МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » Новини запуску супутників
« 1 2 ... 13 14 15
Logo      Супутникові оператори Intelsat і Azercosmos (національний супутниковий оператор Азербайджану) 17 лютого підписали угоду про спільний супутник - Azerspace-2/Intelsat 38 -, що буде розташований в орбітальній позиції 45°сх. д. Запуск намічений на 2017 рік.
    Зараз в орбітальній позиції 45°сх. д. працює Intelsat 12. Супутник має європейський промінь Ku-діапазону, що охоплює територію всієї України. Також Intelsat-12 має ще 4 промені Ku-діапазону: Індійський, Близькосхідний, Південноафриканський і промінь на Південно-Східну Азію.
     Новий апарат Intelsat-38 - повторить всю існуючу на Intelsat-12 ємність, і можливо розширить зону охоплення на перспективні ринки.
    Компанія Azercosmos володіє супутником Azercosmos-1, розташованому в точці 46° сх. д. Європейський промінь Ku-діапазону також охоплює всю територію України, причому сигнал можна приймати на антени не великого розміру. Можливий також прийом сигналу з другого променя Ku-діапазону - Центрально Азіатського .
     Azercosmos-2, повинен розширити існуючі можливості оператора. Більш конкретної інформації про промені майбутнього супутника поки що немає.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 369 | Додав: Игорь | Дата: 23.02.2015

Logo 19 лютого 2015 року телекомунікаційний космічний апарат "Експрес-АМ7" і комплекс допоміжного обладнання доставлений на аеродромний комплекс "Ювілейний", де були проведені всі необхідні митні процедури. Зараз супутник знаходиться в монтажно-випробувальному комплексі 50, де відбуватиметься його подальша підготовка до запуску. Старт ракети-носія "Протон-М" з розгінним блоком "Бриз-М" і космічним апаратом "Експрес-АМ7" запланований на 19 березня 2015 року. Космічний апарат "Експрес-АМ7" створений компанією EADS Astrium на замовлення ФГУП "Космічний зв'язок". Супутник призначений для надання послуг телерадіомовлення, широкосмугового доступу і мультимедіа, передачі даних, телефонії, рухомого зв'язку, повідомляє прес-служба Роскосмосу.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 291 | Додав: Игорь | Дата: 21.02.2015

Logo      Перший супутник зв'язку Туркменістану "Туркмен Алем 520Е" буде запущений на орбіту в березні цього року, повідомляє державне інтернет-видання "Туркменістан: золотий вік".
     Про хід підготовки запуску першого туркменського супутника зв'язку на засіданні уряду доповів віце-прем'єр Сатлик Сатликов, який курирує транспорт і зв'язок. Президент Гурбангули Бердимухамедов наголосив, що наявність власного супутника прискорить розвиток в республіці систем зв'язку, телебачення та інших галузей.
     Нагадаємо, що перший телекомунікаційний супутник Туркменістану будує французька компанія Thales Alenia Space згідно з контрактом від 2011 року. Супутник має 38 транспондерів і буде віщати не тільки на всій території Туркменістану, але і на території Середньої Азії (Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменістан та Узбекистан), Ірану, Туреччини, Північної Африки і більшої частини Європи. Апарат планується розмістити у позиції 52 градуси сх. д.
    Як очікується, запустить супутник на орбіту американська ракета-носій Falkon 9. Раніше запуск планувався на листопад 2014 року, але був перенесений.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 406 | Додав: Игорь | Дата: 09.02.2015

Logo     Запущена в неділю 1 лютого о 14 год.31 хв. (за київським часом) з космодрому Байконур ракета космічного призначення «Протон-М» 2 лютого успішно вивела супутник зв'язку Inmarsat-5F2 на геосинхронну орбіту. Супутник переданий оператору - компанії Inmarasat. Комерційна експлуатація почнеться в кінці лютого після виведення супутника в робочу точку і тестування всіх систем.
     Контракт на використання ракети-носія «Протон-М» для запуску КА Inmarsat 5F-1 уклало російсько-американське підприємство International Launch Services Inc. (ILS). Для ILS це перший в 2015 році і 88-ій пуск ракети-носія «Протон» з початку її комерційної експлуатації.
     Inmarsat-5F2 - другий із трьох супутників Inmarsat п'ятого покоління I-5, розроблений і виготовлений підрозділом космічних програм компанії Boeing /«Боїнг»/ (США). Супутник буде розміщений на геостаціонарній орбіті в точці стояння 55° градусів західної довготи і надасть послуги зв'язку на території Північної і Південної Америки і Атлантики.
     Супутники угруповання GX, оснащені транспондерами Ka-діапазону, забезпечать послуги глобального безпосереднього високошвидкісного широкосмугового зв'язку (з пропускною здатністю до 50 Мбіт/с), у тому числі для обслуговування судноплавства і мореплавання, авіаперевезень, урядових та державних структур, промислового сектора. Перший з трьох супутників серії I-5, який є ключовим елементом розгортання оператором мережі Inmarsat Global Xpress, був успішно запущений на ракеті «Протон-М» в грудні 2013 року.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 349 | Додав: Игорь | Дата: 02.02.2015

1-10 11-20 ... 121-130 131-140 141-144
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика