МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Березень » 11 » ICTV Ukraine почне мовлення 16 березня
18:06
ICTV Ukraine почне мовлення 16 березня
ICTV     6 березня медіагрупа StarLightMedia отримала ліцензію Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення на міжнародний канал ICTV Ukraine. Мовлення телеканалу розпочнеться на відкритому супутнику з 16 березня, у терміни, узгоджені з офісом Президента України, повідомляє група.
    «ICTV Ukraine отримав ліцензію і вже 16 березня з’явиться в ефірі у вільному доступі для всіх, хто стежить за новинами та хотів би отримувати якісну інформацію про нашу країну. Ми вважаємо запуск такого каналу прекрасним прикладом партнерства небайдужих людей, бізнесу і влади. Адже почалося все зі звернення президента до нас, представників медіаіндустрії. У той самий час ми давно обговорювали, що наші громадяни за кордоном повинні мати можливість бачити, що відбувається в Україні й чути рідну мову, де б вони не були. Тому сподіваюся, що наша співпраця з владою призведе до того, що ICTV Ukraine будуть дивитися не тільки у Криму і на тимчасово окупованих наших землях, не тільки українці в Росії, але й у всьому світі», – зазначає Олександр Богуцький, президент StarLightMedia.
    Трансляція буде здійснюватися переважно на базі телеканалу ICTV та його інформаційних продуктів і включатиме розважальні продукти Нового каналу та СТБ.
    Група зазначає, що сітка нового міжнародного каналу не буде дублювати сітку закодованих мовників повністю, а буде мати ті телевізійні продукти, мовлення яких у відкритому доступі буде погоджено з правовласниками контенту.

   Параметри супутникового мовлення ICTV Ukraine:
 Супутник Astra-4A (4,8 гр.сх.д.)
Частота – 12130 МГц
Символьна швидкість – 27500 Мбіт/сек
Поляризація – вертикальна (V)
FEC – 3/4
Модуляція – DVB-S/QPSK/MPEG-2

Супутник – Amos-3 (4 гр.зах.д.)
Частота – 11175 МГц,
Символьна швидкість – 30000 Мбіт/сек
Поляризація – горизонтальна (H)
FEC – 3/4
Модуляція – DVB-S/QPSK/MPEG-2
Переглядів: 250 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика