МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2013 » Березень » 29 » Канали РЕН ТВ і НТВ на супутнику Ямал 402
14:30
Канали РЕН ТВ і НТВ на супутнику Ямал 402
Logo Logo Новий російський телекомунікаційний супутник Ямал 402 (55 ° E), нарешті, почав поширювати перші сигнали телебачення.
    Введений в експлуатацію перший DVB-S мультиплекс з російськими приватними каналами. Мультиплекс працює на частоті 11,265 ГГц, поляризація V і включає в себе програми НТВ (+2 ч), РЕН ТВ (0г), РЕН ТВ (+2 ч) і тест-карти.
   Всі канали транслюються у відкритому виді (FTA).Канали ідуть в Російському промені тому основна зона покриття направлена на Росію.Канали приймається на сході і центрі України.
        Технічні параметри:* Ямал 402 (55 ° E) частота 11,265 ГГц, поляризація V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S/QPSK
Переглядів: 539 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика