МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Лютий » 4 » Telkom-3 впаде на Землю.
21:14
Telkom-3 впаде на Землю.
Telkom-3
   Через кілька днів на Землю впаде штучний супутник Telkom-3. Цей індонезійський телекомунікаційний космічний апарат в результаті аварії розгінного блоку Бриз-М 6 серпня 2012 року залишився на нерозрахунковій еліптичній орбіті.
    Супутник призначався для надання послуг телефонного зв'язку та забезпечення телевізійного мовлення в Індонезії та Індокитаї. Весь цей час супутник неконтрольовано обертався і давав дуже яскраві короткі спалахи. Однак, все хороше коли-небудь закінчується. Через кілька днів супутник увійде в щільні шари атмосфери Землі і згорить (ймовірно, частково).
   Згідно з прогнозом француза Джозефа Реміса, який вже давно займається розрахунками падінь некерованих штучних супутників Землі, супутник Telkom-3 протримається на орбіті до 5 лютого 2021 року.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 180 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика