МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 18
  • 19
  • »
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Українські та російськомовні канали на Сат ТБ (Новини каналів)
Українські та російськомовні канали на Сат ТБ
ИгорьДата: Четвер, 19.09.2013, 09:59 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом

Інформація про українські,білоруські та російські канали на Сат ТВ
 
ИгорьДата: Четвер, 19.09.2013, 10:08 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Nasch TV остаточно закінчив мовлення на супутнику EUTELSAT HOT BIRD 13D (13°E)
Logo

Російськомовний канал Nasch TV остаточно закінчив мовлення на супутнику EUTELSAT HOT BIRD 13D (13°E). Останні кілька тижнів замість регулярного показу глядачі могли бачити карту оператора RRsat, на якій була інформація про тимчасове припинення емісії з технічних причин . Зараз на місці карти можна приймати 24-TV - новий канал з Німеччини російською мовою .

24-TV працює безпосередньо з Німеччини,як і колишній Nasch TV. На теперішній момент ще передчасно говорити про програмні послуги, оскільки вони можуть змінитися - канал поки знаходиться у фазі тестів . Актуальні рамки складаються в основному з програм про спогади з минулого . Ведуться вони російською мовою . Крім цього вистачає блоків телезакупок . Вони ведуться німецькою мовою . А також демонструються російські фільми.
Nasch TV почав мовлення 1 квітня 2012 року. Основними передачами були програми російського приватного телебачення TNT, в т.ч. популярні в Росії реаліті-шоу "Дом-2", гумористичні програми "Comedy Club" і "Comedy Women" та серіали.

Технічні параметри:
Eutelsat Hot Bird 13D (13°E)
тп. 115 (10,815 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 5/6, DVB-S/QPSK)

ID: 24-TV
PID V: 2014 (MPEG-2/SD)
PID A: 3014
PID PCR: 2014
SID: 17314
PID PMT: 1014
Provider: RRSat
Кодування: немає
 
ИгорьДата: Четвер, 19.09.2013, 21:59 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал “Жива природа” з жовтня почне супутникове мовлення
Logo
Кабельний телеканал “Жива природа HD”, запущений в серпні цього року, з 1 жовтня почне мовлення з супутника Horizons 2. Таким чином канал розширить територію свого мовлення з поточних 9 міст Росії до федерального рівня.

Варто відзначити, що це перший випадок виходу на федеральний рівень телеканалу, запущеного не найбільшим кабельним оператором (“Жива природа HD” створений компанією “Уфанет”), в той час як створення такими операторами телеканалів, дистриб'ютором яких в кабельні мережі - далеко не одиничний випадок.

Нагадаємо, канал “Жива природа” присвячений красі російської природи та інших куточків світу. Контент телеканалу складається з трьох-чотирьох хвилинних відеороликів, створених за допомогою краудсорсингу, тобто самостійно знятих фотографами і мандрівниками. При цьому кожен ролик містить інформацію про його автора, а також координати місця зйомки і його невеликий опис.

На поточний момент “Жива природа” доступний у кабельних мережах “Уфанета” в Уфі, Стерлітамаку, Ішимбаї, Салаваті, Нєфтєкамську, Октябрському, Оренбурзі, Орську, а також в Казані в мережі іншого кабельного оператора.

“Жива природа HD” орієнтована на жіночу і чоловічу аудиторію віком від 25 років, з вищою освітою, а також середнім і вище середнього достатком.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 20.09.2013, 19:59 | Повідомлення # 4
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал О2ТВ змінив назву на О2
Logo

Телеканал О2ТВ тепер виходить в ефір під назвою О2 , повідомила прес-служба компанії. Дані назви рівнозначні. Як пояснюється в прес-релізі, оновлений О2 тепер позиціонується як "розважальний телеканал про найкраще, цікаве, яскраве і важливе, що нас оточує". "Якщо раніше цільовою аудиторією О2ТВ була аудиторія у віці 16-35 років, то тепер телеканал О2 призначений для більш широкого кола глядачів у віці від 16 років (у тому числі - для людей старшого покоління, які зберігають "молодіжние" коло інтересів, які користуються інтернетом). А ядром цільової аудиторії О2 повинні стати люди у віці 18-44 роки", повідомили в прес-службі телеканалу.
 
ИгорьДата: Середа, 25.09.2013, 22:33 | Повідомлення # 5
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал «МИР» виходить в ефір у новому графічному оформленні
Logo
Кардинально змінилася палітра динамічної заставки телеканалу: багатошарову гаму кольорів логотипу телеканалу змінив світло-сірий відтінок. В центрі екрану логотип «МИРа», що нагадує око, через «радужку» якого глядач дізнається про те, що буде в ефірі. В цілому оформлення стало більш «чистим» і лаконічним.
Ідея концепції оформлення належить головному режисерові телеканалу «МИР» Костянтину Тароянцу, який зазначив: «В цьому році осінь почалася дуже рано, а «бабине літо» так і не настало. І ми вирішили продовжити сонячні дні, вибравши графічне рішення в світлих тонах. Ефірне оформлення телеканалу стало більш легким та сучасним. Таким чином ми намагалися підкреслити концепцію «МИРа» - помічати все найкраще. Сподіваємося, що глядачі оцінять новий стиль і вважатимуть, що «лице» телеканалу стало краще».

Оформлення телеканалу «МИР» помінялося, але місія і суть залишилися колишніми. В підтвердження того, що повернувся в ефір слоган «Світ. Один для всіх».

Одна з основних цілей телеканалу - створення загального інформаційного простору Росії, СНД і Грузії. «МИР» розповідає і показує, як живуть друзі дитинства, родичі і партнери. Телесюжети допомагають встановити інформаційний і емоційний зв'язок між народами, дивитися на речі з незвичайної точки зору - так, щоб глядач співпереживав героям. Програми дають відчуття того, що люди, які живуть у країнах Співдружності, споріднені один з одним.

Телеканал «МИР» знайомить глядачів з сучасним життям та історією країн пострадянського простору, формує культурні, соціальні та економічні зв'язки. Основу контенту телеканалу становлять інформаційно-аналітичні, пізнавальні, розважальні та публіцистичні програми, в тому числі і для дітей. Значна частина ефіру відведена документальним фільмам власного виробництва, а також художнім фільмам і серіалам.

«МИР» входить в пакет цифрових каналів, обов'язкових для поширення на території Російської Федерації (18-я кнопка) і транслюється в складі національних мультиплексів цифрового ефірного мовлення в Білорусі, Казахстані, Киргизстані, Узбекистані. Крім того, мовлення телеканалу «МИР» ведеться на території Азербайджану, Вірменії, Грузії, Молдови, Таджикистану, України, Латвії, Литви та Естонії.

Технічне охоплення телеканалу «МИР»: ефірним аналоговим мовленням - 16,44 млн чол., цифровим ефірним мовленням - 22,37 млн чол., мобільним, кабельним і ip-мовленням - 59,6 млн осіб, супутниковим мовленням - 32,5 млн чол.
 
ИгорьДата: Понеділок, 07.10.2013, 22:52 | Повідомлення # 6
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий рекорд телеперегляду за всю історію телеканалу ЮБР

Logo

Телеканал UBR поставив свій новий рекорд телеперегляду за всю історію існування каналу. Минулої п'ятниці рейтинг каналу за аудиторією 18+50+ склав 0,054%, частка - 0,34%. Обидва показники є найвищими показниками з моменту початку мовлення каналу в 2009-му році.

Високі показники дозволили каналу 4 жовтня увійти в ТОП-30 каналів України, і випередити за показниками телеперегляду такі канали як Discovery, канал 24, Тві, телеканал Ера, XSPORT, Zoom, National Geographic.

Найвищі рейтингові показники у цей день отримав випуск новин о 17:00 - рейтинг 0,14%, частка - 0,67%.

Також високими виявилися показники телеканалу по адуторії 18-54 50+ - рейтинг - 0,028%, частка - 0,21%.

Після зміни власника та керівництва телеканалу в червні цього року, канал вже вдруге підвищує верхню планку своїх пікових показників. Попередній рекорд телеперегляду за аудиторією 18+50+ був встановлений каналом в липні, в тому ж місяці були зафіксовані рекордні показники ранкового і вечірнього праймів, що дозволило каналу закінчити місяць з найвищою динамікою приросту аудиторії серед усіх українських телеканалів.

Починаючи з літа сітка каналу була переформатована, змінився формат новин, підвищено їх оперативність, впроваджений креативний підхід до подач найважливіших тем.

У червні телевізійний канал UBR змінив керівництво і власників. Новим генеральним директором каналу став Ігор Гужва. Генеральним продюсером каналу призначений Сергій Логунов.

Компанія "Медіа-інвест груп", а яку входить телеканал “UBR” вже володіє ТОВ "Вести мас-медіа", яке з 14 травня 2013 року видає щоденну газету "Вести". Власником і керівником "Мультимедіа-інвест груп" є Ігор Гужва.
 
ИгорьДата: Четвер, 17.10.2013, 23:53 | Повідомлення # 7
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал УТР переоформив ліцензію на супутникове мовлення
Logo

На засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 16 жовтня було прийнято рішення про переоформлення та продовження строку дії ліцензії на здійснення супутникового мовлення ДТРК «Всесвітня служба «Українське телебачення і радіомовлення».

Ліцензія переоформлена у зв'язку зі зміною параметрів супутникового мовлення каналу та незначнимх змін програмної концепції мовлення. Тепер супутниковим ретранслятором визначено Аstra 1 G з частотою прийому - 12304,5 МГц і символьною швидкістю - 27500 Ксимв./с.

Також Нацрада ухвалила рішення про продовження строку дії цієї ліцензії на 10 років.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 18.10.2013, 00:32 | Повідомлення # 8
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал "Новини TV" з'явиться в ефірі у листопаді
Logo

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення отримала заявку на супутникову ліцензію від ТОВ «Новини ТВ», власником 99% якого є Лариса Княжицька - дружина народного депутата Миколи Княжицького. Про це на брифінгу 16 жовтня повідомила заступник голови Нацради Лариса Мудрак.
Зі слів пані Мудрак, уже підготовлено проект рішення, який чекає в черзі на розгляд. «Я три тижні була на лікарняному, - повідомила пані Мудрак, яка в Нацраді опікується питаннями ліцензування телеканалів. - І вчора підписувала документи на розгляд. Маємо проект рішення. Ми розглянемо його у встановлений законом термін - протягом місяця».
Нагадаємо, Микола Княжицький заявив, що запускає новий супутниковий телеканал «Новини TV», головним редактором якого буде Вадим Денисенко, а генеральним директором - Катерина Єрмолович. Канал має вийти в ефір у листопаді. Пан Княжицький заявив, що створює канал за власні кошти, і заперечив, що його фінансує Давид Жванія.
Заступником головного редактора буде польський журналіст Міхал Бронятовский. Гендиректором каналу буде колишній директор з виробництва каналу ТВі Катерина Єрмолович, однак у заявці на ліцензію поки що зазначений інший чоловік. Всього ж на каналі буде працювати 100 чоловік, зараз в команді екс-гендиректора ТВі вже близько 10 осіб.

Як зазначає видання, контент нового телеканалу будуть складати новини та авторські програми відомих особистостей. Телеканал мовитиме на супутнику і в інтернеті.
Відповідаючи на питання, чому він вирішив створювати новий телеканал, М.княжицький відповів: "Мені цікаво цим займатися".
 
ИгорьДата: П`ятниця, 25.10.2013, 19:40 | Повідомлення # 9
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
LogoЗ 25 листопада 2013 телеканал Tonis повернеться на супутникову частоту 10722 МГц у форматі SD, про це повідомляється на офіційному сайті мовника.

Нові параметри прийому:

Супутник: Amos 2

Орбітальна позиція: 4 ° W (західної довготи)

Транспондер: 22L

Частота прийому: 10722 МГц

Поляризація прийому: Горизонтальна

Символьна швидкість: 27,500 Мсимв/с

Корекція помилок ( FEC ): 3/4

Сервіс: 6 ( Tonis SD )

Video PID: 1537

Audio PID: 1538

Формат стиснення: MPEG -2

Кодування: FTA (не кодований)

Користувачам необхідно провести відповідні налаштування приймальних пристроїв.
 
ИгорьДата: Середа, 30.10.2013, 12:39 | Повідомлення # 10
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал RU.TV посідає перше місце серед усіх неефірних музичних телеканалів
Logo
За липень-вересень поточного року накоплений обсяг аудиторії телеканалу склав 33,5 мільйона чоловік за даними дослідження компанії TNS Media Research.

Телеканал RU.TV продовжує залишатися безперечним лідером у рейтингу музичних неефірних телеканалів, випередивши найближчого конкурента на 7,5 мільйонів телеглядачів!

На сьогоднішній день телеканал RU.TV - один з телеканалів, що найбільш динамічно розвиваються . Кожен місяць до аудиторії телеканалу приєднуються тисячі осіб, за рахунок постійного розширення мереж мовлення, як на території Росії, так і за кордоном. На сьогоднішній день телеканал RU.TV - це майже 1000 міст охоплення. Канал щодня дивиться близько 3 мільйонів чоловік по всьому світу.

Подібні результати стали можливими завдяки злагодженій роботі величезного колективу, копіткому відбору музичного матеріалу, а також оперативності, з якою телеканал RU.TV висвітлює головні події у світі шоу-бізнесу. Найсвіжіші світські новини, найгарячіші хіти, найцікавіші факти з життя зірок, трансляції кращих концертів і найбільш об'єктивні хіт-паради - все це Ви можете знайти на телеканалі RU.TV 24 години на добу, 7 днів в тиждень!
 
ИгорьДата: Вівторок, 05.11.2013, 13:37 | Повідомлення # 11
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом


Кінець супутникового мовлення каналу Погода
Logo

Перший український канал, присвячений погоді закінчив мовлення на супутнику. ПОГОДА ТБ можна було приймати FTA на супутнику ASTRA 4A (4,8 ГРАДУСІВ в.д), tp. 15 (12,073 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK). В даний час під назвою ПОГОДА ТБ з'явилося мовлення каналу Business. ПОГОДА ТБ залишив також мультиплекс цифрового телебачення MX-3 у стандарті DVB-T2.
Канал ПОГОДА ТБ, за зразком американського The Weather Channel і німецького Wetter, стартував на українському ринку 1 лютого 2010 року. З моменту старту розповсюджувався (FTA). З початком листопада 2013 року переглядати канал можна тільки в Інтернеті за адресою Доступно тільки для користувачів.

У жовтні поточного року українська Національна Рада по телебаченню і радіо затвердила зміни в ліцензію каналу ПОГОДА ТБ, який тепер належить іншому каналу - Business. Завдяки цьому Бізнес-відправник міг взяти на себе всі частоти, звільнені через канал PogodaTV.
 
ИгорьДата: Четвер, 07.11.2013, 00:26 | Повідомлення # 12
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Дистрибуцією НТВ-Мир займеться компанія «Торсат»

Logo

З 2014 року ексклюзивні права на дистрибуцію НТВ-Мир і виняткове право продажу реклами на телеканалі НТВ-Мир на території України отримує компанія «Торсат», що входить у найбільшу українську медійну групу Inter Media Group.

Коментує керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна: «Ми раді, що наш переговорний процес завершено. Вже в січні 2014 року в числі каналів, які представляє в Україні наша компанія «Торсат», з'явиться НТВ-Світ, міжнародна версія найбільшої російської незалежної телекомпанії. Канал НТВ-Мир пропонує широкий вибір інформаційних, освітніх та розважальних програм, що здатен зацікавити українських телеглядачів, а, значить, і представників рекламного ринку».

Компанія «Торсат» входить до складу Inter Media Group і є ексклюзивним дистриб'ютором на території України телеканалів групи«Інтер», «К1», «К2», «НТН», «Мега», «ZOOM», «Enter-фільм», «Піксель»), телеканалів «Хокей», «Перший канал. Всесвітня мережа», «РТР-Планета», «Росія 24», «Карусель», «Дом Кино», «Время: далекое и близкое», «Телекафе», «Музика Першого», «Fashion TV», «Fashion TV HD», а також телеканалу «Інтер+» за межами України. Компанія «Торсат» успішно працює в сфері дистрибуції телевізійних каналів на території України і за її межами. Грунтуючись на професійному досвіді, компанія розвиває партнерські відносини з кабельними операторами. «Торсат» співпрацює з провідними українськими та зарубіжними телеканалами і з більш 600 компаніями кабельного телебачення.

Inter Media Group - одна з основних медіа-груп на телевізійному ринку України. Медіа-група була створена в 2005 році, до її складу входять телеканали «Інтер», «К1», «К2», «НТН», «Мега», «ZOOM», «Enter-фільм», «Піксель» та інші медіа-активи.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 08.11.2013, 13:03 | Повідомлення # 13
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Новий Російський телеканал "A24" на супутнику HotBird.
Logo

Новий Російський телеканал "A24" з'явився на супутнику HotBird. Телеканал належить газеті "Московська правда". Канал планує з'явиться в пакетах Континент ТБ, Триколор ТВ і на супутнику Ямал.

Незалежний, розрахований на найширшу аудиторію.

В ефірі окрім новин країн СНД, телеканал буде розповідати про гострі проблеми у соціальній та економічній сферах нашого життя, культурні та спортивні події. Так само буде представлена різноманітна тематика художніх, документальних фільмів і гостросюжетних серіалів,що залучають самих вимогливих глядачів. Окремим напрямком буде музика, в тому числі рок-концерти, зарубіжна естрада, музика пострадянського простору.

Сучасний цифровий комплекс на базі технологій безленточного виробництва та мовлення в HD якості дозволить телеканалу створювати свої власні програми та документальні фільми на будь-який смак.
Технічні параметри:
Eutelsat Hot Bird 13D (13°E)
тп. 156 (11,623 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S/QPSK)

ID:A 24
PID V: 261 (MPEG-2/SD)
PID A: 271
PID PCR: 261
SID: 10713
Кодування: немає
 
ИгорьДата: Четвер, 14.11.2013, 00:00 | Повідомлення # 14
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
РТР-Росія з новими параметрами на ASTRA 4A (4,8°E)
Logo
Російський канал РТР-Росія, адресований до жителів СНД і країн Балтії, залишив свої колишні параметри на супутнику ASTRA 4A (4,8°E). Канал транслювався FTA з tp. B11 (11,919 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK), що належить компанії Viasat. Трансляція переведениа на інший транспондер цього оператора, який призначений для міжнародних каналів. РТР-Росія " є аналогом каналу для Європи " РТР-Планета".

РТР-Росія зараз знаходиться в одному мультиплексі з відкритими каналами Vision Norge, Канал 10 Sverige, РТ GOD Channel. У пакеті є ще зашифровані канали TV Chile, NHK World, Еuronews i CNBC.

Нові технічні параметри:
ASTRA 4A (4,8°E)
tp. B15 (11,996 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: РТР Планета
PID V: 4031 (MPEG-2/SD)
PID: 4032 (rus)
PCR PID: 4031
SID: 4030
PMT PID: 4030
Кодування: немає
 
ИгорьДата: Четвер, 14.11.2013, 01:24 | Повідомлення # 15
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
26 листопада стартує 112-Україна в SD і HD

Logo
Регулярне мовлення нового телевізійного каналу 112-Україна розпочнеться 26 листопада ц.р. Канал тестується паралельно в SD і HD від 24 серпня з супутника AMOS 2 (4°W) з частотою 10,806 GHz, pol. H, SR 30000, FEC: 3/4). Досі передавалася тільки тест-карта, а з сьогоднішнього дня почалася демонстрація з зображеннями людей, які будуть в редакційній команді каналу. Крім того, на екрані з'явився лічильник, що відображає відлік часу до старту.

112-Україна буде інформаційним каналом. Його первагою повинно бути зосередження уваги на соціальні явища, яким в українському суспільстві приділяється занадто мало часу. Велику участь у створенні програм повинні грати самі глядачі.

Технічні параметри:
 
ИгорьДата: Неділя, 24.11.2013, 14:17 | Повідомлення # 16
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Сьогодні на ASTRA 4A (4,8°E) стартує Espreso ТБ

Logo

Сьогодні на супутнику ASTRA 4A (4,8°E) повинен розпочати мовлення український інформаційний канал Espreso ТБ. В даний час з частоти 12,380 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4) передається тестова карта. Espreso ТБ належить Ларисі Княжицькій, дружині Миколи Княжицького, народного депутата з фракції "Батьківщина"

Espreso TV мав розпочати мовлення 25 листопада,ала вчора Микола Княжицький на своїй персональній сторінці в Facebook написав

"Ми хотіли розпочати мовлення з висвітлення Вільнюського саміту, де Україна повинна була підписати угоду про асоціацію з ЄС. Але сталося інакше. Ми розпочинаємо мовлення у день одного з найбільших в Україні мітингів у підтримку нашого європейського вибору. І це не менш символічно. Ви можете дивитися нас завтра на супутнику Астра (колишній Сіріус )".

Навколо каналу виникають різні суперечки, оскільки він не має ліцензії на свою діяльність. Українська Національна Рада знов відклала переклад отримання ліцензії каналу інший строк.

Микола Княжицький не приховував свого не задоволення, але запевнив, що канал почне діяти у відповідності з планом.

Спочатку канал Espreso ТБ мав виходити за назвою Новини ТБ,але із-за схожості назви з іншим каналом, що входить до складу ТРК Україна, канал не отримав згоди Національної Ради на мовлення через супутник.

Параметри тестування:
ASTRA 4A (4,8°E)
tp. B35 (12,380 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)
ID: Espreso ТБ
PID V: 281 (MPEG-2/SD)
PID: 282 (ukr)"
PCR PID: 281
SID: 280
PMT PID: 280
Провайдер: -
Кодування: немає
 
ИгорьДата: Вівторок, 26.11.2013, 00:13 | Повідомлення # 17
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал Star TV мовитиме під логотипом телеканалу Dobro
Logo

Сьогодні, 25 листопада, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію телерадіокомпанії Нові комунікації
Згідно з рішенням Нацради, телеканал Star TV мовитиме під логотипом Dobro, а концепція телеканалу змінюється на просвітницьку. Про це повідомляє прес-служба каналу Dobro.

Нова програмна концепція телеканалу Dobro передбачає наповнення ефіру науково-просвітницькими, розважальними та інформаційно-аналітичними передачами, а також - дитячими програмами і демонструванням фільмів.

Мінімальна частка національного аудіовізуального продукту, в тому числі власного виробництва, становить не менше 70%, а максимальна частка аудіовізуальної продукції іноземного виробництва - не більше 30%.

У той же час, телеканал Dobro буде вести мовлення в загальнонаціональному цифровому мультиплексі МХ-3 у форматі DVB-T2, із супутника Astra 4A і з усіма кабельними операторами.
 
ИгорьДата: Вівторок, 26.11.2013, 00:34 | Повідомлення # 18
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Tonis SD і Eko-TV:зміна місць на 4 ° W
LogoLogo

Українські канали Тоніс та Еко-ТВ помінялися місцями на супутнику AMOS 2 (4.0 ° W) . Це означає, що при поточних параметрах каналу Еко-ТБ транслюється Тоніс SD версія, а на місці Тоніс SD - Еко-ТВ . Таким чином, канал Тоніс SD повертається на колишні технічні параметри, які він залишив на початку 2013 року.

Тоніс був запущений у 1989 році. Це приватний телеканал, який розрахований на аудиторію старше 35 років. У програмній оферті немає недоліку серіалів і фільмів з минулого. Є програми про природу, подорожі та соціальні зміни, які відіграють центральну роль в мережевому графіку.

Еко-ТВ є єдиним телеканалом в Україні з екології. Основу складають популярні передачі зарубіжних каналів, таких як Animal Planet, Discovery Science, Travel Channel, NGC, Viasat Explorer, Viasat History, а також власні програми телеканалу. Мета «ЕКО-ТБ» - висвітлювати такі важливі сфери як: безпека людини в різних сферах життя; екологічний баланс планети; історія, культура і традиції; наука й техніка; сучасна і народна медицина; економіка і фінанси; життя відомих людей. Канал веде мовлення з жовтня 2010 року.

Технічні параметри:
Amos 2 (4°W)
tp. 22 (10,722 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: TONIS (до 25 листопада був Еко ТВ)
PID V: 1537 (MPEG-2/SD)
PID A: 1538 (ukr)
PID PCR: 1537
SID: 6
PID PMT: 1536
Provider: SPACECOM
Кодування: немає

Amos 2 (4°W)
tp. 23 (10,806 GHz, pol. H, SR: 30000, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: ECO TV (до 25 листопада був тут Тоніс SD)
PID V: 4097 (MPEG-2/SD)
PID A: 4098 (ukr)
PID PCR: 4097
SID: 10
PID PMT: 4096
Provider: Harmonic
Кодування: немає
 
ИгорьДата: Середа, 27.11.2013, 19:15 | Повідомлення # 19
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канал "112 Україна" розпочав повноцінне мовлення
Logo

26 листопада о 16:00 відбувся офіційний запуск інформаційного телеканалу "112 Україна".

Як заявив генеральний продюсер телеканалу Олексій Семенов, відмінною особливістю "112 Україна" є скорочений час подачі новин з моменту, коли сталася подія, до подачі в ефір.

"У нашому форматі у нас в студії працюють ведучі прямих ефірів, вони отримують інформаційну стрічку і відразу видають в телеефір. Відразу ж, ми беремо коментарі експертів і аналітиків", - заявив Семенов.

Канал використовує студію і сучасний Техкомплекс від компанії Avid, що дозволяє виводити в ефір відео-та фотоматеріали прямо з робочих місць редакторів, а камери-роботи забезпечують оперативне включення журналістів в ефір прямо в момент події.

За словами гендиректора телеканалу Андрія Подщипкова, на момент запуску телеканалу глядачам буде запропоновано 8годин власного виробництва (в основному - програми прямого ефіру), в наступному році канал планує довести обсяг програм власного виробництва до 16 годин ефіру.

28 листопада "112 Україна" починає мовлення в кабельній мережі провайдера "Воля", з 1 грудня - у мережі "Тріолан".
 
ИгорьДата: П`ятниця, 06.12.2013, 18:19 | Повідомлення # 20
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
TV5 з Латвії повернувся на спутник.

http://ukrsat.ucoz.ua/_ph/4/2/602383742.jpg

Латвійський TV5 розпочав мовлення на супутнику ASTRA 4A (4,8°E). Канал увійшов до платформи Viasat для Латвії. Сигнал передається на частоті 11,900 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4) і закодований в системі VideoGuard. TV5 Latvia транслювався на цьому супутнику в незакодованому виді до середини грудня 2010 року. Тепер він повертається, але на жаль, закодований, призначений для абонентів Viasat.

TV5 Latvia це латвійський російськомовний канал,основу якого складають фільми, серіали, інформаційні і спортивні передачі. Нинішнім власником каналу є скандинавський холдинг Modern Times Group (MTG). Це вже третій власник після американського NewsCorp і литовського LNT.
Технічні параметри:
Astra 4A (4,8°E)
tp. B10 (11,900 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: TV5 Latvia
PID V: 6841 (MPEG-2/SD)
PID: 6842
PCR PID: 6841
SID: 6840
PMT PID: 6840
Провайдер: Viasat
Кодування: Videoguard
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Українські та російськомовні канали на Сат ТБ (Новини каналів)
  • Сторінка 1 з 19
  • 1
  • 2
  • 3
  • 18
  • 19
  • »
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика