МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Грудень » 13 » Запуск Экспресс-АМУ3 і Экспресс-АМУ7
19:32
Запуск Экспресс-АМУ3 і Экспресс-АМУ7
Экспресс-АМУ3 і Экспресс-АМУ7
   13 грудня 2021 о 15:07 за московським часом з космодрому Байконур за допомогою ракети-носія Протон-М з розгінним блоком Бриз-М виконано парний запуск космічних апаратів Експрес-АМУ7 та Експрес-АМУ3.
   Космічні апарати Експрес-АМУ7 та Експрес-АМУ3 – це комерційні геостаціонарні телекомунікаційні апарати середнього класу, виготовлені підприємством Інформаційні супутникові системи імені академіка М.Ф. Решетнева на базі супутникової платформи Експрес-1000Н на користь російського супутникового оператора ФГУП Космічний зв'язок для розвитку орбітального угруповання Російської Федерації.Обладнання корисного навантаження розроблене та виготовлене європейською компанією Thales Alenia Space.
    Супутники Експрес-АМУ3 та Експрес-АМУ7 призначені для забезпечення послуг фіксованого та рухомого зв'язку, цифрового телерадіомовлення, високошвидкісного доступу в інтернет, а також передачі даних на території Росії та в країнах СНД у C-, Ku- та L-діапазоні.
    Супутник Експрес-АМУ3 планується розмістити в орбітальній точці 103 градуси східної довготи, апарат Експрес-АМУ7 - у позиції 145 градусів східної довготи.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 151 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика