МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Листопад » 8 » Xsport закодував супутниковий сигнал.
14:28
Xsport закодував супутниковий сигнал.
Provence
    Телеканал Xsport змінює параметри супутникового мовлення і кодує супутниковий сигнал. Зміни були схвалені рішенням Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.
    У документі йдеться про те, що Xsport з супутника Amos переходить на Astra 4A. Тепер параметри каналу наступні: супутник - Astra-4A, орбітальна позиція - 4,8 гр.сх.д., частота - 12 245 МГц, символьна швидкість - 30 Мсимв./Сек., Поляризація - вертикальна, FEC - 2/3.
   Також канал прийняв рішення кодувати сигнал за допомогою системи умовного доступу Verimatrix. Транслювати свої програми, відповідно до умов ліцензії, Xsport буде на території України та інших країн в межах зони прийому супутникового сигналу.
    Про свої плани кодувати супутниковий сигнал Xsport повідомив ще у вересні. Причин кодування канал не назвав, але передбачалося, що це могло бути вимогою 1 + 1 media.
Переглядів: 360 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика