МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Незвичайні факти в світі » Цікаві факти
Цікаві факти
ИгорьДата: Неділя, 19.10.2014, 12:07 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17205
Статус: Поза форумом
Меню з "Титаніка" пішло з молотка майже за 100 тисяч доларів
Logo

У Великобританії відбувся черговий аукціон, на якому виставили предмети з "Титаніка". Одним з найуспішніших лотів стало меню ресторану для
пасажирів першого класу.Під час торгів аукціонного дому Henry Aldridge & Son в графстві Вілтшир за нього виклали $96,5 тис.

У меню вказана дата 12 квітня. У ньому перераховуються страви, які подавали заможним пасажирам фатального рейсу в той день: це баранячі відбивні, англійські пироги з рубаною свининою, пудинг з тапіокою (крохмальною кашкою з коренів тропічної рослини).

Меню дивом збереглося в кишені пальто француженки Елізи Люретт, яка працювала покоївкою в багатій американській сім'ї Спенсерів. Їй і місіс Спенсер вдалося покинути пароплав,який тонув , а от містер Спенсер пішов на дно разом з судном.

Також в ході торгів за $53 тис. був проданий план палуби першого класу, з допомогою якого Люретт з господинею змогли знайти дорогу до рятувальних шлюпок.

За $100 тис. пішов невеликий ключ від ящика для зберігання речей, який належав офіціантові "Титаніка" Сідні Сідьюнері. Він також загинув.

Всього на торги було виставлено понад 250 предметів, пов'язаних з "Титаніком". Загальна виручка від їх продажу може скласти сотні тисяч доларів.
 
JavorivДата: Четвер, 04.06.2015, 08:32 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
У США померла найстаріша кішка в світі
Logo

В американському штаті Каліфорнія померла найстаріша в світі кішка. Як повідомляється на сайті Книги рекордів Гіннесса, тварина по кличці Тіффані Друга (Tiffany Two) померла уві сні у віці 27 років, двох місяців і 20 днів. У перерахунку на людський вік кішка прожила близько 125 років.

Тіффані Друга народилася 13 березня 1988 року в місті Сан-Дієго. Її власниця Шерон Вурхіс (Sharon Voorhees) придбала вихованку за 10 доларів в місцевому зоомагазині, коли їй було шість тижнів. Господиня розповіла, що до самої смерті у кішки збереглися гарні зір і слух. При цьому тварина страждала від високого кров'яного тиску.

За словами Вурхіс, більшу частину часу кішка проводила в будинку, але одного разу пропала на два роки. «Вона не боялася нічого і нікого. Вона ходила повз собак, вона дуже смілива», — зазначила власниця.

Рекорд Тіффані був внесений в Книгу Рекордів Гіннеса в лютому 2015 року. Автори видання уточнюють, що найстаріша з коли-небудь живших кішок померла 6 серпня 2005 року у віці 38 років і трьох днів.
 
JavorivДата: Четвер, 04.06.2015, 08:41 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Повідомлень: 18194
Статус: Поза форумом
Британську наречену привезли на весілля в чорній труні
Logo

Жінка вирішила пожартувати, але гості були в шоці

Мешканка британського графства Уельс, 58-річна Дженніфер Баклеф, вирішила розіграти гостей, які прийшли на її весілля. Жінка прибула на урочисту церемонію в чорній труні.

На думку нареченої, жарт вийшов вдалим, повідомляє портал The Mirror. Британка розповіла, що довго не говорила про свої плани нікому, але все-таки проговорилася своєму нареченому.

"Він був здивований моїм рішенням, але сказав, що якщо мені так хочеться, я можу приїхати на весілля в труні. У мене ідеальний чоловік, чи не правда?" – говорить Дженніфер Баклеф.

Друзі та близькі пари, які прийшли на урочисту церемонію, заявили, що були в жасі, побачивши чорну труну, яку до місця проведення весілля привіз байкер — брат нареченої.

Для самої Дженніфер в подібних жартах немає нічого незвичного. Британка багато років пропрацювала бальзамувальником в похоронному бюро і, за її словами, надивилася всякого. При цьому, за словами дочки Баклеф, її мама завжди відрізнялася дивацтвами.
 
Форум » Різне » Незвичайні факти в світі » Цікаві факти
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика