МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Спорт на Сат ТБ
Спорт на Сат ТБ
ИгорьДата: П`ятниця, 08.11.2013, 17:56 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo

Спортивні трансляції на каналах Сат ТБ
 
ИгорьДата: П`ятниця, 27.03.2015, 19:54 | Повідомлення # 41
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Україна» і «Футбол 1» покажуть матч Іспанія-Україна
Logo

Сьогодні, 27 березня, телеканали «Україна» і «Футбол 1» транслюватимуть кваліфікаційний матч Чемпіонату Європи-2016 між збірними командами Іспанії та України. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

У 2016 році відбудеться черговий Чемпіонат Європи з футболу. Відбір кращих команд, які зіграють на престижному євротурнірі, вже розпочався. Цієї п'ятниці, 27 березня, збірна команда України з футболу поміряється силами зі збірною Іспанії. Цей матч у прямому ефірі покажуть телеканали «Україна» і «Футбол 1».

Початок трансляції - о 21.35. Коментатор зустрічі - Віктор Вацко.

Експертний розбір матчу глядачі побачать у неділю, 29 березня, у програмі «Великий футбол» з Олександром Денисовим: о 23.15 на телеканалі «Україна» та о 21.20 на телеканалі «Футбол 1».
 
ИгорьДата: Субота, 28.03.2015, 23:31 | Повідомлення # 42
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
У Франції «CANAL+» закриє «Sport+»

Logo

Французька медіагрупа «CANAL+» має намір закрити свій спортивний платний телеканал «Sport+».

За інформацією французьких джерел, статися це закриття може дуже скоро, вже до кінця спортивного сезону, тобто до літа. Медіагрупа «CANAL+» пропонує преміальний спортивний контент на інших телеканалах: «Infosport+», «CANAL+», «CANAL+ Sport», а також «Discovery» і «Eurosport» (з останніми супутникова платформа «CanalSat» має ексклюзивний договір про ретрансляцію).

Якщо «Sport+» закриється, це буде черговий зтелеканал цієї медіагрупи,що закриється. 27 березня був закритий телеканал «Maison+», а до кінця червня закриються тематичні телеканали «Cuisine+» і «Jimmy».
 
ИгорьДата: Вівторок, 12.05.2015, 18:15 | Повідомлення # 43
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«2+2» покаже матч-відповідь «Дніпра» з «Наполі» і готує спецпрограму
Logo
У четвер, 14 травня, телеканал «2+2» покаже вирішальну зустріч «Дніпра» проти італійського клубу «Наполі» за вихід у фінал Ліги Європи УЄФА, яка відбудеться у Києві. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Початок трансляції о 22.00.

Минулого тижня в Неаполі (Італія) пройшов перший з двох півфінальних матчів Ліги Європи УЄФА, де «Наполі» приймав дніпропетровський клуб «Дніпро». Єдина українська команда єврокубка домоглася результативної нічиї на виїзді, отримавши шанси на успіх за сумою двох ігор. Для проходження у фінал у матчі-відповіді «Дніпру» достатньо буде зіграти 0:0.

Друга півфінальна зустріч між «Дніпром» і «Наполі» пройде в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський». Коментатори матчу - Володимир Кобельков і В'ячеслав Фрідман.

Телеканал «2+2» також підготує виїзну студію програми «ПроЛігуЕвропи» зі стадіону «Олімпійський». Ведучий програми Ігор Циганик разом з експертами Сергієм Кандауровим та Олегом Венглинським розкажуть про підготовку футболістів до матчу, про шанси обох команд на вихід у фінал Ліги Європи УЄФА. Відразу після закінчення матчу телеглядачів чекають ексклюзивні коментарі та інтерв'ю від гостей студії, аналіз матчу, розбір ключових моментів гри.

Програма «ПроЛігуЄвропи» розпочнеться о 21.30 і продовжиться після матчу «Дніпро» - «Наполі». Онлайн - трансляцію матчу можна переглянути на сайті телеканалу «2+2».

 
ИгорьДата: Вівторок, 19.05.2015, 22:31 | Повідомлення # 44
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«2+2» покаже фінальний поєдинок Ліги Європи між клубами «Дніпро» і «Севілья»
Logo

У середу, 27 травня, канал «2+2» покаже пряму трансляцію фінального матчу Ліги Європи УЄФА між командами «Дніпро» (Дніпропетровськ, Україна) - «Севілья» (Севілья, Іспанія). Про це повідомляє в анонсах прес-служба телеканалу.

Трансляція розпочнеться о 21.25.

Цього ж дня на каналі «2+2» вийде спецвипуск програми «ПроЛігуЕвропи». О 20.30 експерти та телеведучі в студії обговорюватимуть майбутній фінал Ліги Європи УЄФА. Після закінчення прямої трансляції матчу о 00.00 в програмі піде мова про найгостріші моменти фінального матчу Ліги Європи УЄФА.

Нагадаємо, 14 травня пряма трансляція на телеканалі «2+2» матчу-відповіді півфіналу Ліги Європи УЄФА «Дніпро» (Україна) - «Наполі» (Італія) здобула рейтинг 4,48%, частку 15,71% за аудиторією «18-54, вся Україна». Відповідні дані «Телекритика» отримала в Індустріальному телевізійному комітеті (попередні дані - overnight). У великих містах з населенням понад 50 тис. осіб матч дивилися краще: рейтинг 5,22%, частка 18,97% за аудиторією «18-54, 50 тис.+».

 
ИгорьДата: Четвер, 11.06.2015, 23:06 | Повідомлення # 45
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канали «Україна» і «Футбол 1» покажуть відбірковий матч «Україна – Люксембург»
Logo

У неділю, 14 червня, телеканали «Україна» і «Футбол 1» покажуть відбірковий матч Євро-2016 «Україна-Люксембург». Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Початок трансляції о 18.50. Поєдинок між Україною та Люксембургом відбудеться у Львові. Коментатор зустрічі - Віктор Вацко.

Минулий матч зі збірною Іспанії Україна програла, тому в майбутньому поєдинку з Люксембургом жовто-блакитні намагатимуться надолужити згаяне, щоб наблизитися до іспанців і словаків, які випереджають команду в групі.

9 червня телеканали «Україна» і «Футбол 2» показали контрольний матч збірних України і Грузії в рамках підготовки до відбірної зустрічі Чемпіонату Європи-2016 проти Люксембурга. Збірна України тоді з рахунком 2:1 обіграла команду Грузії.

 
ИгорьДата: Середа, 08.07.2015, 21:20 | Повідомлення # 46
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канали «Україна» і «Футбол 1» покажуть поєдинок за Суперкубок між «Динамо» і «Шахтарем»
Logo

У вівторок, 14 липня, телеканали «Україна» і «Футбол 1» покажуть поєдинок між київським «Динамо» і донецьким «Шахтарем» за перший трофей сезону - Суперкубок. Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

Трансляція матчу розпочнеться о 21.00.

Змагання між командами за Суперкубок України відбудеться в Одесі: це місто прийме протистояння між командами вшосте. Перший матч футбольного сезону 2015/2016 в Україні пройде на стадіоні футбольного клубу «Чорноморець».

В даний момент володарем Суперкубка є «Шахтар», який завойовував цей трофей шість разів - на один більше, ніж «Динамо».

Телеканали «Україна» і «Футбол 1» / «Футбол 2» - офіційні транслятори Суперкубка України 2015, 2016 і 2017 року.

Нагадаємо, директор спортивних каналів медіахолдингу «Медіа Група Україна» Олександр Денисов заявив, що вбачає більше плюсів, ніж мінусів у тому, що матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи будуть транслюватися на закритих платних каналах «Футбол 1» і «Футбол 2». Йому опонує керівник управління спортивних проектів групи «1+1 медіа» Степан Щербачов, який вважає, що більшість телеглядачів через це втратять доступ до футбольних трансляцій.
 
ИгорьДата: Субота, 25.07.2015, 09:27 | Повідомлення # 47
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канали «Україна» і «Футбол 1» покажуть матч Ліги чемпіонів «Фенербахче» - «Шахтар»
Logo

У вівторок, 28 липня, о 20.55 на каналах «Україна» і «Футбол 1» відбудеться пряма трансляція поєдинку кваліфікації Ліги чемпіонів за участю клубів «Фенербахче» і «Шахтар». Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Україна».

«Шахтар» зіграє проти турецького «Фенербахче» в Стамбулі (Туреччина) і це буде перша єврокубкова гра за участю команди з України в цьому сезоні.

Поєдинок у між «Шахтарем» і «Фенербахче» в третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів відбудеться на «Арені Львів» (Львів) у середу, 5 серпня.

Результат протистояння з турками визначить, чи отримають «гірники» можливість потрапити в раунд плей-офф, перемога в якому відповідно дасть змогу зіграти в груповому етапі Ліги чемпіонів.

У вересні 2014 року медіахолдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер УЄФА на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2015-2018 роки. Попередні три роки матчі цих єврокубків транслювали паритетно «Медіа Група Україна» та «1+1 медіа».

Навесні 2013 року «Медіа Група Україна» придбала права на трансляцію кваліфікаційних матчів збірної України на Чемпіонат Європи-2016 у Франції і Чемпіонат світу-2018 у Росії. Після цього медіахолдинг також виграв тендер на трансляцію матчів фінальної частини «Євро-2016».

Також «Медіа Група Україна» має угоди про трансляцію матчів української Прем'єр-ліги із сімома командами з 14 та розраховує збільшити їхню кількість щонайменше до дев'яти.

Директор спортивних каналів медіахолдингу «Медіа Група Україна» Олександр Денисов вбачає більше плюсів, ніж мінусів у тому, що матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи будуть транслюватися на закритих платних каналах «Футбол 1» і «Футбол 2». Йому опонує керівник управління спортивних проектів групи «1+1 медіа» Степан Щербачов, який вважає, що більшість телеглядачів через це втратять доступ до футбольних трансляцій.

 
ИгорьДата: Субота, 08.08.2015, 12:41 | Повідомлення # 48
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Real Madrid TV» знову некодованний

Logo

Англомовний телеканал «Real Madrid TV», присвячений популярній футбольній команді Іспанії, знову можна безкоштовно приймати з супутника.

Некодоване мовлення стартувало з супутника «Hispasat 1E» (робоча позиція 30°W). Воно запущено з транспондера провайдера «Overon» - частота 12092 МГц, поляр. V, SR27500, FEC3/4.

До кінця липня некодований «Real Madrid TV» можна було приймати з супутника «Eutelsat 9A» (позиція 9°E), але з початку серпня телеканал покинув цей супутник і глядачі на кілька днів позбулися можливості безкоштовного прийому. Тепер з іншого супутника «Real Madrid TV» знову доступний безкоштовно.
 
ИгорьДата: Неділя, 09.08.2015, 14:32 | Повідомлення # 49
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Чеська «Nova» з другим спортивним телеканалом

Logo

Найбільша в Чехії телекомпанія «Nova» переоформила ліцензію телеканалу «Nova Sport» і отримала ліцензію на запуск додаткового каналу «Nova Sport 2».

Назва телеканалу «Nova Sport» буде змінено. Тепер він буде називатися «Nova Sport 1». А 21 серпня телекомпанія планує запустити другий спортивний телеканал під назвою «Nova Sport 2». Розповсюджуватися він буде з супутника, а також в інтернеті.

Обидва телеканали мають право мовити у Чехії та Словаччині. Обидві ліцензії мають термін дії дванадцять років.
 
ИгорьДата: Середа, 19.08.2015, 13:47 | Повідомлення # 50
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Шахтар -Рапід на Футбол 1

Logo
Сьогодні телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» покажуть українським уболівальникам одразу два завідомо видовищних матчі кваліфікації Ліги чемпіонів. На телеканалі «Футбол 1» о 21:30 розпочнеться пряма трансляція з Відня – австрійський "Рапід" прийме український Шахтар у першій зустрічі вирішального раунду.

А на телеканалі «Футбол 2» у цей же час розпочнеться трансляція поєдинку представників двох найсильніших європейських топ-ліг – Валенсія – Монако.

У програмі «Футбол LIVE» на вас чекають найцікавіші передматчеві обговорення експертів і флеш-інтерв'ю з учасниками матчів.
 
ИгорьДата: Понеділок, 22.02.2016, 21:57 | Повідомлення # 51
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Таджикистан запускає спортивний канал Варзиш

Logo
1 березня очікується початок регулярного мовлення нового національного телеканалу Таджикистану під назвою Варзиш, присвяченого повністю спорту.

Технічні тести телеканалу Варзиш з'явилися вже 19 лютого на супутнику Yahsat 1A (робоча позиція 52,5°E). Тести ведуться в HD-якості, без кодування, на таких параметрах: 11938 МГц, поляр. H, SR 27500, FEC 5/6.

Керівництво телеканалу Варзиш нині активно шукає працівників (режисерів, операторів, коментаторів, журналістів). Майбутній зміст передач нового таджикистанського телеканалу поки що невідомий.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 05.08.2016, 19:23 | Повідомлення # 52
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
BBC запустила олімпійські канали в HD і SD
Logo
Незадовго до церемонії відкриття літніх олімпійських ігор у бразильському Ріо-де-Жанейро британська громадська компанія BBC (British Broadcasting Corporation) почала тестове мовлення олімпійських інтерактивних каналів в HD і SD дозволі на позиції 28,2°E.
Так само, як під час останньої літньої олімпіади, яка відбулася в Лондоні, BBC підготувала для своїх супутникових глядачів спеціальні канали BBC Olympics, які будуть транслювати в прямому ефірі різні олімпійські дисципліни.
Знову будуть доступні кілька олімпійських каналів в HD і SD дозволі абсолютно безкоштовно (FTA). Єдиною зміною на цей раз буде покриття.Всі канали BBC Olympics розташовані в мультиплексах, які працюють в британському промені (UK spot beam). Це означає, що покриття охоплює британські острови, за межами цієї території сигнал знижується. Для прийому програм BBC Olympics в деяких частинах Європи прийом утруднений навіть на антенах великих розмірів.
Технічні параметри - BBC Olympics Red Button 1 SD:
Astra 2E (28,2°E), частота 10,773 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK
Технічні параметри - BBC Olympics 4 HD, BBC Olympics 5 HD, BBC Olympics 6 HD:
Astra 2E (28,2°E), частота 10,862 GHz, pol. H, SR 23000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK
Технічні параметри - BBC Olympics 7 HD, BBC Olympics 8 HD:
Astra 2E (28,2°E), частота 10,876 GHz, pol. V, SR 23000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK
Технічні параметри - BBC Olympics , 3, 4, 5, 6, 7:
Astra 2F (28,2°E), частота 12,422 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S/QPSK
 
JavorivДата: Неділя, 21.08.2016, 20:03 | Повідомлення # 53
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
beIN Sport отримала ексклюзивні права на трансляцію в країнах MENA чотирьох майбутніх Олімпіад

Logo
Катарська телемережа beIN Sports підписала угоду, згідно з якою вона отримує ексклюзивні права на трансляції в країнах Північної Африки і Близького Сходу (MENA) наступних чотирьох Олімпіад, починаючи з зимових Ігор в Пхеньяні 2018 року.

«beIN Sports вже продемонстрував свою відданість олімпійському руху, транслюючи Олімпійські ігри в регіоні з 2004 року. Крім того, наші мережі транслюють змагання з олімпійських видів спорту більше, ніж будь-який інший глобальний мовник», — йдеться в заяві компанії. Зараз beIN Sports щодня забезпечує понад 160 годин трансляції Олімпіади в Ріо на 15 лінійних телеканалах.

Мовлення ведеться на арабській і англійській мовах. У чотирьох студіях броадкастера, які займаються висвітленням цієї спортивної події, працюють 45 аналітиків, 54 коментатора і 12 провідних.

Компанія своїми силами створила 50 документальних фільмів, присвячених Олімпіаді, її історії та відомим спортсменам.beIN Sports володіє і займається трансляцією в цілому 18 спортивних телеканалів, які ведуть мовлення в 24 країнах Північної Африки та Близького Сходу. Серед них є, як загальнодоступні ефірні канали, так і телеканали, що входять в пакети операторів платного телебачання.
 
ИгорьДата: Четвер, 12.01.2017, 17:09 | Повідомлення # 54
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«2+2» став офіційним транслятором турнірів UFC в Україні

Logo
З 20 січня в Україні вперше запускаються офіційні трансляції найпопулярнішої у світі серії турнірів зі змішаних єдиноборств – UFC.

Показ UFC на телеканалі «2+2» стартує 20 січня о 23:00. Канал планує показувати прямі трансляції «номерних» поєдинків і найбільш видовищні бої 2015–2016 років найвідоміших бійців планети: Конора Макгрегора, Джона Джонсона, Деніела Корм’є, Кріса Вайдмана, Жозе Алдо, Майкла Біспінга, Спіте Міочича, Нейта Діаса, Коді Гарбрандта та інших.

"Кожен турнір UFC – мегаподія у світі змішаних єдиноборств. Це найвищий рівень організації спортивного шоу та спортивних трансляцій, про що свідчить і той факт, що UFC сьогодні – одна з найдорожчих промоутерських компаній світу. Битися під егідою UFC – мрія кожного бійця змішаного стилю.

Наші партнери неодноразово відзначали, що під час турнірів спостерігається значний інтерес української інтернет-аудиторії до цих подій. І тепер ми раді запропонувати українським глядачам якісний телевізійний перегляд найкращих поєдинків UFC і надзвичайне емоційне напруження прямих трансляцій", – зазначив керівник Управління спортивних проектів 1+1 media Степан Щербачов.

Коментувати трансляції турнірів UFC в Україні буде спортивний журналіст 2+2 Олег Шмідт, з яким у студії працюватиме тренер професійної команди з тайського боксу Анатолій Шпонарський і талановитий молодий український боєць ММА Дмитро Солопов.

Крім перегляду боїв UFC на телеканалі 2+2, трансляції поєдинків в Октагоні також будуть доступні на офіційному сайті телеканалу.
 
JavorivДата: Вівторок, 21.02.2017, 19:05 | Повідомлення # 55
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Матч «Шахтар» – «Сельта» буде показаний в ефірі каналу «Україна»
Logo
Пряма трансляція поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА між «Шахтарем» і «Сельтою» відбудеться на загальнонаціональному каналі «Україна».

Трансляція відбудеться 23 лютого. Початок – о 21:50 за київським часом. Матч пройде в Харкові на ОСК «Металіст».

Нагадаємо, перша зустріч цих команд, яка відбулася 16 лютого в Іспанії, завершилася перемогою «гірників» з рахунком 0:1.

Телеканал «Україна» є офіційним транслятором на території України матчів Ліги чемпіонів і Ліги Європи УЄФА 2016-2017 років, а також Чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Нагадаємо, в минулому місяці футбольний клуб «Шахтар» прийняв рішення про запуск спеціалізованого відеосервісу FCSD.tv Live, який призначений для глядацької аудиторії, яка проживає за територією України.
 
JavorivДата: Середа, 22.02.2017, 23:03 | Повідомлення # 56
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Телеканал «2+2» відмовився показувати футбольні матчі чемпіонату України
Прем'єр-ліга
Компанія «1+1 Медіа» вирішила скасувати показ 13 матчів Прем'єр-ліги у цьому сезоні на телеканалі «2+2»
Трансляція 13 матчів Прем'єр-ліги здійснюватиметься на телеканалі УНІАН і на сайті «ТСН.Проспорт».
У 19-му турі «2+2» покаже лише гру «Зоря» – «Динамо», яка відбудеться в суботу, 25 лютого. Раніше повідомлялося про відсутність в ефірній сітці матчу «Чорноморець» – «Карпати».
Нагадаємо, «1+1 Медіа» володіє правами на показ домашніх матчів «Динамо», «Дніпра», «Волині», «Карпат», «Чорноморця» і «Зорі».
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Спорт на Сат ТБ
  • Сторінка 3 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика