МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Листопад » 27 » InRating розпочав мовлення з супутника Azerspace 1.
20:33
InRating розпочав мовлення з супутника Azerspace 1.
InRating TV
    Новий музичний телеканал InRating розпочав передачі з азербайджанського телекомунікаційного супутника Azerspace 1 (46 ° сх. Д.). InRating отримав супутникову ліцензію від Української національної ради з питань телебачення і радіо минулого року. Канал веде мовлення у стандарті DVB-S2 та модуляції 8PSK. Трансляція ведеться у форматі MPEG-4 з роздільною здатністю зображення SD. Прийом в Україні повинен бути безпроблемним на антенах розміром не менше 80 см.
    InRating TV – новий інтерактивний молодіжно-розважальний телеканал.Унікальна особливість проекту – інтеграція телеканалу з багатофункціональною соціальною мережею, що забезпечує постійний зв’язок і взаємодію аудиторії з телеефіром.
    Параметри супутникового мовлення каналу.
Супутник — AzerSpace 1 / Africasat-1A (46° E)
Частота — 11095 MHz
Символьна швидкість — 30000
Поляризація — H (горизонтальна)
Коефіцієнт виправлення помилок (FEC) — 5/6
Формат: HEVC
Кодування: FTA
Переглядів: 374 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика