МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Грудень » 19 » Запус Türksat 5B
12:08
Запус Türksat 5B
Turksat 5В
    19 грудня 2021 року о 06:58 за турецьким часом (5:58 за київським часом) з бази на мисі Канаверал у Флориді, США (Cape Canaveral Space Force Station, CCSFS) було здійснено запуск нового телекомунікаційного супутника Туреччини Türksat 5B. Космічний апарат на орбіту успішно вивела ракета-носій Space X Falcon 9.
   Türksat 5B стане найпотужнішим у парку супутників Türksat. Супутник був створений європейською корпорацією Airbus D&S і входить до категорії супутників з високою пропускною здатністю (High Throughput Satellite — HTS).
   Türksat 5В працюватиме в діапазоні Ku з точки 42 градуси східної довготи. З запуском супутника, оснащеного електричною руховою установкою нового покоління, буде збільшено пропускну здатність Ku-діапазону, а також послугу передачі даних у Ka-діапазоні.
   Новий супутник стане доповненням до Türksat 3A та Türksat 4A, що працюють на тій самій орбіті. Супутник зможе маневрувати, за даними інженерів, понад 35 років.
    Після введення в експлуатацію нового телекомунікаційного супутника зв'язку п'ятого покоління Türksat 5B кількість турецьких супутників на орбіті досягне восьми.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 152 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика