МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Листопад » 27 » Успішний запуск ChinaSat-1D.
00:02
Успішний запуск ChinaSat-1D.
ChinaSat 1D
   26 листопада 2021 року о 16:40 UTC (18:40 за київським часом) з космодрому Січан здійснено запуск РН Чанчжен-3В/G3 (Y78) з військовим телекомунікаційним супутником Чжунсін-1D [інша назва ChinaSat-1D]. За даними розробників, космічний апарат, запущений на користь державної компанії Chinese Satellite Communications, здатний забезпечувати користувачам послуг компанії високу якість теле- та радіозв'язку.
   Телекомунікаційний супутник ChinaSat 1D успішно виведено на навколоземну орбіту.
    Розробником супутника ChinaSat 1D є Китайська академія космічних технологій. Цей космічний апарат буде використовуватися для стільникового зв'язку, інтернету, телебачення та радіо.
Категорія: Новини запуску супутників | Переглядів: 142 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика