МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Вересень » 10 » Успішний запуск Чжунсин-9B
11:54
Успішний запуск Чжунсин-9B
Чжунсин-9B
    Китай, з космодрому Січан в південно-західній китайській провінції Сичуань, успішно запустив новий супутник прямого мовлення, повідомляє агентство Сіньхуа.
     Супутник Чжунсин-9B був запущений 9 вересня в 19:50 за пекінським часом (11:50 UTC)ракетою-носієм Чанчжен-3B і успішно вийшов на заплановану орбіту. Нова система DBS розрахована на 15 років і буде експлуатуватися компанією China Satellite Communications Co., Ltd., повідомила Китайська аерокосмічна науково-технічна корпорація.
    Чжунсин-9B оснащений спеціально розробленими транспондерами, може підтримувати передачу відеопрограм високої чіткості в дозволі 4K і 8K і надавати високоякісні послуги прямої трансляції для великих подій, таких як майбутні зимові Олімпійські ігри в Пекіні 2022 року. Крім того, нова DBS буде надавати своєчасні та надійні послуги зв'язку для аварійно-рятувальних робіт та надання допомоги у разі стихійних лих.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 152 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика