МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Травень » 22 » Новинний канал Апостроф TV починає супутникове мовлення
12:59
Новинний канал Апостроф TV починає супутникове мовлення
Шаблон для новин Апостроф
TV      19 травня з телекомунікаційного супутника Astra 4A (4,8 ° Е) розпочав тестове мовлення телевізійний канал Апостроф TV. Повноцінне мовлення цього телеканалу стартує 1 червня.
 
    Трансляція здійснюється у відкритому вигляді в форматі високої чіткості (HD) з використанням стандарту стиснення відео MPEG-4.

     Апостроф TV отримав супутникову ліцензію терміном на 10 років ще в квітні минулого року. Однак весь цей час телеканал існував як окремий розділ суспільно-політичного видання Апостроф , де, зокрема, розміщені різні інтерв'ю на політичну тематику та інформаційні програми.

   Параметри супутникового мовлення Апостроф TV:
 Супутник Astra-4A (4,8 гр.сх.д.)
 Частота - 11 747 МГц
 Символьна швидкість - 30 000 Мбіт / сек
 Поляризація - вертикальна (V)
 FEC - 3/4
 Модуляція - DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD
Переглядів: 240 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика