеканалу 102ТВ

Logo

З 1 липня 2016 року у мережах кабельного телебачення на території Башкортостану почалося мовлення нового телеканалу - 102ТВ, який зараз також доступний у мережах інтернет-телебачення (IPTV), а також в цифровому пакеті Башинформсвязь (Баштелл). Про це йдеться в повідомленні "Асоціації телерадіомовників Башкортостану", яка і була ініціатором запуску нового каналу.

Відзначається, що незабаром 102ТВ також ввійде в пакети "КристаллТВ" і "Уфанет". Також планується почати трансляцію в інтернеті. В даний момент ведеться розробка фірмового бренду телеканалу, концепції мовлення, а також формування ефірної сітки програм на новий телевізійний сезон. Вже зараз про свою участь у підготовці та формуванні сітки мовлення заявили багато муніципальних телестудій: "Альшей-ТВ", "Калтасы-ТВ", "Сибай-ТВ", "Акьяр-ТВ", "Кугарчи-ТВ", "Баймак-ТВ", "Чекмагуш-ТВ" та інші телекомпанії республіки. Зараз в ефірі "102ТВ" транслюється регіональний контент, а також програми інформаційно-музичної та розважальної тематики.

Сам запуск нового телеканалу приурочений до 85-річчя початку регулярного телемовлення в Росії і присвячений оголошеному Року Російського Кіно.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 05.08.2016, 17:24 | Повідомлення # 28
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Узбекистані вийшов в ефір новий телеканал Milliy
Logo
4 серпня в 16:00 розпочалося тестове мовлення нового телевізійного каналу Milliy (MTV).

Канал веде мовлення 17 годин на добу - з 7:00 до 23:00.

MTV буде показувати популярні кліпи узбецьких і зарубіжних зірок, ексклюзивні розважальні програми і ток-шоу, хіт-паради, концерти, високоякісні художні фільми і лінійку зарубіжних і вітчизняних серіалів.

В ротації каналу будуть представлені пісні на будь-який смак і вік. Крім того, в програмній сітці MTV транслюватиме цикли науково-популярних програм.
 
ИгорьДата: Неділя, 18.09.2016, 15:47 | Повідомлення # 29
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
В Киргизстані стартував Перший інформаційний канал.

Logo
У Киргизстані стартував перший цілодобовий інформаційно-аналітичний канал Ала-Тоо 24. Проект запустила громадська телевізійна і радіомовна корпорація KTRK.
Редакція Ала-Тоо 24 знаходиться в будівлі, з якої в 1958 році розпочалося мовлення першого киргизького радіо і телебачення.
Будівлю телеканалу повністю відреставровано, замінені всі комунікації, а також встановлено сучасне обладнання.

24 години на добу, всі бажаючі зможуть дізнаватися про важливі події, що відбуваються в країні і світі. Мовлення буде здійснюватися киргизькою та російською мовами.

 
ИгорьДата: Неділя, 18.09.2016, 17:30 | Повідомлення # 30
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Релігійний канал на фарсі стартував з Саудівської Аравії
Logo
Саудівська Аравія запустила телеканал на фарсі, який присвячений одному з стовпів ісламу, Хадж. Ідея виникла після напруги з Іраном щодо щорічного паломництва. Канал передає всі ритуали і молитви, які проходять в мечеті аль-Масджид Аль-Харам в Мецці.

Як заявив саудівський міністр інформації і культури Адель аль-Turaifi, новий канал призначений для перськомовних глядачів, яких у світі живе 130 млн чоловік.

Саудівська влада виділили 64 тис. місць для паломників з Ірану, але жоден з них не відбуде Хадж цього року. Причиною стало одностороннє рішення з метою забезпечення безпеки та запобігання паніки, яка мала місце в минулому році, і в якій загинуло понад 2300 осіб.

Новий канал Саудівської Аравії веде мовлення на хвилях радіо в Ірані, Іраку і Афганістані, а також шляхом онлайн через мобільний додаток. Хадж-один із п'яти стовпів ісламу, який кожен повноцінний мусульманин повинен виконати хоча б один раз в житті
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Новини телеканалів недоступних на SAT TV (Новини каналів)
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика