МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Квітень » 12 » UATV мовитиме на Північну Африку та Близький Схід.
12:24
UATV мовитиме на Північну Африку та Близький Схід.
 UATV      Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 29 листопада видала телеканалу іномовлення UATV четверту за рахунком ліцензію на супутникове мовлення.
   Канал вказав супутник Eutelsat 7WA, сигнал якого покриває Північну Африку та Близький Схід.
   Зі слів начальника відділу розвитку мережі мовлення каналу Миколи Шкарабана, ліцензія була потрібна, щоб укласти договір на використання супутникового ресурсу. «У цьому регіоні спостерігається великий інтерес до новин із України. Тим більше, що канал UATV мовить арабською мовою», – цитує Шкарабана прес-служба мовника.
    На засіданні Шкарабан повідомив, що супутникове мовлення популярне в регіоні, канал планував розпочати з іншого супутника. «Був варіант мовити із супутника єгипетського уряду, але це ісламська країна, і вона дуже серйозно контролює зміст контенту. Не потрібно транслювати кліпи з оголеними жінками досить показати кулінарну програму, в якій готують борщ зі свининою, щоб супутниковий оператор припинив мовлення. І цього ми найбільше боялися, тому вибрали аплінк європейської компанії, супутникового оператора, який підпорядковується європейському законодавству, і всі технічні ресурси якого розташовані в Європі», – зазначив Шкарабан.
    У повідомленні UATV зазначено, що 1 грудня канал з’явиться на телеекранах жителів Марокко, Алжиру, Лівії, Єгипту, Ізраїлю, Саудівської Аравії, ОАЕ, Сирії та інших. Вартість супутникового телерадіомовлення не озвучувалася.
    Сьогодні канал мовить у відкритому вигляді через супутники Hot Bird 13 (Європа), AsiaSat-5 (Азія і Австралія), Galaxy 19 (Північна Америка), а також в інтернеті. На  каналі UATV доступні свіжі новини кожну годину п’ятьма мовами (українською, англійською, російською, арабською та кримськотатарською).

   Параметри мовлення в регіоні Близького Сходу:
Eutelsat 7 West A (7°W) tp. A1 (10,727 GHz, пол. H, SR: 27500, FEC: 5/6; DVB-S / QPSK) - промінь MENA
ID: UA-TV
PID V: 5912 (MPEG-2 / SD)
PID A: 5913
PID PCR: 5912
SID: 5910
PID PMT: 5911
Provider: Gulfsat
Кодування: немає (FTA)
Переглядів: 251 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика