МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Спорт на Сат ТБ
Спорт на Сат ТБ
ИгорьДата: П`ятниця, 08.11.2013, 17:56 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Logo

Спортивні трансляції на каналах Сат ТБ
 
ИгорьДата: Неділя, 27.07.2014, 22:59 | Повідомлення # 21
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Спорт 1» буде показувати матчі чемпіонату Голландії
Logo
Телеканал «Спорт 1» в майбутньому сезоні буде транслювати матчі чемпіонату Голландії. Про це повідомив керівник дирекції спортивного мовлення ВГТРК Олександр Тащин. «Спорт 1» покаже не менше 110 матчів елітного голландського дивізіону у форматі HD. Коментувати ігри будуть Володимир Стогнієнко, Роман Трушечкін, Олександр Неценко, Ілля Казаков, Сергій Кривохарченко та інші спортивні коментатори ВГТРК.
 
ИгорьДата: Неділя, 10.08.2014, 00:15 | Повідомлення # 22
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
BeIN Sports 3 з 15 вересня 2014 року.
Logo
Дочірня компанія Al Jazeera, beIN Sports, з 15 вересня 2014 року у Франції запустить свій третій канал. На ньому можна буде побачити спортивні передачі з таких видів спорту, як гандбол, теніс, волейбол і легка атлетика. BeIN Sports 3 буде також транслювати вибрані зустрічі Ліги 1, і Прем'єр-Ліги.

Після запуску BeIN Sports 3, перший канал BeIN Sports 1, буде показувати найважливіші матчі та спортивні події, а BeIN Sports 2 присвятить свої трансляції футбольним чемпіонатам Європи.

BeIN Sports має понад 2,5 млн. абонентів. Чемпіонат світу з футболу 2014 року добавив компанії ще 850 тис. абонентів.

BeIN Sports 3 буде доступний без додаткових коштів у рамках пакету beIN Sports за 12 євро в місяць.
 
ИгорьДата: Неділя, 17.08.2014, 11:59 | Повідомлення # 23
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Digi Sport з канами Digi Sport 3-5
Logo

Сімейство спортивних каналів під торговою маркою Digi Sport розшириться до п'яти каналів. На додаток до основних каналів Digi Спорт і Digi Sport 2 , у наших західних сусідів словаків,а також чехів добавляться Digi Sport 3, Digi Sport 4 і Digi Sport 5. Головним нововведенням Digi Спорт-це повернення в ефір матчів англійської Прем'єр-Ліги.

Канали Digi Sport 1-5 у Словаччині будуть доступні на супутнику (Magio, Magio Sat), кабельному телебаченні (DIGI Slovakia) і IPTV. У Чехії спортивні канали Digi Sport 1-2 будуть доступні з супутникової платформи DIGI TV, а також у чеському O2 TV.
 
ИгорьДата: Середа, 27.08.2014, 21:42 | Повідомлення # 24
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Футбол 1» і «Футбол 2» покажуть жеребкування Ліги чемпіонів і матчі «Зорі» та «Металіста» в Лізі Європи
Logo
У четвер 28 серпня, глядачі каналів «Футбол 1» і «Футбол 2» дізнаються суперників донецького «Шахтаря» у Лізі чемпіонів, а також побачать вирішальні поєдинки «Зорі» та «Металіста» у Лізі Європи. Про це повідомляє прес-служба каналів.
28 серпня відбудеться жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів, яке у прямому ефірі покаже телеканал «Футбол 1». Серед 32 найсильніших клубів Європи - чемпіон України, донецький «Шахтар». Пряма трансляція жеребкування розпочнеться о 18:45.
У цей же день «Футбол 1» і «Футбол 2» покажуть вирішальні поєдинки українських команд «Металіст» і «Зоря» у плей-офф Ліги Європи. Трансляція поєдинку «Металіст» - «Рух» відбудеться о 18:55 на каналі «Футбол 2», а матч «Феєнорд» - «Зоря» покаже канал «Футбол 1» о 20:55.
Традиційно матчі Ліги Європи обрамлятиме студійна програма «Футбол live», у якій ведучий Іван Гресько разом з футбольними експертами Йожефом Сабо та Сергієм Морозовим обговорюватимуть поєдинки українських команд і детально розбиратимуть ключові моменти матчів.
Нагадаємо, що телеканали «Футбол 1» та «Футбол 2» - офіційні транслятори матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА.
 
ИгорьДата: Четвер, 28.08.2014, 15:34 | Повідомлення # 25
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Бундесліга переходить з каналу Dubai Sports на beIN Sports
Logo
Трансляції матчів німецької футбольної Бундесліги нового сезону 2014/15 більше не буде транслювати телеканал Dubai Media (ОАЕ).У країнах арабського світу Бундесліга тепер буде невід'ємною частиною pay-TV платформи. Точніше, матчі транслюватиме телебачення beIN Sports (26°E і 7°W).
Оператор Dubai Media проводить прямі трансляції Бундесліги на SD каналі Dubai Sports Bundesliga (тепер Dubai Sports 2) і на HD каналі Dubai Sports HD. Ці канали для глядачів в Європі доступні через супутник Badr 4 (26°E), за умови, що вони мають антени більшого діаметру.
 
ИгорьДата: Неділя, 07.09.2014, 21:07 | Повідомлення # 26
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Шведський Eurosport 2 HD з хокейною Лігою Чемпіонів.
Logo

На шведському ринку з 1 вересня 2014 запущена трансляція місцевої версії каналу Eurosport 2 HD. Шведська версія Eurosport 2 HD доступна з супутника Thor 6 для абонентів Фамільного Пакету шведської супутникової платформи Canal Digital. Eurosport 2 HD Sverige виграв право мовлення на нові спортивні події.

Серед передачі :

• Хокейна Ліга Чемпіонів (права зі шведської SVT),
• Гольф турнір Solheim Cup,
• відбіркові матчі Чемпіонату Європи з футболу.

Eurosport 2 HD Sverige замінив Eurosport 2 HD Nordic на позиції 82 в декодерах платформи Canal Digital.

Canal Digital пропонує також версію Eurosport 2 в SD на позиції 161, яка у версії Nordic для Скандинавії, а це означає, що тимчасово версії SD і HD Eurosport в Швеції можуть мати різний вміст
 
ИгорьДата: Середа, 10.09.2014, 22:25 | Повідомлення # 27
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Канали «beIN Sports» пішли з 13°E.
Logo
8 вересня закінчилося мовлення двох спортивних телеканалів «beIN Global Sports» та «beIN Sports News» з європейського супутника «Eutelsat Hot Bird 13C» (позиція 13°E).

Слід зазначити, що протягом декількох днів замість нормального ефіру «beIN Global Sports» транслювався стоп-кадр (статична картинка) з якоїсь спортивної передачі. Це могло провіщати припинення мовлення.

Колишні параметри телеканалів: частота 11296 МГц, поляр. H, SR27500, FEC3/4.
 
ИгорьДата: Вівторок, 16.09.2014, 22:38 | Повідомлення # 28
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
На каналах «Україна» і «Футбол 2» стартує трансляція Ліги чемпіонів УЄФА
Logo
З 17 вересня канали «Україна» і «Футбол 2» показуватимуть прямі трансляції групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2014/2015. Про це повідомляє прес-служба групи телеканалів.

У першому турі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА донецький «Шахтар» змагатиметься з «Атлетиком» з Більбао.

17 вересня каналів «Україна» та «Футбол 2» покажуть матч за участі єдиного представника України, що виступатиме в найсильнішому футбольному турнірі Європи, в прямому ефірі. Трансляція матчу розпочнеться в 21.30. Коментувати зустріч будуть Сергій Панасюк і Олександр Сопко.

Крім «Атлетико» в групі Н суперниками ФК «Шахтар» також стануть «БАТЕ» (Білорусь) і «Порту» (Португалія).
 
ИгорьДата: Четвер, 18.09.2014, 21:45 | Повідомлення # 29
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Медіа Група Україна» виграла тендер УЄФА на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на три роки
Logo

Медіахолдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер УЄФА на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2015-2018 роки. Про це повідомила прес-служба холдингу.

Холдинг здобув ексклюзивно всі види прав на трансляцію (ефір, супутник, інтернет тощо), уточнили «Телекритиці» в прес-службі. Вартість прав не розголошується. Участь у тендері брали ще дві медіагрупи з України.

У тендерній документації УЄФА вказано, що права на контент були запропоновані за принципом технологічної нейтральності. «Такий підхід означає, що переможець тендеру може використовувати права на всіх медіаплатформах, включаючи телебачення, інтернет, мобільні пристрої на основі як лінійного ТБ, так і відео-на-вимогу», - йшлося в тендерному оголошенні.

З осені 2015 року активи «Медіа Група Україна» - загальнонаціональний телеканал «Україна», спортивні тематичні канали «Футбол 1» і «Футбол 2», а також сервіс ОТТ та IPTV OLL.tv - транслюватимуть усі матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи сезонів 2015-2018 років.

«Разом з підписанням цього нового довгострокового контракту з УЄФА ми, по суті, стаємо ексклюзивним українським транслятором більшості ключових футбольних подій, - коментує член наглядової ради «Медіа Група Україна» Федір Огарков. - Футбол давно став невід'ємною частиною нашого мовлення, і ми підтверджуємо це знову і знову».

Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2», наголошує, що перемога в тендері - це стратегічно важливий крок для позиціонування каналу «Україна» як транслятора найбільш топових футбольних подій, а для каналів «Футбол 1»/«Футбол 2» ексклюзивні права на показ Ліги чемпіонів і Ліги Європи зроблять неоціненний внесок у розвиток платного футбольного телебачення. «Нам приємно усвідомлювати, що УЄФА бачить у нас єдиного пріоритетного партнера в Україні в перспективі наступних років», - зауважив пан Денисов.

Нагадаємо, що правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА на період 2012-2015 роки володіли порівну група компаній «1+1 медіа» та медіахолдинг «Медіа Група Україна». За угодою матчі будуть розподілені між медіагрупами в паритетному співвідношенні 50/50. Перед тим, у сезоні 2011-2012 року, правами на трансляцію турнірів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги Європи володіла група «1+1».

У 2013 році холдинг «Медіа Група Україна» підписав ексклюзивний контракт про довгострокову співпрацю з УЄФА й отримав пакети ексклюзивних прав на трансляцію:

1. «Євро-2016» - кваліфікація і фінал:

- матчів Національної збірної України у відбіркових циклах до «Євро-2016» (телеканали «Україна», «Футбол 1» «Футбол 2»);

- матчів європейських збірних у кваліфікації «Євро-2016» (телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2»);

- матчів фінальної частини «Євро-2016» у Франції (телеканали «Україна», «Футбол 1»/«Футбол 2»).

2. Чемпіонат світу-2018 - кваліфікація:

- матчів Національної збірної України у відбіркових циклах до Чемпіонату світу-2018 (телеканали «Україна», «Футбол 1»/«Футбол 2»);

- матчів збірних провідних європейських країн у кваліфікації Чемпіонату світу-2018 (телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2»).
 
ИгорьДата: Четвер, 18.09.2014, 22:56 | Повідомлення # 30
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал Viasat Sport підписав договір на повноцінне мовлення матчів НБА
Logo

Viasat підписав контракт на повноцінне мовлення чемпіонату НБА. Матчі ліги будуть показувати Viasat Sport, Viasat Sport HD.

Кількість показаних матчів буде приблизно в тих же обсягах, що і в минулому сезоні.

Сьогодні в Москві відбудеться прес-конференція Viasat і НБА, присвячена укладенню договору. Крім офіційних представників каналу і ліги на презентації будуть присутні 7-разовий чемпіон ліги, нині спортивний оглядач Роберт Оррі, а також Larry o'brien Trophy і справжній кубок, який вручається чемпіонам НБА.
 
ИгорьДата: Середа, 22.10.2014, 01:40 | Повідомлення # 31
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Баскетбольна Євроліга на телеканалах «ВГТРК».

Logo
Два телеканали, що транслюються холдингом «ВГТРК» - «Спорт» і «Спорт 1» - запропонують шанувальникам спорту сезон баскетбольної Євроліги що починається.

За цим популярним європейським турніром глядачі зможуть спостерігати у прямому ефірі, але плануються також повтори. Завдяки телеканалу «Спорт 1» буде також можливість побачити ігри в HD. Всього телеканали покажуть 60 матчів,що проходитимуть з жовтня цього року по травень наступного. Це будуть ігри, у яких візьмуть участь російські клуби. Крім того, телеканали покажуть матчі плей-офф, а також матчі «Фіналу чотирьох».
 
ИгорьДата: П`ятниця, 14.11.2014, 00:05 | Повідомлення # 32
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал "Україна" транслюватиме матч України з Люксембургом у кваліфікації ЄВРО-2016
Logo
15 листопада о 19:00 телеканал "Україна" покаже четвертий поєдинок Національної збірної України з футболу у кваліфікаційному турнірі Чемпіонату Європи 2016 року. "Синьо-жовті" будуть штурмувати ворота збірної Люксембургу.

Підопічні Миколи Фоменко 15 листопада проведуть свій другий виїзний матч в рамках кваліфікації ЄВРО-2016. "Гостювати" українські футболісти будуть у Люксембурзі. На перший погляд, українців очікує дуже простий іспит, адже в суперниках "футбольний карлик", втім, практика показала, що недооцінювати команду Люксембургу не варто: Білорусія втратила очки, а Македонії довелося попотіти, щоб їх зберегти.

Нагадаємо, в рамках кваліфікаційного турніру ЄВРО-2016 в групі С Національна збірна України зіграє 10 матчів. Суперниками команди Фоменка стануть збірні Словаччини, Білорусі, Македонії, Люксембургу та чинні чемпіони Європи - Іспанія. Канали "Україна", "Футбол 1"/"Футбол 2" покажуть всі матчі групового етапу кваліфікації.

Вболіваємо за Національну збірну України з футболу разом з каналами "Україна" і "Футбол 1"/"Футбол 2"!
 
ИгорьДата: Вівторок, 18.11.2014, 17:24 | Повідомлення # 33
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Україна - Литва на телеканалах «Україна» і «Футбол 2»

Сьогодні, 18 листопада, о 20:55 телеканали «Україна» і «Футбол 2» покажуть товариський матч між національними командами України та Литви. Коментатор трансляції - Віктор Вацко.

Після виїзного поєдинку Кваліфікації ЄВРО-2016 зі збірною Люксембургу, в якому наші футболісти виграли з рахунком 3:0, головна команда України зустрінеться з литовською збірною. Товариська гра підсумує футбольний сезон 2014 року для тренерського штабу національної команди і самих футболістів.

О 20:00, перед матчем, ведучий програми «Футбол LIVE» на каналі «Футбол 2» Іван Гресько разом з експертами Вадимом Євтушенко і Олександром Сопко познайомлять глядачів з суперником нашої команди і поділяться своїми думками про майбутню гру.

О 20:55 на телеканалах «Футбол 2» і «Україна» розпочнеться трансляція матчу Україна - Литва.

По завершенні матчу, в 21:00, ведучий Іван Гресько разом з експертами Вадимом Євтушенко і Олександром Сопко в програмі «Футбол LIVE» детально проаналізують гру. Крім того, глядачі каналу «Футбол 2» зможуть почути ексклюзивні коментарі футболістів та тренерів, в яких вони поділяться враженнями від гри.
 
ИгорьДата: Субота, 22.11.2014, 22:49 | Повідомлення # 34
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Eurosport» із зимовими видами спорту.
Logo

Телекомпанія «Eurosport» уклала з «Infront Sports&Меdiа» довгостроковий контракт, що дає можливість транслювати з 2016 по 2021 р. р. безліч зимових видів спорту.

Завдяки цьому контракту, мовник зможе на своїх телеканалах - «Eurosport» і «Eurosport 2» - висвітлювати Кубок світу з гірськолижного спорту, гонки на лижах, стрибки з трампліну, акробатичний гірськолижний спорт, лижне двоборство, а також сноуборд.

Для телекомпанії «Eurosport» зимові види спорту є особливо важливими, тому вона намагається максимально їх висвітлювати.
 
ИгорьДата: Субота, 13.12.2014, 22:56 | Повідомлення # 35
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«AD Sport Extra» безкоштовно на 13°E
Logo
«AD Sport Extra» - так називається новий спортивний арабський телеканал, який почав мовлення з працюючого на позиції 13°E супутника «Eutelsat Hot Bird 13C».

Некодований сигнал став доступний з транспондера 51 (частота 11747 МГц, поляр. H, SR27500, FEC3/4). На «AD Sport Extra» доступні дві звукові доріжки: арабомовна і англомовна.
 
ИгорьДата: Понеділок, 05.01.2015, 20:19 | Повідомлення # 36
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Телеканал TV2 Sport HD і DR1 HD з супутника SES 5 (4.8°E)
Logo

З 9 січня у Данії буде віщати «TV2 Sport HD», який поповнить пропозицію платформи «Viasat» і «Canal Digital».

9 січня 2015 року почне мовлення новий спортивний телеканал TV2 Sport HD.

Новий телеканал буде доступний абонентам датських супутникових платформ Canal Digital і Viasat. Канал буде показувати найкращі та найбільш важливі спортивні турніри в Данії та міжнародні турніри по всьому світі.

TV2 Sport HD замінить телеканал TV2 Film HD, який завершує мовлення в Данії. TV2 Sport HD володіє ексклюзивними правами на трансляцію матчів національного чемпіонату з гандболу, крім того, канал буде показувати датський хокей, баскетбол, а також датські автогонки.

Телеканал транслюватиме багато трансляцій у прямому ефірі.Серед них кращі світові турніри, такі як Олімпійські ігри, фінали Чемпіонату світу з гандболу.

Технічні параметри TV2 Sport HD:
супутник: SES 5 (4.8°E);
частота: 11.305 ГГц;
поляризація: H;
SR: 30000; FEC: 3/4;
стандарт: DVB-S2/8PSK;
кодування: VideoGuard.

Крім того, на супутнику SES 5 (4.8°E) з'явився датський канал DR1 HD, який досі був доступний тільки з супутника Thor 6 (0.8°W). Телеканал, який є основним каналом датського громадського мовника DR,і широко доступний по всій території Данії: в кабельних мережах, супутникових платформах Canal Digital і Viasat, IPTV і ефірному телебаченні.
 
ИгорьДата: Субота, 10.01.2015, 19:34 | Повідомлення # 37
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«2+2» розпочинає трансляцію поєдинків Всесвітньої серії боксу
Logo
«2+2» вестиме ексклюзивну трансляцію поєдинків Всесвітньої серії боксу (WSB) на території України, повідомляє прес-служба телеканалу.

Перша трансляція відбудеться 16 січня. О 21:30 на ринг вийдуть «Українські отамани» проти «Мексиканських воїнів». Онлайн-трансляція вестиметься на новому сайті телеканалу - http://2plus2.ua.

У складі «Українських отаманів» на ринг вийдуть -бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи Микола Буценко (вагова категорія - до 56 кг), а також Валерій Харламов (до 75 кг) та Іван Соловйов (також - до 56 кг).

Починаючи з середини січня, щотижня протягом трьох місяців «Українські отамани» будуть виходити на ринг, де окрім команди з Мексики їх суперниками стануть «Кубинські приборкувачі», «Команда боксерів Росії», «Алжирські пустельні яструби», «Китайські дракони», «Марокканські леви Атласу» і «Британські левові серця».

Транслятором поєдинків Всесвітньої серії боксу за участі команди «Український отамани» «2+2» є третій сезон поспіль.
 
ИгорьДата: Середа, 14.01.2015, 12:47 | Повідомлення # 38
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«Slovak Sport TV3» припиняє мовлення
Logo
Словацький телемовник «Slovak Sport TV» прийняв рішення про закриття одного з своїх спортивних телеканалів - «Slovak Sport TV3».

Вищезазначений телеканал припинить своє мовлення вже 15 січня. Спортивний контент «Slovak Sport TV3» перейде на два інших телеканали цього мовника («Slovak Sport TV1», «Slovak TV2 Sport»). Словацькі оператори, які ретранслювали третій канал, отримають можливість ретранслювати другий («Slovak TV2 Sport»). Рішення прийнято із-за втрати прав на показ багатьох видів спорту. Отже, існування третього каналу втратило сенс. Трансляції що залишилися на третьому каналі перейдуть на перший і другий.

Планується також уніфікація способу розповсюдження двох телеканалів на території Словаччини та Чехії. Нині є певні розбіжності. У Словаччині «Slovak Sport TV1» є платним телеканалом, а в Чехії він безкоштовний, і навпаки. В обох цих країнах «Slovak Sport TV1» тепер буде платним. «Slovak TV2 Sport» зосередиться на показі словацького і чеського спорту, а також на змаганнях, на які у «Slovak Sport TV1» не вистачить часу.

«Slovak Sport TV3» проіснував з вересня 2013 року. Спочатку транслювався лише по супутниковому телебаченню, а вже з листопада того ж року увійшов до мультиплексу DVB-T в Словаччині.
 
ИгорьДата: П`ятниця, 06.02.2015, 22:29 | Повідомлення # 39
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
«2+2» покаже домашній поєдинок «Шахтаря» з «Баварією» в Лізі чемпіонів
Logo

У вівторок, 17 лютого, о 21.30 на телеканалі «2+2» розпочнеться трансляція матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Баварія». Про це повідомляє прес-служба каналу «2+2».

Команди зустрінуться на стадіоні «Арена Львів». «Шахтар» і «Баварія» вперше будуть суперниками найвищого європейського рівня.

Коментуватимуть матч «Шахтар» - «Баварія» Роман Бебех і Володимир Звєрєв.

Онлайн-трансляція поєдинку буде доступна на сайті телеканалу «2+2».

Відразу після матчу в ефірі «2+2» стартує в прямому ефірі програма «ПроЛігуЧемпіонов» з виїзної студії, розташованої на стадіоні «Арена Львів». Проект вестиме Ігор Циганик. Разом з експертами, Едуардом Цихмейструком та Андрієм Несмачним, які в різний час протистояли мюнхенській «Баварії», вони «проведуть розбір гострих ігрових моментів матчу, покажуть коментарі футболістів та ексклюзивні інтерв'ю безпосередньо з місця події».

Нагадаємо, що правами на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2012-2015 роки паритетно володіють медіахолдинги «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова (якому належить футбольний клуб «Шахтар») та «1+1 медіа» Ігоря Коломойського (якому належить футбольний клуб «Дніпро»).

«Телекритика» запитала керівника управління спортивних проектів «1+1 медіа» Степана Щербачова про те, як відбувається розподіл прав на трансляцію матчів Ліги чемпіонів між холдингами «1+1 медіа» та «Медіа Група Україна».

«Розподіл між медіагрупами існує вже третій сезон. Для нас цей сезон - останній. Весь цей час розподіл відбувався за принципом 50 на 50. Так як "Шахтар" два сезони поспіль був єдиним українським представником у Лізі чемпіонів, наш холдинг транслював половину матчів цієї команди на груповому етапі, такий самий розподіл лишився і на цьому етапі. З шести матчів, які зіграв "Шахтар" восени 2014 року, ми транслювали три. За домовленістю, яка існує між холдингами, зараз нам випав матч "Шахтар" - "Баварія"», - зазначив він.

Так само трансляція розподіляється і щодо матчів Ліги Європи.

Матч-відповідь «Баварії» із «Шахтарем» пройде в Мюнхені 11 березня. І його показуватимуть телеканали «Медіа Групи Україна», уточнили на «2+2».

За словами пана Щербачова, нині спортивна редакція серйозно готується до ефіру 17 лютого. «Це дуже відповідальна робота, адже до нас приїжджає багато іноземних партнерів, у нас буде студія, перекладачі, бо братимемо інтерв'ю у найвідоміших гравців і тренерів», - зазначив він.
 
ИгорьДата: Неділя, 15.02.2015, 16:34 | Повідомлення # 40
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Sky і BT з матчами англійської Premier League за 7 млрд євро
Logo

Англійська Прем'єр-ліга завершила процес продажу семи пакетів прав на трансляцію матчів англійської ліги в трьох сезонах 2016/17-2018/19.

Це відноситься до території Великобританії. Сім пакетів - п'ять з 28 матчів і два по 14 матчів - всього 168 матчів, було продано на таких принципах: оператор Sky купив пакети А, C, D, E і G з 126 матчами, а BT купила пакети В і F з 42 матчами.

Загальна вартість семи пакетів, у відкритому і незалежному процесі продажу склала 5.136 млрд фунтів.

Для повного завершення продажу прав, необхідно ще отримати згоду британського медіа-регулятора Ofcom та відповідних органів у Європейському Союзі.
 
Форум » Супутникове телебачення » Новини телебачення » Спорт на Сат ТБ
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика