МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Березень » 8 » Музичний канал O-TV кодується з 10.03.
12:40
Музичний канал O-TV кодується з 10.03.
ICTV     Багаторічна передача каналу O-TV у відкритому виді (FTA), що в даний час доступна з супутника зв'язку Astra 4A (4,8 ° E) завершується. З 10 березня 2020 року форма розповсюдження музичного каналу O-TV зміниться, сигнал розповсюдження каналу буде закодовано.
     Дізнатися про кодування супутникового мовлення можна з заставки, що відображається в рекламних перервах, а також з відеоматеріалів, розміщених на YouTube.
     Музичний телеканал O-TV - перший музичний телеканал на території України. Він розпочав своє мовлення у 1998 році і з цього часу утримує лідируючі позиції серед всеукраїнських телеканалів. O-TV першим серед телеканалів СНГ запровадив у своєму ефірі інтерактивну систему замовлення кліпів за допомогою стаціонарного та мобільного телефону, першим запропонував своїм телеглядачам цілодобовий SMS-чат у рухомому рядку.
     Телеканал O-TV можна бачити майже в усіх містах України, завдяки співпраці с більшістю українських кабельних мереж. Програми каналу дивляться також у Литві, Молдові, Білорусії, Латвії, Росії. А завдяки супутниковому мовленню побачити телеканал O-TV можна майже на всій території Європи!

   Технічні параметри O-TV:
Astra 4A (4,8°E) тp. B3 (11,766 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 2/3; DVB-S2/8PSK)
ID: O-TV
PID V: 1901 (MPEG-4/SD)
PID A: 1902
PID PCR: 1901
SID: 6190
PID PMT: 6190
Кодування: Немає - FTA (з 10.03 Verimatrix)
Переглядів: 206 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика