МИ ВІТАЄМО ВАС НА САЙТІ UKRSAT,ПРИСВЯЧЕНОМУ СУПУТНИКОВОМУ ТЕЛЕБАЧЕННЮ. НА НАШОМУ САЙТІ В РОЗДІЛІ ЕНЦИКЛОПЕДІЯ КАНАЛІВ ЗНАХОДИТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ПРО КАНАЛИ СУПУТНИКОВОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ. УКР І РОС КАНАЛИ FTA - ЦЕ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПРО УКРАЇНСЬКІ І РОСІЙСЬКОМОВНІ КАНАЛИ ,ЩО ТРАНСЛЮЮТЬСЯ У ВІЛЬНОМУ ДОСТУПІ,ВСІХ СУПУТНИКІВ ,ЯКУ ВИ МОЖЕТЕ ПОЧЕРПНУТИ З ТАБЛИЦЬ ЧАСТОТ І КАНАЛІВ. НА ФОРУМІ В РОЗДІЛІ ТРАНСПОНДЕРНІ НОВИНИ ЗАВЖДИ СВІЖА ІНФОРМАЦІЯ ПО ВСІХ СУПУТНИКАХ. А ТАКОЖ СВІЖІ НОВИНИ В РОЗДІЛІ НОВИНИ КАНАЛІВ І БАГАТО ІНШОГО...
Головна » 2021 » Серпень » 17 » Супутник Експрес-АМ33 переведений на нову орбітальну позицію.
12:50
Супутник Експрес-АМ33 переведений на нову орбітальну позицію.
Експрес-АМ33
    Фахівці служби експлуатації орбітального угрупування ФГУП Космічний зв'язок завершили переведення супутника Експрес-АМ33 з орбітальної позиції 96,5 ° східної довготи в точку 11 ° західної довготи. Про це повідомили в прес-службі оператора.
   У повідомленні говориться, що на шляху із Східної півкулі в Західну космічний апарат подолав майже 32 млн кілометрів, перш ніж досягти потрібної позиції. Супутник зробив 120 витків навколо Землі на висоті 35 880 км. Відзначається, що фахівці цілодобово вели супутник, коректуючи його траєкторію, протягом чотирьох місяців. З 17 серпня 2021 року Експрес-АМ33 готовий до роботи.
    Тепер в більшій частині акваторії Атлантичного океану екіпажі і пасажири морських судів будуть забезпечені доступом в інтернет і послугами зв'язку, в тому числі в екстремальних умовах.
     Супутник Експрес-АМ33 був виведений на орбіту 28 січня 2008 року. Космічний апарат призначений для надання послуг телерадіомовлення, телефонії, передачі даних, створення мереж VSAT, послуг мультимедіа, рухомого президентського і урядового зв'язку, а також комерційного рухомого зв'язку.
    У березні в складі орбітального угрупування ФГУП Космічний зв'язок в експлуатацію було введено космічний апарат Експрес-103. Супутник зайняв позицію 96,5 °, замінивши Експрес-АМ33. Він забезпечить зв'язком східні регіони Росії, а також район Південно-Східної Азії.
Категорія: Робота супутників | Переглядів: 159 | Додав: Игорь
Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика