МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2020 » Грудень » 18 » Запуск індійського супутника зв'зку CMS-01 (GSAT-12R).
12:36
Запуск індійського супутника зв'зку CMS-01 (GSAT-12R).
CMS-01
     17 грудня 2020 року о 13:11 за київським часом з космодрому імені Сатіша Дхавана на острові Шріхарікота, Індія відбувся пуск РН PSLV-XL з місією CMS-01 (GSAT-12R).
  CMS-01 - супутник зв'язку, спроектований і розроблений Індійської організацією космічних досліджень (ISRO). Цей супутник буде заміною застарілого супутника GSAT-12 в позиції 83° східної довготи.
   Після виходу на геостаціонарну орбіту CMS-01 буде забезпечувати зв'язок в розширеному C-діапазоні для материкової частини Індії, Андаманських, Нікобарських і Лакшадвіпських островів. Очікується, що CMS-01 пропрацює більше семи років.Супутник, стартовою масою 1425 кг, оснащений 12 транспондерами С-діапазону і двома сонячними батареями потужністю 1500 Вт.
   CMS-01 надаватиме такі послуги, як телеосвіта, телемедицина, допомога в ліквідації наслідків стихійних лих і доступ до супутникового Інтернету.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 174 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика