МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Червень » 2 » Телеканал Ісландія розпочав супутникове мовлення.
22:37
Телеканал Ісландія розпочав супутникове мовлення.
канал Ісландія
   1 червня в Україні почав тестове супутникове мовлення новий інформаційно-пізнавальний канал Ісландія. Трансляція сигналу здійснюється з космічного апарату Azerspace-1 (46 гр.сх.д.) в форматі високої чіткості (HD).
  Телеканал Ісландія здійснює мовлення на основі супутникової ліцензії, виданої Нацрадою влітку 2019 року. Термін ліцензії - 10 років. У ній зазначено 17 годин національного і власного продукту на добу (7 годин іноземного). Також повідомляється, що програмне наповнення телеканалу в вихідні дні відрізняється від буденних днів.
    Канал планували запустити раніше, проте через карантин Національна рада з питань телебачення та радіомовлення затягнула зміну в ліцензії супутника. Телеканал мовитиме в тестовому режимі протягом червня, а на початку липня розпочне повноцінне мовлення.
   На даному етапі на каналі немає реклами. «Можливо, коли ми повноцінно запустимося на супутнику й вийдемо в кабельні мережі, з’явиться реклама», – сказав головний редактор каналу Сергій Грішин. Він повідомив, що наразі проекту не вистачає нового контенту, щоб повністю заповнити ефір, тому на каналі разом з новими випусками програм транслюватимуть передачі з архіву.
   Телеканал Ісландія позиціонує себе як «спільнота людей, які присвячують свій час і діяльність інтелектуально-творчому розвитку себе та інших».

    Параметри супутникового мовлення телеканалу Ісландія:
Супутник - Azerspace-1 (46 гр.сх.д.)
Частота - 11 095 МГц
Символьна швидкість - 30 000 Мбіт/сек
Поляризація - горизонтальна (H)
FEC - 5/6
Модуляція - DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD
Переглядів: 246 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика