МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Березень » 12 » Дача, Epoque і O-TV Music закодували супутниковий сигнал.
11:18
Дача, Epoque і O-TV Music закодували супутниковий сигнал.
Дача, Epoque і O-TV Music закодували супутниковий сигнал    Тематичні телеканали Дача і Epoque, що належать компанії Корисне ТБ, закодували супутникове мовлення. Кодування також почав використовувати музичний телеканал O-TV Music.
    Три вищезгаданих канали разом з включенням систем умовного доступу Verimatrix і Videoguard змінили технічні параметри мовлення з супутника Astra 4A (4,8 сх.д.). Тепер трансляція сигналу здійснюється з транспондера 11766 МГц з використанням форматів DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4.
   Дача - цілодобовий тематичний телеканал для людей, які постійно живуть в заміському будинку або проводять там багато часу. В ексклюзивних проектах каналу висвітлюються питання землеробства, тваринництва, будівництва, облаштування заміського житла і простору навколо нього.
   Документальний телеканал Epoque розповідає глядачам про осіб, події, винаходи та відкриття, що вдруковані великими літерами в історію людства. В ефірі програми про великих полководців, правителів, вчених, відкриття, винаходи, битви, захворювання, катастрофи і багато іншого...
     O-TV Music - перший музичний телеканал на території України. Почав мовлення в 1998 році і з цього часу займає лідируючі позиції серед всеукраїнських телеканалів. O-TV першим серед телеканалів СНГ запровадив у ефірі інтерактивну систему замовлення кліпів за допомогою стаціонарного та мобільного телефону, першим запропонував своїм телеглядачам цілодобовий SMS-чат в рухомому рядку.
Переглядів: 249 | Додав: Игорь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика